PTS Travel & Tours in Seberang Jaya
Travel Agency

Experience 10 Top-rated Travel Agency in Seberang Jaya

Presenting a compilation of highly rated and positively reviewed Travel Agency in Seberang Jaya, Malaysia.

ACTIVE DYNAMIC TRAVEL & TOURS SDN BHD

  • Address: Blok M-G-08, Jalan Jenahak Taman Tun Hussein Seberang Jaya, 13700 Perai, Penang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.4 (110)
  • Phone: +60 13-399 7766
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 9:30 PG – 5:30 PTG
    Selasa: 9:30 PG – 5:30 PTG
    Rabu: 9:30 PG – 5:30 PTG
    Khamis: 9:30 PG – 5:30 PTG
    Jumaat: 9:30 PG – 5:30 PTG
    Sabtu: 9:30 PG – 5:30 PTG
    Ahad: 9:30 PG – 5:30 PTG

PTS Travel & Tours in Seberang Jaya
PTS Travel & Tours in Seberang Jaya

5 Replies to Experience 10 Top-rated Travel Agency in Seberang Jaya

  1. Very recommended pada sesiapa yang nak deal dengan company ni. Dari awal deal sampai balik dari trip, semua berjalan dengan lancar. Kami sewa VIP Van Commuter 18 seater. Van bersih, interior yang selesa, driver pun pandu sangat cermat. Secara keseluruhan TERBAIK!

  2. Active dynamic travel and tour sdn bhd mmg terbaik dan blh dipercayai.Kami membawa murid tahun 6 utk lawatan sambil belajar dr sarawak ke penang,kedah dan langkawi mggunakan khidmat bas syarikat ini.dr 20 okt 2022 hingga 23 okt 2022.Bos tip top,driver bas tip top,tour guide tip top..semua tip top.terbaik…

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The 10 Best Travel Agency near Seberang Jaya

PTS Travel & Tours in Seberang Jaya
PTS Travel & Tours in Seberang Jaya

PTS Travel & Tours

  • Address: No. 6671, Jalan Bagan Ajam, Taman Molek, 13000 Butterworth, Pulau Pinang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (30)
  • Phone: +60 4-323 2111
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 10:00 PG – 7:00 PTG
    Selasa: 10:00 PG – 7:00 PTG
    Rabu: 10:00 PG – 7:00 PTG
    Khamis: 10:00 PG – 7:00 PTG
    Jumaat: 10:00 PG – 7:00 PTG
    Sabtu: 10:00 PG – 7:00 PTG
    Ahad: Tutup
  • Reviews:
    By Yong Wan Fei ✭✭✭✭✭
    2 minggu yang lalu
    Pejabat menelefon untuk memberitahu saya nombor pendaftaran bas. Bas berlepas tepat pada masanya dan pemandu tidak memandu secara berbahaya. Dua perhentian tandas dan bukannya satu adalah lebih baik.
    By WF
    8 bulan yang lalu
    Pemandu India anda merokok di dalam bas dan lewat. Kami menempah bas pergi ke genting highland pada 29/10/2022 jam 8PM. Anda tahu banyak air botol tetapi anda tidak memberi kepada penumpang. Tidak disyorkan untuk syarikat ini. U giliran ambil beberapa penumpang dan pastikan masa tiba lewat. Servis teruk 👎🏼👎🏼👎🏼
    By SJ Wan
    9 bulan yang lalu
    Pemandu merokok dalam bas, tempah untuk tiga bilik tetapi diberitahu hanya dua bilik di kaunter genting, tidak aktif memaklumkan atau menyelesaikan masalah kami, bravo
    By Choong Siang Teoh ✭✭✭✭
    4 tahun yang lalu
    Ejen pelancongan terbaik untuk perjalanan Genting. Perlu menambah baik ruang menunggu pelanggan dan mungkin memerlukan lebih banyak pemasaran pada pakej atau promosi yang tersedia.
    By Chun Tung Ho ✭✭✭✭✭
    3 tahun yang lalu
    Kakitangan semuanya baik dan sopan, dengan sikap yang mesra, dan mereka akan menjawab soalan dan soalan dengan teliti, dan mereka sangat sabar.

Forever Travel Service Sdn. Bhd.

