McDonald's Meru Raya DT in Ipoh
McDonalds

Experience 7 Top-rated Coffee Shop in Ipoh

Presenting a compilation of highly rated and positively reviewed McDonalds in Ipoh, Malaysia.

McDonald’s Jalan Gopeng DT

  • Address: PN684, Jalan Gopeng, 31350 Ipoh, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (3899)
  • Phone: +60 5-311 1916
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: Buka 24 jam
    Selasa: Buka 24 jam
    Rabu: Buka 24 jam
    Khamis: Buka 24 jam
    Jumaat: Buka 24 jam
    Sabtu: Buka 24 jam
    Ahad: Buka 24 jam

McDonald's Meru Raya DT in Ipoh
McDonald’s Meru Raya DT in Ipoh

5 Replies to Experience 7 Top-rated Coffee Shop in Ipoh

  1. Sarapan pagi di sini 9.00 pg …tp nasi lemak masih belum tersedia. Teh tarik juga tiada…byk makanan yg belum tersedia…servis penghantaran ke meja juga tidak di hantar…

  2. Bad service, especially cawangan gunung rapat. Harini beli set prosperity beef dapat fries campur camni. Beli time collect & order.

  3. saya bagi 5 bintang pada service sebab masa saya datang makan waktu breakfast. ada sorang crew tu uncle chinese sangat semangat dan ramah. mood semangat dia buat saya gembira di pagi hari.

  4. Bulan puasa orang nak berbuka boleh pula nasi habis. kena tunggu 1 jam untuk nasi siap. tak baik tau bulan puasa buat orang macam ni dengan perut lapar lagi hum. sepatutnya tak ade isu nasi habis semasa waktu berbuka puasa sebab dah tahu waktu berbuka orang nak makan so sediakan laa nasi yang secukupnya. kesian customer lain tunggu nasi juga. kecewa?

  5. Assalamualaikum just Nk tnye mcd skrg mmg packing mcm ni ke nasi lemak ayam.. dgn sambal tk bgi ..ini dh kali kedua ni kene..manager tolg pantau pekerja2 jgn ambik sambil lewa bnde2 mcm ni … give your good services for customers pliss..n pastikan semua bhn ckup..naya je org nk makan mcm ni beli mahal2

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The 7 Best Coffee Shop near Ipoh

McDonald's Meru Raya DT in Ipoh
McDonald’s Meru Raya DT in Ipoh

McDonald’s Jalan Kuala Kangsar DT

  • Address: Mukim Hulu Kinta, Daerah Kinta, Jln. Kuala Kangsar, 31400 Ipoh, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (2959)
  • Phone: +60 5-525 0562
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 7:00 PG – 2:00 PG
    Selasa: 7:00 PG – 2:00 PG
    Rabu: 7:00 PG – 2:00 PG
    Khamis: 7:00 PG – 2:00 PG
    Jumaat: 7:00 PG – 2:00 PG
    Sabtu: 7:00 PG – 2:00 PG
    Ahad: 7:00 PG – 2:00 PG
  • Reviews:
    By Firas Fazreen
    2 minggu yang lalu
    Servis dri penyedian mknan teruk. Beli mahal2 dpt milo takda rasa. Ayam tah dri mana kutip bg custmer lain mkn. Mcd kuala tolong pantau kerja anak buah mcm mana. Kerja biar ikhlas.
    By Nor Sofiah
    4 bulan yang lalu
    Bad service .. staff yang kurus kering tinggi jaga cashier .. kau kalau malas nak kerja jangan kerja .. dduk je rumah tunggu orang masuk meminang! 👎🏻
    By Ain Aien
    6 bulan yang lalu
    Bad service ever..order ayam 3 ketul tp hanya dpt 2 ketul..fries dan ayam sejuk..staff malas double check..call tak reti nk jawab..call blik dh xblh dh..mngkin cabut wayar tepon..
    By Muhammad Nur Arif bin Abdul Rani ✭✭✭✭✭
    5 bulan yang lalu
    Beli burger rasa burger. Beli coke pun rasa coke. Nak beli gadis2 kt sana sekali tapi tak boleh. Semua dah berpunya katanya
    By cssley Cssley ✭✭✭✭
    3 tahun yang lalu
    Tempat sentiasa dlm keadaan bersih dan kemas..

