Merchantrade Ayer Keroh - Money Changer in Melaka
Money Changer

Experience 10 Top-rated Money Changer in Melaka

Here is a list of the best Money Changer in Melaka, Malaysia, which have been rated and get positive reviews by users on Google My Business.

Sadaya Niaga Sdn. Bhd. Money Changer Money Transfer

  • Address: 110, Jalan Munshi Abdullah, Kampung Jawa, 75100 Melaka, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.4 (53)
  • Phone: +60 12-626 9494
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 9:00 PG – 5:00 PTG
    Selasa: 9:00 PG – 5:00 PTG
    Rabu: 9:00 PG – 5:00 PTG
    Khamis: 9:00 PG – 5:00 PTG
    Jumaat: 9:00 PG – 5:00 PTG
    Sabtu: 9:00 PG – 5:00 PTG
    Ahad: Tutup

Merchantrade Ayer Keroh - Money Changer in Melaka
Merchantrade Ayer Keroh – Money Changer in Melaka

5 Replies to Experience 10 Top-rated Money Changer in Melaka

  1. Kadar pertukaran lebih baik daripada lapangan terbang! Dikira buruk memberi 4 ?, malah kebiasaan peribadi saya ialah 4 yang terbaik. Budaya setiap tempat memang berbeza! Terpaksa betulkan kepada 5⃣️?

  2. Rate mmg murah giler… duit pon bnyk stok… tukar thai bath 100 = RM13 tempat lain mahal… amoi kaunter so sweet and friendly… very helpful… will come again…

  3. Pemilik mempunyai sikap yang sangat baik dan menerangkan dengan sabar. Terdapat juga kaunter wang. Satu-satunya kelemahan adalah ia lebih berbahaya, kerana ia berdiri di tepi jalan untuk menukar wang.

  4. Kakitangan sangat ramah, dan mereka memberikan harga yang baik. Ini adalah tempat pertukaran biasa saya. Lawati mereka jika anda berada di melaka

  5. Kadar pertukaran yang sangat baik untuk USD dan Euro. Malah, yang terbaik yang kami dapati sepanjang perjalanan kami di Malaysia

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The 10 Best Money Changer near Melaka

Merchantrade Ayer Keroh - Money Changer in Melaka
Merchantrade Ayer Keroh – Money Changer in Melaka

Spak Sdn. Bhd.

  • Address: 29, Jalan Laksamana, Banda Hilir, 75000 Melaka, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.4 (48)
  • Phone: +60 6-282 6742
  • Opening hours:
    Isnin: 9:00 PG – 4:00 PTG
    Selasa: 9:00 PG – 4:00 PTG
    Rabu: 9:00 PG – 4:00 PTG
    Khamis: 9:00 PG – 4:00 PTG
    Jumaat: 9:00 PG – 4:00 PTG
    Sabtu: Tutup
    Ahad: Tutup
  • Reviews:
    By Noorazira
    8 bulan yang lalu
    pagi 3.36 eh petang jadi 3.39. tempat lain elok je rate static. also dah call dah pagi nak book, tak pernah nak angkat phone pula tu. rehat 5 jam ke? then boleh pula cakap ‘ala beza berapa sen je’ masalahnya orang dahla tukar cash cukup cukup. bila nak transfer the balance, tak terima pula amount kecil. banyak pula syarat 🤦🏻‍♀️
    By Kazuyoshi Fujioka ✭✭✭✭✭
    5 bulan yang lalu
    Ia adalah kadar yang sangat baik seperti dalam mulut ke mulut. Berbanding dengan kadar yang saya semak dalam talian, bayarannya adalah kira-kira 5 ringgit untuk menukar 100 dolar Singapura. Lokasi yang hebat, kurang daripada 5 minit berjalan kaki dari Dataran Belanda. Saya sepatutnya pergi terus pada hari pertama.
    By Kim Ivey ✭✭✭✭✭
    sebulan yang lalu
    Kadar FX terbaik yang pernah saya alami sebagai pelanggan runcit. 5 pip daripada kadar antara bank AUD. Didedahkan sepenuhnya dan boleh dipercayai. Akses mudah dari jalan. Sangat disyorkan untuk pelancong.
    By Youngmi Koo ✭✭✭
    5 bulan yang lalu
    Kalau boleh tukar duit di Kuala Lumpur. Saya tahu kadar pertukaran adalah teruk di wilayah itu, tetapi saya membeli 1 ringgit untuk 303 won. Saya hanya mencubanya kerana ulasannya bagus, tetapi kadar pertukarannya tidak bagus. Sehari sebelumnya, apabila saya datang ke Bahasa Melayu dari Korea, saya menukar wang dalam talian dan membelinya dengan harga 297 won.
    By Md Murnizan ✭✭✭✭✭
    6 bulan yang lalu
    Penukar wang yang jujur ​​dan boleh dipercayai. Walk in on board ialah 3.22 tetapi dia kemas kini mengatakan sekarang 3.23. Highly Reconmended.Parking is a hassle but rates are much much better than dataran atau sekitar melaka raya.Dont waste your time to go to Dataran offer rm315 for SG100,melaka raya ones RM316 for SG100. Penuh sikap untuk orang Dataran.