  • Address: 41, Jln Perniagaan Gemilang 1, Taman Gemilang Permai, 14000 Bukit Mertajam, Pulau Pinang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (24)
  • Phone: +60 4-530 6622
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 9:00 PG – 6:00 PTG
    Selasa: 9:00 PG – 6:00 PTG
    Rabu: 9:00 PG – 6:00 PTG
    Khamis: 9:00 PG – 6:00 PTG
    Jumaat: 9:00 PG – 6:00 PTG
    Sabtu: 9:00 PG – 3:00 PTG
    Ahad: Tutup
  • Reviews:
    By Andrew Yeoh ✭✭✭✭✭
    3 bulan yang lalu
    Forever Travel telah menjadi syarikat pelancongan pilihan kami selama hampir 20 tahun. Kami gembira mereka membuka cawangan di sini di Bukit Mertajam. Kakitangan sentiasa ramah dan membantu. Sepanjang lawatan kami bersama mereka, mereka sentiasa memberikan perkhidmatan yang terbaik. Makanan yang disediakan sentiasa sedap dan lebih dari cukup. Pejabat di sini besar dan luas tetapi tempat letak kereta boleh menjadi masalah.
    By Y LA
    2 minggu yang lalu
    Servis teruk. Pemandu pelancong Timur perkhidmatan yang teruk. Apabila saya bertanya tentang makanan terkenal, pemandu pelancong berkata bahawa ia tidak lagi tersedia. Tetapi dalam internet telah memperkenalkan. Kalau kita tak tanya kat mana nak beli barang, tour guide diam je. Jika kita tahu untuk apa masih membayar wang kepada syarikat pelancongan?
    By Yee Min Wai ✭✭✭✭✭
    4 bulan yang lalu
    Ini adalah kali pertama saya ke Penang TA dan ia merupakan Pengalaman yang Hebat, secara keseluruhan perjalanan ini menyeronokkan dan menyeronokkan. Saya memberi tumpuan khusus kepada bahagian insurans kerana setakat ini TA mampu memberikan maklumat yang saya mahukan secara terperinci sebelum perjalanan bermula. AN adalah pengalaman, mesra dan bertanggungjawab untuk sepanjang perjalanan. Saya amat menasihatkan pengembara lain untuk menggunakan ini (TA). Ia sangat mesra dan mudah digunakan tanpa perlu risau dan nikmati perjalanan. Terima kasih
    By Chan Ah Kim ✭✭✭✭✭
    5 bulan yang lalu
    (AN) dan kakitangannya bagus untuk bekerjasama. Sentiasa mengetahui keperluan perjalanan, tempahan dan semua butiran yang dimaklumkan kepada kami tepat pada masanya. Dia memudahkan segala persiapan untuk keperluan perjalanan kami dan kami berasa yakin bahawa semuanya telah diuruskan.
    By Ken Ang Chee Yang ✭✭✭✭✭
    5 bulan yang lalu
    Perkhidmatan yang baik, walaupun kakitangan kelihatan lebih kurang daripada sebelum mco, tetapi masih ada profesional dan perkhidmatan, kerja serius, jadual perjalanan yang menyeronokkan.

Mahaizah Travel Pulau Pinang

  • Address: Blok D2, Ground Floor, No 5, Jln Perai Jaya 3, Kawasan Perindustrian Prai, 13600 Perai, Pulau Pinang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.6 (23)

Regional Travel & Tours

  • Address: G-1, Jln Kurau, Taman Chai Leng, 13700 Perai, Pulau Pinang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (21)

Reeya Signature Holidays (M) Sdn Bhd

  • Address: 1st Floor, 31, Tingkat Kikik 7, Taman Inderawasih, 13600 Perai, Penang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (20)

Andalusia Travel Seberang Jaya

  • Address: 71-1, Jln Todak 6, Pusat Komersial Sunway Perdana, 13700 Seberang Jaya, Pulau Pinang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.3 (17)

Jom Kembara Travel Pulau Pinang

  • Address: No 28, Lorong Sungai Dua Utama 1, Tmn Sungai Dua Utama Sungai Dua, 13800 Butterworth, Pulau Pinang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.8 (10)

Star Cruises | Qaliff Travel

  • Address: No.26, Jalan Sembilang 2, 13700 Seberang Jaya, Pulau Pinang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.8 (10)

Tabung Haji Travel Butterworth PENANG

  • Address: 2828-G-1A, Bangunan TH, Jalan Bagan Luar, 12000 Butterworth, Penang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.3 (10)

Golden First Travel & Tours (M) Sdn. Bhd. – Butterworth Branch

  • Address: Ground Floor, 6766, Jalan Kampung Gajah, 12200 Butterworth, Pulau Pinang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.5 (8)

Thank you for reading! If you have any additional information on the best Travel Agency in Seberang Jaya, please leave a comment below. We would love to hear from you!