McDonald’s Meru Raya DT

  • Address: di atas, Lot 82, Jalan Meru Bestari A2, Sebahagian Zon 5, Bandar Meru Raya, 30020, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (2599)
  • Phone: +60 5-526 2233
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 7:00 PG – 2:00 PG
    Selasa: 7:00 PG – 2:00 PG
    Rabu: 7:00 PG – 2:00 PG
    Khamis: 7:00 PG – 2:00 PG
    Jumaat: 7:00 PG – 2:00 PG
    Sabtu: 7:00 PG – 2:00 PG
    Ahad: 7:00 PG – 2:00 PG
  • Reviews:
    By NUR NADHIRAH
    seminggu yang lalu
    Ada sorg pekerja perempuan yg jaga drive thru 16/6 kurang ajar sikit . Kita nampak mcd ada ice cream baru nak try tapi boleh kot cakap elok elok yg ice cream tu takde?? Ni jerit siap cakap “tu tempat lain, kita mcd dik ” lepastu siap jeling lagi??????????? Bodoh
    By miss _anise
    6 bulan yang lalu
    Terlampau slow…. Order table service.. tunggu berejam woiiiii … Tak faham Aku apa yg lambat sgt mcd meru ni .. Nak cancel order da xboleh ..abis nak Kami tunggu sampai bila ??? Spoil la service… Mmg tak nak datang sini da … Tlg la management buat sesuatu …macam mana dengan org yg mmg lapar gila datang sini kena tunggu makanan berejam … Tolong la fikirrrr
    By Damya Kim
    3 bulan yang lalu
    Tadi pergi with family, first impression mcd cantik, tapi staff lak perangai x cantik, sorry to say,👌customer x ramai pun, dh la hujan lebat, kita makan dine in bukan take away, dh salah pack x nk minta maaf, okay x pe, leh trima lagi,😌tapi tulah mulut tu, jangan lancang sangat, kita datang bayar pakai duit, siap pick up lagi, x suruh hantar kt table, tu pun nak mengata aku depan2, dh la salah tu trima, jangan belagak sombong, sorry pun xde, leh lak cakap “benda makan kata MULUT, (staff 1), “makan pakai HIDUNG pum boleh, (staff 2), “kita buat takeaway pulak, tapi boleh “JE MAKAN” (manager kot (baju purple)😅, masalah nya bagailah tray, x payah buat muka👌dh bagi tray, buat muka palat lak staff2 kau😪sorry to say, memang out cara layanan kat customer👌
    By Firdaus Wahab
    4 bulan yang lalu
    Dapat ayam perangat byk kali rasanya ni. Isi kering dan bau busuk. 1st time jumpa mcd gini
    By Mohd Radzi Ibrahim ✭✭✭✭
    sebulan yang lalu
    Salah 1 restoran Mc’Donalds yg best utk melepak. Cuma kalau waktu puncak o perayaan penuh sekali. Bila waktu puncak mcm tu servis penghantaran makanan ke meja agak perlahan. Kalau leh bersabor ok lerr chorr

McDonald’s Sunway City Ipoh DT

  • Address: Lot 303521, Ipoh, Perak, Malaysia, Sunway City Ipoh, 31150 Ulu Kinta, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (2465)

McDonald’s Jalan Sultan Azlan Shah DT

  • Address: Lot 197129, Plot 2, Jalan Medan Ipoh 1A, Medan Ipoh Bestari, 31400 Ipoh, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (2350)

McDonald’s Klebang DT

  • Address: PT 238632, Persiaran Klebang Putra, Taman Klebang Putra, Chemor, Ipoh, Malaysia, Perak, 31200 Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (1749)

McDonald’s Pengkalan DT

  • Address: 686, Jalan Pasir Puteh, Kampung Pengkalan Pegoh, 31500 Ipoh, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.9 (3194)

Thank you for reading! If you have any additional information on the best McDonalds in Ipoh, please leave a comment below. Teknotuf MY would love to hear from you!

Tags