B2B Gym & Fitness in Kota Bharu
Fitness Gym

Experience the Hottest 10 Fitness Gym in Kota Bharu

Here is a list of the best Fitness Gym in Kota Bharu, Malaysia, which have been rated and get positive reviews by users on Google My Business.

Fitness Concept

  • Address: Lot S-25, Tingkat 2, AEON Mall Kota Bharu, Lembah Sireh,, 15050, Kota Bharu, Kelantan, 15050 Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.9 (116)
  • Phone: +60 9-740 6018
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 10:00 PG – 10:00 PTG
    Selasa: 10:00 PG – 10:00 PTG
    Rabu: 10:00 PG – 10:00 PTG
    Khamis: 10:00 PG – 10:00 PTG
    Jumaat: 10:00 PG – 10:00 PTG
    Sabtu: 10:00 PG – 10:00 PTG
    Ahad: 10:00 PG – 10:00 PTG

B2B Gym & Fitness in Kota Bharu
B2B Gym & Fitness in Kota Bharu

5 Replies to Experience the Hottest 10 Fitness Gym in Kota Bharu

  1. Banyak barang-barang yg latest dan mudah digunakan serta harga yg berpatutan. Tambah lagi dengan staf2 yg berpengalaman dan berilmu tentang bidang sukan juga baik hati melayan pelanggan.

  2. Kedai fitness 5 bintang. Servis yg cepat dan bagus. Kakitangan kedai yg sgt membantu dan berpengetahuan baik seperti en Khairul. Masalah awal mesin selepas pembelian diselesaikan dengan efisen dan terbaik.

  3. good explanation by knowledgeable staff Auni.. Seorang yg peramah dan tidak kdekut ilmu ttg cara2 mjaga kesihatan…also Boss Khairul and SR faiq untk layanan yg baik.. tq auni and staff fitness Concept ?

  4. Staff yang bernama Auni sangat peramah dan betul2 knowledgeable. Daripada tak tahu sekarang banyak yang tahu especially tips fitness. Highly recommended ! I bagi 5 Bintang. Give her a raise 😀

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The 10 Best Fitness Gym near Kota Bharu

B2B Gym & Fitness in Kota Bharu
B2B Gym & Fitness in Kota Bharu

Pakaq Gomo Gymnasium

  • Address: Lot 408, Tingkat 1, Rumah Kedai Lembah Sireh, 15050 Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.5 (94)
  • Phone: +60 12-381 3826
  • Opening hours:
    Isnin: 7:00 PG – 12:00 PG
    Selasa: 7:00 PG – 12:00 PG
    Rabu: 7:00 PG – 12:00 PG
    Khamis: 7:00 PG – 12:00 PG
    Jumaat: Tutup
    Sabtu: 7:00 PG – 12:00 PG
    Ahad: 7:00 PG – 12:00 PG
  • Reviews:
    By faris ib ✭✭✭✭✭
    5 bulan yang lalu
    Molep gym nim, koho molep ado tempak maye blako. Ado jual proteing gop. Muroh2 belako. Sek ngakat besi jange pecoh deh.
    By Nutriland Herbs and Healthy ✭✭✭✭✭
    2 tahun yang lalu
    Nok wi 5 ⭐⭐⭐⭐⭐ the best gymnasium in Kota Bharu Good Job Wan 👍 selesa ada ruang utk muslimah. Terima kasih Kerana ada fikir utk muslimah Negeri Kelantan beriadah 😘
    By Insan Hijau ✭✭✭✭✭
    3 tahun yang lalu
    Tmpat luas dan machine tersusun elok ikut parts kita nk train. Rm6 per entry
    By Mohdrafiza tj ✭✭✭✭✭
    2 tahun yang lalu
    gym terbaik di kelantan
    By capoeira exer ✭✭✭✭✭
    3 tahun yang lalu
    Terbaik! Sangat berpuas hati. RM5 sahaja per entry untuk wanita dan ladies section dia memang well equipped unlike other gyms yang mana ladies section dia kecik gila atau pun takde weight machines, semua cardio je. Well done! Cuma one recommendation, maybe music tu boleh kurangkan sikit volume sebab different people have different music preferences bila diorang workout 😀

