Kedai Letrik Hean Lee in Tawau
Kedai Elektrik

Experience the Hottest 10 Kedai Elektrik in Tawau

Here is a list of the best Kedai Elektrik in Tawau, Malaysia, which have been rated and get positive reviews by users on Google My Business.

Senheng Electric Tawau

  • Address: Block G, TB17397-TB17400, Kubota Square, Jln Kubota Blvd, 91000 Tawau, Sabah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.8 (145)
  • Phone: +60 11-1088 8569
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 10:30 PG – 8:00 PTG
    Selasa: 10:30 PG – 8:00 PTG
    Rabu: 10:30 PG – 8:00 PTG
    Khamis: 10:30 PG – 8:00 PTG
    Jumaat: 10:30 PG – 8:00 PTG
    Sabtu: 10:30 PG – 8:00 PTG
    Ahad: 10:30 PG – 8:00 PTG

Kedai Letrik Hean Lee in Tawau
Kedai Letrik Hean Lee in Tawau

5 Replies to Experience the Hottest 10 Kedai Elektrik in Tawau

  1. Memang teruk kedai ni. Customer masuk buat bodoh je. Punya ramai staf semua macam tengah high syabu kalau x tengah borak2. Pastu manjang stok takde kena order la apa la. Manager kedai ni better check la staf korang ni. Semua xleh pakai. Beza betul dengan senheng semenanjung. Fail.

  2. Staff layan teruk.. riak muka layan customer mcm kita saja bertandang kat situ… cara jawab pun mcm kita tak mampu nak belanja kat situ.. first and last.. tidak akan datang situ lagi..

  3. VERY BAD CUSTOMER SERVICE AND NOT GOOD ATTITUDE SHOW FROM THEM.

    Macam syak kita tak mampu nak beli cash. Kau ingat kami ni tak mampu ka sampai nak bayar secara ansuran dari kamu. Staff jenis apa ni, dah ambil duit dlu then bagitau rate bulanan tu setahun jak tempoh bayar nya . Cakap la awal” jadi TERUS CANCEL. ini suda ambil duit kami baru cakap. Customer service teruk lagi” puasa begini. Kita datang kedai dorang atur sampai 1 jam gara gara tidak bgitau awal”.

  4. Menjual barang elektrik yg berkuality,barang tersusun rapi,servis terbaik,ramah,syor kn beli barang eletrik yang anda mau disini.

  5. Servis terbaik. Sangat recommend beli barang di sini banyak prmosi banyak rebate

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The 10 Best Kedai Elektrik near Tawau

Kedai Letrik Hean Lee in Tawau
Kedai Letrik Hean Lee in Tawau

Super Galaxy (M) Sdn. Bhd.

  • Address: TB 6, 7 & 8, Jalan Dunlop, 91000 Tawau, Sabah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.8 (22)
  • Phone: +60 89-771 191
  • Opening hours:
    Isnin: 8:00 PG – 5:00 PTG
    Selasa: 8:00 PG – 5:00 PTG
    Rabu: 8:00 PG – 5:00 PTG
    Khamis: 8:00 PG – 5:00 PTG
    Jumaat: 8:00 PG – 5:00 PTG
    Sabtu: 8:00 PG – 5:00 PTG
    Ahad: 8:00 PG – 2:00 PTG
  • Reviews:
    By amir abd hamid
    setahun yang lalu
    staf pemalas di kol jawap tanyak harga disuh trun ke kedai klu bole trun x la kol…adeh
    By Abdul ghafar Rudy ✭✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    Terbaik
    By lost dream
    8 bulan yang lalu
    Ada seorang staff ini (cina, lelaki) yang sangat biadap dengan pelanggan (saya) dan staff lain (anak muda melayu), mengutuk dan memperlekehkan mereka dengan gelaran ‘bodoh’, ‘bongok’ dan sebagainya. Dia juga mengejek saya dengan berkata ‘di mana kereta mewah awak’, mengetahui bahawa saya hanya menunggang saga dan dia mentertawakan muka saya selepas berkata demikian. Kakitangan seperti ini harus dipecat, tidak ada etika dan cara asas sama sekali.
    By VoonHuat Neo ✭✭✭✭
    3 tahun yang lalu
    Semua jenis peralatan elektrik boleh didapati di sini dengan harga yang kompetitif
    By Odah Tai ✭✭✭✭✭
    2 tahun yang lalu

Tawau Electric & Lightings Sdn Bhd

  • Address: TB24, Ground Floor, Lot C4, Pusat Komersil BDC (1 Arena), KM5,, Jalan Chong Thien Vun, 91000, Tawau, Sabah., 91000 Tawau, Sabah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (16)
  • Phone: +60 89-704 343
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 8:00 PG – 5:00 PTG
    Selasa: 8:00 PG – 5:00 PTG
    Rabu: 8:00 PG – 5:00 PTG
    Khamis: 8:00 PG – 5:00 PTG
    Jumaat: 8:00 PG – 5:00 PTG
    Sabtu: 8:00 PG – 5:00 PTG
    Ahad: 9:00 PG – 2:00 PTG
  • Reviews:
    By Michelle Kanok ✭✭✭✭✭
    2 tahun yang lalu
    Ambik wayar 3 core
    By Lee Gin Choi
    4 tahun yang lalu
    Khidmat pelanggan yang teruk~ Saya tidak peduli, saya tidak mahu melakukannya. Membuang masa untuk memaparkannya apabila ia kehabisan stok! K2 Lighting ada banyak pilihan~
    By Jeffindon Chan Ting Yue ✭✭✭✭✭
    2 tahun yang lalu
    Perkhidmatan yang baik 👍 disyorkan 💯
    By Celine Yen ✭✭
    4 tahun yang lalu
    Perkhidmatan pelanggan yang teruk
    By SUI CHIN NG ✭✭✭✭✭
    3 tahun yang lalu
    Perkhidmatan yang baik, disyorkan!!!!!

FUJI & TAWAU Electrical centre

  • Address: 152, Jalan Chester, Bandar Tawau, 91000 Tawau, Sabah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.6 (15)

Syarikat Letrik Kim Fon Sdn. Bhd.

  • Address: Bintang Garden, Lot No. 897, Mile 3, Apas Road, Sabah, 91000 Tawau, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (9)

Kedai Letrik Hean Lee

  • Address: TB280, Ground Floor, Block 29, Fajar Complex, Jalan Haji Karim, Sabah, 91000 Tawau, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.7 (7)

Kedai Letrik Shen Lee

  • Address: Bandar Tawau, 91000 Tawau, Sabah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (5)

Syarikat Makmur Jaya

  • Address: TB157, Jalan Chester, 91000 Tawau, Sabah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (5)

Winlite Electrical Engineering

  • Address: TB1880, BA, Bangunan Sri Jasa, Jalan Hj Karim, Tawau, 91000, Tawau, Sabah, 91000, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.5 (2)

Sabah Electricity Sdn. Bhd.

  • Address: Jalan Eastern, Sabah, 91000 Tawau, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (1)

Kedai Elektrik (Nadar Shah & Wakil Shah SDN.)BHD

  • Address: tb1893, jalan batu 1/2 kuhara, Bandar Tawau, 91000 Tawau, Sabah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (1)

Thank you for reading! If you have any additional information on the best Kedai Elektrik in Tawau, please leave a comment below. Teknotuf MY would love to hear from you!

Tags