Perodua Service Cheras in Kuala Lumpur
Perodua Service Centre

Experience 10 Top-rated Perodua Service Centre in Kuala Lumpur

Discover the top-rated Perodua Service Centre in Kuala Lumpur, Malaysia, recognized and praised by online customers.

Perodua Service Setapak (I.G. Enterprise)

  • Address: Jalan Genting Klang, 22, Jalan Angsana, Taman P Ramlee, 53300 Setapak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.4 (896)
  • Phone: +60 3-4021 2200
  • Opening hours:
    Isnin: 8:00 PG – 4:30 PTG
    Selasa: 8:00 PG – 4:30 PTG
    Rabu: 8:00 PG – 4:30 PTG
    Khamis: 8:00 PG – 4:30 PTG
    Jumaat: 8:00 PG – 5:00 PTG
    Sabtu: 8:00 PG – 4:30 PTG
    Ahad: Tutup

Perodua Service Cheras in Kuala Lumpur
Perodua Service Cheras in Kuala Lumpur

5 Replies to Experience 10 Top-rated Perodua Service Centre in Kuala Lumpur

  1. Dalam banyak servis Centre sini antara yang terbaik.. Staff friendly bagi kerjasama.. Siap explain kenapa barang2 patot kena tukar.. Saya request nak masuk tengok barang apa yg di tukar di kereta. Recommended… ??

  2. Terbaik… Dah 6 kali services kat sini.. x pernah mengecewakan.. sebelum tukar barang atau services mmg akan tanya dulu customer nak tukar atau x.. aircond kuat, ada Netflix dan wi-fi laju… Kalau nak caj phone pun boleh tanya customer service utk charger

  3. First time servis kat sini. Semua ok.. no hidden charge.. semua ditanya dulu sebelum buat.. ini yang kita mahukan. Hehe

  4. Perkhidmatan servis pertukaran minyak hitam x memuaskan…..selepas servis tukar minyak hitam hbs minyak hitam keluar…..please alert bobby iskandar bin Ali Latih(mechanic name) selepas selesai servis tlng cek semula smada minyak hitam keluar atau tidak……please L.G. Enterprise you jgn fikir keuntungan saje…..setiap kali kereta selesai….tlng pengurus you cek balik selepas buat pembaikan….bkn goyang telur di kerusi

  5. Baru je tadi call perodua dan bertanya tentang claim oil filter leaking dan staff perodua beritahu bahawa saya perlu tunggu sehingga 3jun dan saya kena membayar untuk kos engine oil tersebut walhal saya masih menggunakan perkhidmatan warranty selama ini. Apabila saya call servis centre yang lain dan mereka mengatakan bahawa perodua sudah pun provide semua claim yang saya minta. Jadi selepas ini saya akan bertukar tempat servis kerana layanan dari centre setapak teruk. Sekian

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Perodua Service Center

Perodua is a prominent Malaysian automobile manufacturer specializing in producing a diverse range of vehicles, including compact cars and hatchbacks. To ensure optimal vehicle performance and customer satisfaction, they have established service centers across various cities and regions.

A Perodua service center serves as a facility where proud owners of Perodua vehicles can conveniently take their cars for routine servicing, maintenance, and repairs. These centers are authorized by Perodua and staffed with well-trained technicians who possess expertise in handling Perodua vehicles.

When you visit a Perodua service center, you can avail a wide array of services, such as oil changes, brake inspections, engine diagnostics, tire rotations, and other essential maintenance tasks. Moreover, these centers are well-equipped to handle more substantial repairs and address any issues that may arise with your vehicle.

To obtain the most up-to-date information regarding Perodua service centers, their locations, and the services they offer, I highly recommend visiting Perodua’s official website or contacting them directly through their provided business contact number. This will ensure that you receive accurate and relevant details tailored to your specific needs.

