Thor Athletics Fitness Gym in Kuantan
Fitness Gym

Experience the Hottest 10 Fitness Gym in Kuantan

Presenting a compilation of highly rated and positively reviewed Fitness Gym in Kuantan, Malaysia.

Masvro Fitness Kuantan

  • Address: B2 Tingkat1, Lor Sungai Isap Jaya 2, 25150 Kuantan, Pahang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.9 (103)
  • Phone: +60 13-913 7107
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 9:00 PG – 10:00 PTG
    Selasa: 9:00 PG – 10:00 PTG
    Rabu: 9:00 PG – 10:00 PTG
    Khamis: 9:00 PG – 10:00 PTG
    Jumaat: 9:00 PG – 12:00 PTG, 2:30–10:00 PTG
    Sabtu: Tutup
    Ahad: Tutup

Thor Athletics Fitness Gym in Kuantan
Thor Athletics Fitness Gym in Kuantan

5 Replies to Experience the Hottest 10 Fitness Gym in Kuantan

  1. Masvro Fitness adalah yg terbaik. Team yg mesra..coach yg friendly namun tegas. Persekitaran yg sangat enjoy.

    Disini juga saya memulakan latihan sambil belajar, dimana permulaan boleh diketogerikan saya adalah zero basic.

    Skrg setelah saya bersama Masvro, banyak perubahan pada diri. Lebih berkeyakinan dengan tahap pencapaian yg saya miliki kini.

    Dan kini saya sendiri tahu dan rasa apa yg ada pada diri saya selama bersama Masvro. Sangat happy. TQ Masvro dan team..

  2. Sebagai atlit Masvro Fitness Kuantan saya amatlah berpuas hati dengan layan pekerja disini dan saya mendapat badan yang ideal dengan latihan yang diberikan

  3. Sebelum join dengan masvro, kerap sakit belakang . Lepas join dengan masvro bersama coach ayie, posture tulang lebih selesa, aktiviti yang dilakukan pun sesuai dengan usia dan gender.cutting badan juga lebih cantik. Thank you coach & masvro ??

  4. Sangat-sangat seronok workout kat sini sebab kat sini ade coach yang akan ajar dan staf staf yang baik melayan.Pastu pakej kat gym ni sangat-sangat berpatutan sebab murah giler membership untuk sebulan.Ingatkan ade tempat workout je rupanya ade jugak tempat untuk beryoga,berzumba dan lain-lain.Memang best giler?Korang kena datang untuk workout kat sini?

  5. so far ni la gym yang saya rasa paling nice untuk saya sebab pekerja nya semua friendly and tempat nya pun cantik and banyak barang boleh main and diorang siap tunjuk ajar and siap bagi tips untuk workout lagi. Goodjob 10/10

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The 10 Best Fitness Gym near Kuantan

Thor Athletics Fitness Gym in Kuantan
Thor Athletics Fitness Gym in Kuantan

RedLine Gym Kuantan Pahang

  • Address: Jalan IM 3/17, Bandar Indera Mahkota, 25200 Kuantan, Pahang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (83)
  • Phone: +60 12-231 4882
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 8:30 PG – 12:00 PTG, 4:00 PTG – 12:00 PG
    Selasa: 8:30 PG – 12:00 PTG, 4:00 PTG – 12:00 PG
    Rabu: 8:30 PG – 12:00 PTG, 4:00 PTG – 12:00 PG
    Khamis: 8:30 PG – 12:00 PTG, 4:00 PTG – 12:00 PG
    Jumaat: 8:30 PG – 12:00 PTG, 4:00 PTG – 12:00 PG
    Sabtu: 8:30 PG – 12:00 PTG, 4:00 PTG – 12:00 PG
    Ahad: 8:30 PG – 12:00 PTG, 4:00 PTG – 12:00 PG
  • Reviews:
    By Akmal Bad
    4 bulan yang lalu
    Buat orang pertama kali pergi gym ini..jaga2 sebab staff dia akan sentiasa perhati anda dari cctv..akan tegur anda jika anda terlupa untuk simpan plate ke tempat asal walaupun selepas beberapa hari…gym pun bersepah!!!staff sendiri pun pakai selipar sahaja!!!kebanyakkan Customer pun tak guna towel untuk lapik bench.. mmg tak recommend utk workout disini..
    By Hakimmi Mohd ✭✭✭✭✭
    4 bulan yang lalu
    try dlu baru tahu… equipment bnyak.. space besar.. staff mesra alam..
    By Ayie kaherah
    sebulan yang lalu
    Mesin rosak..tandas tak bersih..
    By imPuppyJunee
    2 minggu yang lalu
    busuk
    By Aihanz Random ✭✭✭✭✭
    4 tahun yang lalu
    Cun..Chill je..Syok workout sini

