Laman Sakinah Merlimau (Homestay Merlimau, Melaka) in Muar
Swimming Pool

Experience 10 Top-rated Swimming Pool in Muar

Discover the top-rated Swimming Pool in Muar, Malaysia, recognized and praised by online customers.

MUO Resort

  • Address: 8-5, Jalan Abdul Rahman, Kampung Dato Bentara Dalam, 84000 Muar, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.4 (469)
  • Phone: +60 6-952 1833
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: Buka 24 jam
    Selasa: Buka 24 jam
    Rabu: Buka 24 jam
    Khamis: Buka 24 jam
    Jumaat: Buka 24 jam
    Sabtu: Buka 24 jam
    Ahad: Buka 24 jam

Laman Sakinah Merlimau (Homestay Merlimau, Melaka) in Muar
Laman Sakinah Merlimau (Homestay Merlimau, Melaka) in Muar

5 Replies to Experience 10 Top-rated Swimming Pool in Muar

  1. Resort yang sangat best, Ada mini zoo, boleh beri makan pada haiwan. Anak2 suka.Bilik besar, bersih., Banyak furniture yang cantik. Staff jugak peramah. Pasti akan datang lagi.

  2. resort yang cantik,walaupun laluan masuk agak sempit,tapi tempat parking sangat luas,bilik besar dan bersih.ada zoo,bnyak haiwan yang comel.staf semua ramah dan layanan diberikan sangat baik.pasti datang lagi..

  3. Bilik bersih..recommended bagi sesiapa yg suka suasana kampung..terdapat pelbagai jenis haiwan disini seperti kambing, ayam,itek dan rusa..seronok boleh naik basikal…memang akan datang lagi…

  4. Resort di tengah bandar.bilik family suite memang besar dan sangat selesa untuk seisi keluarga…ada cafe yang bakal dibuka 1.4.2023 ni..staff yang mesra dan ramah..ada mini zoo..boleh bagi binatang makan..parking yang banyak..kekurangannya nyamuk banyak..yang lain semua okay..

  5. Bersama keluarga check in di muo resort. Hotel yg menarik dan mempunyai identiti tersendiri. Kawasan persekitaran yg menarik dan kreatif. Bnyk tempat boleh bergambar dan bersantai. Terdapat juga ala² mini zoo ?

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The 10 Best Swimming Pool near Muar

Laman Sakinah Merlimau (Homestay Merlimau, Melaka) in Muar
Laman Sakinah Merlimau (Homestay Merlimau, Melaka) in Muar

Golden Lake Muar Hotel

  • Address: No 2, Jalan Rivera 1, Maharani Rivera Tanjung Agas, 84000 Muar, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (336)
  • Phone: +60 6-953 8628
  • Opening hours:
    Isnin: 12:01 PG – 11:59 PTG
    Selasa: 12:01 PG – 11:59 PTG
    Rabu: 12:01 PG – 11:59 PTG
    Khamis: 12:01 PG – 11:59 PTG
    Jumaat: 12:01 PG – 11:59 PTG
    Sabtu: 12:01 PG – 11:59 PTG
    Ahad: 12:01 PG – 11:59 PTG
  • Reviews:
    By ros rahmat ✭✭
    setahun yang lalu
    Kurang memuaskan. Bilik air bersih tapi pintu bermasaalah xboleh tutup rapat. Pemanas air rosak. Baru balik dr mkn mlm air sejuk sgt camner nk mandi dh pukul 8mlm. Saja nak cuba stay sini sbb kalau ok lainkali boleh stay lagi. Maaf dipinta nampaknya 1st dan last la. Yg lain ok jer utk price bilik ni 7hb May 2022 Sabtu.
    By anita yana ✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    Utk hotel bajet. Okay. Bilik bersih. X berbau. Aircond sejuk, heater air okay panas sejuk, cuma Tv x best seb remote xboleh tekan. Channel ada gangguan line kot. Toilet Okay2 je. Mangkuk toilet tu mcm ada stain. Kalau curah clorox tu gerenti hilang. So far utk tido n rest skjap. Sgt okay
    By Norazliza Kasmudi ✭✭✭✭✭
    2 tahun yang lalu
    Highly recommend 👍 Harga berpatutan below rm190 boleh dapat bilik besar dan luas, 2 katil besar ..siap bathtub..view sangat cantik..customer service pun terbaik. Boleh jugak request untuk bilik yang tidak ada bau rokok ☺️
    By Shila Bahri ✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    307 Best👍bilik okay bau wangi, aircond sejuk, ada cerek masak air boleh buat maggi cup malam2, view cantik.
    By Cikgu Ina Abdullah ✭✭✭✭
    4 tahun yang lalu
    Bersih dan selesa. Bersebelahan dengan pasaraya giant. Sarapan tidak disediakan.Banyak pilihan kedai makan jika ke bandar Muar.