    Pertukaran perarakan Mahkota ditutup secara kekal.

Bluepoint Solution S/B ( Merchantrade @ Money Transfer Agent )

  • Address: 28, jalan cb1, Taman Cheng Bestari, 75250 Melaka, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (14)
  • Phone: +60 12-618 8961
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 10:30 PG – 8:30 PTG
    Selasa: 10:30 PG – 8:30 PTG
    Rabu: 10:30 PG – 8:30 PTG
    Khamis: 10:30 PG – 8:30 PTG
    Jumaat: 10:30 PG – 8:30 PTG
    Sabtu: 10:30 PG – 8:30 PTG
    Ahad: 10:30 PG – 8:30 PTG
  • Reviews:
    By Henley Low ✭✭✭✭✭
    3 tahun yang lalu
    Servis bagus n cepat👍👍
    By tai yiliang ✭✭✭✭✭
    3 tahun yang lalu
    Perkhidmatan yang baik, cepat dan jaminan !!! 👍
    By Daniel Wong ✭✭✭✭✭
    3 tahun yang lalu
    amanah dan Perkhidmatan yang baik
    By Shan Jun ✭✭✭✭✭
    3 tahun yang lalu
    bos sangat akomodatif
    By jack ng ✭✭✭✭✭
    3 tahun yang lalu
    Baik

Sin Lin Master Holdings Sdn. Bhd.

  • Address: L1-S053, KIP MART MELAKA, Jalan Tun Fatimah, 75250 Bachang, Malacca, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (14)

CBL Money Transfer Sdn. Bhd.

  • Address: No. 45, Ground Floor, Jalan PMS 1, Taman Plaza Melaka Sentral, Melaka, 75400 Malacca, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.6 (10)

Merchantrade Plaza Hang Tuah – Money Changer

  • Address: G31B Plaza Hang Tuah, Jalan Tun Mamat, 75300, Malacca, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.6 (8)

BFC Exchange

  • Address: Bangunan Terminal Melaka Sentral, Kiosk 24, Zone B, Melaka Sentral, Melaka, 75300 Melaka, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (6)

Merchantrade Tg Minyak – Money Changer

  • Address: 1, Jalan RJ 29, Taman Rambai Jaya, 75250 Malacca, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.4 (5)

Ria Money Transfer

  • Address: Lot No. 53, 54 & 55 , Zone D, Bangunan Terminal, Melaka Sentral, Plaza Melaka Sentral, 75400, Melaka, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (4)

Syed Ginkouka Sdn. Bhd.

  • Address: NO 1-2,WISMA AIR, Jalan Hang Tuah, PUSAT BANDAR MELAKA, 75300 Melaka, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.9 (19)

Merchantrade Melaka Sentral – Money Changer

  • Address: 27, Jalan Pms 1, Plaza Melaka Sentral, 75450 Melaka, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.9 (18)

Thank you for reading. You can visit the Melaka Directory to get more Money Changer reviews and rating compilations troughout Malaysia’s city.

Tags