Mighty Fitness Gym

  • Address: 3rd Floor, A-255, 257, 259 & 261, Lorong Seri Kuantan 47, East Coast Garden, 25300 Kuantan, Pahang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.8 (58)
  • Phone: +60 16-816 9669
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 6:30 PG – 12:30 PTG, 3:00–11:00 PTG
    Selasa: 6:30 PG – 12:30 PTG, 3:00–11:00 PTG
    Rabu: 6:30 PG – 12:30 PTG, 1:00–11:00 PTG
    Khamis: 6:30 PG – 12:30 PTG, 3:00–11:00 PTG
    Jumaat: 6:30 PG – 12:30 PTG, 3:00–11:00 PTG
    Sabtu: 8:30 PG – 12:30 PTG, 2:00–8:00 PTG
    Ahad: 2:00–8:00 PTG
  • Reviews:
    By Abdulrahman Abdulaziz ✭✭✭✭
    5 tahun yang lalu
    Sesuai untuk ahli bina badan kerana tempat ini berkelas
    By mie 234 ✭✭✭
    3 tahun yang lalu
    Oklh…cuma kena tmbh peralatan gym lagi..🙂🙂🙂
    By Yk YK ✭✭✭✭✭
    seminggu yang lalu
    Gim yang bagus, sediakan semua peralatan. Tapi tak payahlah mintak tempat sebab nampak tak sopan kat kawasan ni? Ditanya tempat dari salah seorang lelaki pertengahan umur dan seorang Melayu yang nampaknya doktor entah dari mana memberitahu saya bahawa orang itu adalah seorang yang sebelum ini bekerja di peringkat tinggi dalam sektor kerajaan. Saya benar-benar tidak faham mengapa dia berbuat demikian, melihat seseorang itu memalukan? Mungkin saya terlalu sensitif, tetapi ia bukan pengalaman yang menggembirakan.
    By Baskaran Mahadavan ✭✭✭✭
    sebulan yang lalu
    Gim yang serba lengkap dan mempunyai lif ke tingkat 3
    By Kabila Sekaran ✭✭✭✭
    3 tahun yang lalu
    Tempat yang bagus untuk bersenam dengan harga yang berpatutan dan masa yang baik. Kakitangan mesra dan baik. Pelbagai mesin untuk digunakan. Menyediakan sauna dan pancuran mandian untuk selepas bersenam. Walaupun, tempat letak kereta mungkin sukar di sekitar sini, kadangkala anda perlu mengelilingi beberapa kali untuk mendapatkan tempat. Dan sauna adalah kecil dan boleh memuatkan hanya 2 pada satu masa.

DANCE ON FITNESS STUDIO

  • Address: A-47, Jln IM 7/1, Bandar Indera Mahkota, 25000 Kuantan, Pahang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (52)

Star Gym Health Centre Kuantan

  • Address: 2nd Floor, B-78, Jalan Haji Ahmad, Taman Mirama, 25300 Kuantan, Pahang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.5 (52)

Urban Fit Dance Studio

  • Address: 18, Lor Pandan Damai 2/201, Taman Pandan Damai, 25150 Kuantan, Pahang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (45)

Titanium Fitness Centre Gym

  • Address: Sri Kuantan Square, No. B8016, 2nd & 3rd, Jalan Teluk Sisek, Pahang, 25000 Kuantan, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.3 (34)

OH MY GYM & FITNESS CENTRE

  • Address: A53, A55 & A57, 1st Floor, Jln IM 7/1, Bandar Indera Mahkota, 25200 Kuantan, Pahang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.4 (26)

Complete Fitness Jalan Beserah

  • Address: A643, Tingkat 2, Jalan Beserah, 25300, Kuantan, Pahang, Jalan Beserah, Kampung Alor Akar, 25250 Kuantan, Pahang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (22)

Complete Fitness Jalan Penjara

  • Address: A-45,Level, 2, Jln Penjara, Taman Raya, 25000 Kuantan, Pahang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.8 (22)

Sis Gym And Fitness Indera Sempurna

  • Address: B80 tingkat, 2, lorong IS102 perumahan, Perkampungan Indera Sempurna, 26060 Kuantan, Pahang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.8 (21)

Thank you for reading! If you have any additional information on the best Fitness Gym in Kuantan, please leave a comment below. Teknotuf MY would love to hear from you!

Tags