Desa Keroma Eco Resort

  • Address: 84000, Jln Junid, Parit Keroma Laut, 84000 Muar, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (252)
  • Phone: +60 16-674 1793
  • Website:
  • Reviews:
    By Mohd Amrin ✭✭✭✭
    2 bulan yang lalu
    Sy stay kt sini for 2 mlm..Mlm 1 dia bg chalet cempaka 2..Bilik & bilik air agak kecil tp penuh dgn facilities (ada peti ais, extra tilam & bantal,kettle, tv dll)..utk mlm ke 2 kne pindah chalet..dia bg puspawangi 2..bilik baru & besar..selesa la skit sbb sy ada 2 dewasa 3 kanak2 compare dr chalet no 1 td…tp malangnya chalet no 2 apa pn xde..ada katil queen 2,meja dgn iron board…bilik air besar..best..ok, secara keseluruhan not bad la tmpt ni..pool dia besar & budak2 seronok, persekitaran agak nyaman sbb dkt kuala sungai..tmpt jauh ke dalam..dia ada chalet yg besar tp kne book awal2 ye..restoren siam dia makan sedap but harga boleh tahan..nsb baik makanan sedap..so tutup mata je la…sesuai utk buat family day bagi keluarga besar tp book sume chalet la sbb 1 chalet boleh accomodate small family mcm sy..harga pun not bad sgt & affordable..tak rasa mcm dok dkt muar…overall recommended la tmpt ni utk percutian keluarga
    By Mustakim Ahmad ✭✭✭✭✭
    2 minggu yang lalu
    Banyak unit yang baru. Bersih. Cuma bilik air kecil dan tiada wardrobe untuk gantung baju. Ada beberapa unit untuk berkumpul dan dinner secara berkumpulan dan membuat BBQ.
    By Nadia NNAA ✭✭✭
    4 bulan yang lalu
    Tempat bersih dan selesa untuk buat event dan family day, saya beri 3 star je sebab family kami booking penuh dorm semua bilik utk family day. Tapi hari kedua boleh pula suruh kami kemas dan nak sisihkan tempat kami berkumpul dan makan di bawah dorm ke sudut lain sebab nak suruh beri laluan untuk setup event lain keesokkannya. Tak tau salah siapa dan management, sepatutnya sebarang booking kemudian hari hanya boleh masuk dan setup setelah guest sebelum tu yg dh booking checkout sepenuhnya. Kami sekeluarga tak selesa langsung utk aktiviti barbeque pada malam terakhir sebab event yg dijadualkan esk tu boleh pula selit slot rehearsal mlm tu disitu juga sedangakan event mereka start jam 2 petang selepas jam 12 tengahari kami checkout. Harap management peka, lebih profesional, lebih sensitif terhadap privasi guest dan elakkan event bertindih berlaku lagi pada guest lain di masa hadapan.
    By amira marzuki ✭✭✭✭✭
    5 bulan yang lalu
    Sesuai untuk family day, tempat cantik, bersih, bilik bersih lengkap ada towel dan sejadah, banyak spot untuk bergambar. Paling best ada swimming pool jadi budak budak mesti happy. Swimming pool bersih dan nampak well maintain. Cuma boleh improve untuk letak tv di bilik, dan letak sabun mandi, my room pintu toilet tak boleh kunci. Basic facilities di bilik, keselesaan pengguna mesti ditambah baik. Overall it is nice place to stay.
    By Mohd Faizal Mohd Noor ✭✭✭
    6 bulan yang lalu
    Datang ke sini sebab family day.

    Kolam besar anak-anak suka. Tapi tak sesuai untuk anak-anak bawah 6 tahun masih dalam kena pemantauan orang dewasa juga.

    Saya duduk di family room. Bilik tidak kedap bunyi. Boleh dengar orang bilik sebelah berbual. Jadi jangan macam-macam tau. Dinding papan sahaja.

    Bilik air tiada water heater.

    Kawasan luas. Lanskap cantik. Boleh la. Puas hati juga la.

TANJUNG VILLA

  • Address: 222, Jalan Meriam, Taman Sri Tanjung, 84000 Muar, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.3 (167)

The Hut Serkam

  • Address: M108, Kampung Serkam Timor, 77300 Merlimau, Melaka, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (124)

SECRET GARDEN

  • Address: 67-4, Jalan Hang Tuah, Taman Khalidi Bharu, 84000 Muar, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (111)

MUO VILLA

  • Address: 233, 2, Jalan Meriam, Taman Sri Tanjung, 84000 Muar, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.3 (94)

Trata’ Leka

  • Address: Pantai Leka, 84150 Parit Jawa, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.3 (75)

Alivila

  • Address: 15-3, Jln Junid, Taman Sri Tanjung, 84000 Muar, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.3 (58)

BERSATU GALAXY VILLA MUAR

  • Address: NO 2&4, Jalan Merak, Taman Sri Jeram 2, 84000 Muar, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (42)

Hotel Zamburger Muar

  • Address: 4096, Jalan Kenangan 1/3, 84000 Muar, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.4 (42)

Thank you for reading! If you have any additional information on the best Swimming Pool in Muar, please leave a comment below. Teknotuf MY would love to hear from you!

Tags