Ummah Fitness Centre

  • Address: Kubang Kerian, 15200 Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.4 (53)
  • Phone: +60 11-1187 8032
  • Opening hours:
    Isnin: 9:00 PG – 12:00 PG
    Selasa: 9:00 PG – 12:00 PG
    Rabu: 9:00 PG – 12:00 PG
    Khamis: 9:00 PG – 12:00 PG
    Jumaat: Tutup
    Sabtu: 1:00–11:00 PTG
    Ahad: 9:00 PG – 12:00 PG
  • Reviews:
    By HamiItan AgjqyshwIdhag ✭✭✭✭
    seminggu yang lalu
    okay, selesa. berdekatan dengan masjid & surau.
    By Syirain Fuad
    setahun yang lalu
    Gym okay cuma old school. Tiada equipments baru. Tempat untuk deadlift sangat sempit. Space untuk workout kurang sangat terutama bila ada pt training clients ramai ramai, space untuk workout tersangat lah limited. Sampaikan saya terpaksa ambik space betul betul depan muka pintu pejabat. Myakitkan hati sbb saya bukan walk in free.
    By makenewthing today ✭✭✭✭✭
    3 tahun yang lalu
    tempat selesa dan luas, barang gym ok, sy jd ahli, rm70 sebulan. pengurusnya peramah, boleh minta tip diet percuma. pengaliran udara ok, walaupun airkond tak dak, biasa hari sabtu ramai, lepas zohor x ramai bolehlah nk pergi. malam jarang2 ramai, jarang2 tidak. tapi tiada pakej yuran bersama couch, yuran suku, couch kena tanya dulu yang mana free. overall ok, sebab dekat rumah sy, boleh pergi hari2, cuma nak, ke tak nak jah.
    By KimiruelZ IV ✭✭✭✭
    2 tahun yang lalu
    Perlengkapan gym tu hampir semua ada, vibe gym ni pon okay, layanan staff pon ramah jer. So overall okay laa
    By Enche Mat Pyan ✭✭✭✭✭
    2 tahun yang lalu
    Ni klinik, bahagian bawah. Fitness center atas…

Xpert Gym

  • Address: Bandar Satelit Islam Pasir Tumboh, Jalan Pasir Puteh, Pasir Tumboh, 16150 Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.6 (34)

Hitfat Functional Gym

  • Address: Lot 154, Seksyen, 48, Jalan Sultan Yahya Petra, 15200 Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.9 (32)

Erfan Gym Fitness

  • Address: 940, PT 941, PT, 8 LOT (4 Lot Rooftop, 4 Lot Dalam Bangunan) ,PT, 2, Jalan Kuala Krai, Wakaf Che Yeh, 15100 Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.5 (10)

Queenfitness Club

  • Address: Queenfitness Club, Lorong Meranti, Kampung Tanjung Mas, 15400 Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (8)

Ladies Stylista Fitness Gym

  • Address: Kubang Kerian, 15200 Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (7)

eXplorefit Squash & Fitness Centre

  • Address: L4, Tingkat 4, Menara Perbadanan,, Jln Tengku Petra Semerak,, 15000 Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (6)

Didi Fitness Studio

  • Address: PT 617, Tingkat 1, Wisma Hajjah Zainab, 15400, Jln Pengkalan Chepa, 15400 Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (6)

Fit Legion Gym

  • Address: PT 4900 Tingkat, 2, Jalan Padang Tembak, Panchor, 16100 Pengkalan Chepa, Kelantan, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (6)

Thank you for reading! If you have any additional information on the best Fitness Gym in Kota Bharu, please leave a comment below. Teknotuf MY would love to hear from you!