The 10 Best Perodua Service Centre near Kuala Lumpur

Perodua Service Cheras in Kuala Lumpur
Perodua Service Cheras in Kuala Lumpur

Perodua Service Centre Keramat

  • Address: 9 & 11, Lorong Enggang 31 Taman Keramat, Au 2, 54200 Kuala Lumpur, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (762)
  • Phone: +60 3-4256 9470
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 8:15 PG – 5:00 PTG
    Selasa: 8:15 PG – 5:00 PTG
    Rabu: 8:15 PG – 5:00 PTG
    Khamis: 8:15 PG – 5:00 PTG
    Jumaat: 8:15 PG – 5:00 PTG
    Sabtu: 8:15 PG – 1:00 PTG
    Ahad: Tutup
  • Reviews:
    By arminzy zahary
    sebulan yang lalu
    Kalau kereta tak sampai 1k km nak suruh simple check (brake dan acceleration paddle ada bunyi geselan dan gegar )pun dia layan acuh tak acuh ..apatah lagi kalau kereta yg dah berpuluh puluh K KM..terpaksa la kayuh kereta tu dalam keadaan tak sedap hati sampai ada appointment kosong…kepala banana punya after sales servis perodua…jual kereta pandai..quality takda boleh terima lagi sbb nobody perfect tapi yang tak boleh terima service centre tak boleh nak check immediately (kereta below 1k be considerate la sikit,bau kedai pun tak hilang lagi) tolak ansur la sikit ..takkan nak tunggu sampai seminggu baru ada kosong!!
    By 14 NOOR SALWANA BINTI RAMLI
    2 bulan yang lalu
    Pengalaman yg sangat teruk dimana hampir 6 jam saya terpaksa menunggu utk servis 10k..sistem no giliran yg teruk..bila di tanya kenapa no giliran 2007 belum dipanggil sedangkan 2013 telah lama siap dan balik..walaupun sy dtg dengan appointment ttpi ianya seperti tidak diendahkan..
    By nurul farhana
    2 bulan yang lalu
    service lembap..dah tahu takda pekerja ramai..jangan la book appointment ramai org…ni appointment pukul 10 pukul 4 baru nak dapat…kita dah la menunggu je kat situ…Dia dah gtaw..kalau tunggu awal sikit dpt…ni sama je…cakap la lambat dpt org xda…ni bila tanya…sejam je … bengong..abis org yg book appointment petang tu senang2 je dapat cepat.memang xkan dah nak service kat branch ni… lembap 2 kali kat sini..2 kali juga la buat hal…
    By Hafiz M
    2 minggu yang lalu
    Branch terpaling sibuk di abad ini mengalahkan pejabat Perdana Menteri, buat panggilan jam 0930 pagi “Kami masih menerima jumlah panggilan yang tinggi” Terbaik & syabas !!
    By Shah Tok Badang ✭✭✭
    4 bulan yang lalu
    UTK servis minyak enjin ok la,Kalau nak repair part² lain yang rosak baik jangan,harga cekik darah..padahal majoriti melayu,tapi harga 2 kali ganda mahal..rasa tertipu PLK first time tukar barang,servey Tya dkt bengkel luar dgn shoppe jauh beza harga,hmm rasa tertipu PLK..

Perodua Car Service Center – Kepong Bukit Maluri

  • Address: Lot 37626, Jalan 2/37a, Taman Perindustrian Bukit Maluri, 52100 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.3 (596)
  • Phone: +60 3-6277 9651
  • Opening hours:
    Isnin: 8:15 PG – 5:00 PTG
    Selasa: 8:15 PG – 5:00 PTG
    Rabu: 8:15 PG – 5:00 PTG
    Khamis: 8:15 PG – 5:00 PTG
    Jumaat: 8:15 PG – 5:00 PTG
    Sabtu: 8:15 PG – 1:15 PTG
    Ahad: Tutup
  • Reviews:
    By Azrurrazi Aziz ✭✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    pertama kali datang ke pusat service di sini, di alukan oleh security dan juga staff, staff yang sangat ramah mesra. facility pun cukup baik dan juga bersih.
    By Nor Bani ✭✭✭✭
    sebulan yang lalu
    Hye boleh sya dapatkan or beli perodua engine oil fully synthetic for bezza 1.3 tak di sc? Or ada mna2 dealer yg jual berdekatan dgn area kepong?
    By Rosmawati Othman ✭✭✭✭✭
    3 bulan yang lalu
    Ruang menunggu bersih, luas dan selesa. Staff also super very good even Encik Security pun kite tanye beliau sgt membantu. Kite 1st time dtg sini.
    By Mohd Jubli ✭✭
    4 bulan yang lalu
    Caj Servis tlalu mahal dan banyak sparepart kereta di jual dengan harga yang mahal dan tidak ada dikeluarkan sparepart varian lama
    By Zainudin AB ✭✭✭✭✭
    sebulan yang lalu
    Tempat menunggu selesa, minuman ringan dan biskut disediakan.

Perodua Service Segambut

  • Address: 52B, Jalan Segambut Tengah, Kawasan Perusahaan Segambut, 51200 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.3 (542)

DMM Perodua Sales, Service Center, Body&Paint Service (3S) Chan Sow Lin

  • Address: Jalan Dua, Chan Sow Lin, 55200 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (446)

PETRONAS AutoExpert Penchala

  • Address: Lot 3048, Jalan Datuk Sulaiman, Damansara, 60000 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.4 (412)

Perodua Service Taman Shamelin Perkasa

  • Address: 2, Jalan 8/91, Taman Shamelin Perkasa, 56100 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.5 (393)

PERODUA Service Kepong (ASJATI)

  • Address: No.23 Jalan 4/33B, MWE Commercial Park, 6 1/2 Jalan Kepong, 52000 Kuala Lumpur, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (307)

Perodua Service Cheras

  • Address: Lot 20, WP, Jalan 2/108, Taman Salak Jaya, 57100 Kuala Lumpur, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (292)

Perodua Service Centre – SSQS Batu Caves Branch

  • Address: Lot 64383, Jln Sungai Tua, Dataran Selayang, 68100 Batu Caves, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.3 (234)

Perodua Service Keramat AU5 (Commects M Sdn Bhd)

  • Address: 5, Jalan AU 5c/6, Taman Lembah Keramat, 54200 Kuala Lumpur, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (205)

Thank you for reading! If you have any additional information on the best Perodua Service Centre in Kuala Lumpur, please leave a comment below. Teknotuf MY would love to hear from you!