Kereta sewa bandar melaka in Melaka
Kereta Sewa

Experience the Hottest 10 Kereta Sewa in Melaka

Presenting a compilation of highly rated and positively reviewed Kereta Sewa in Melaka, Malaysia.

Kereta Sewa Melaka

  • Address: 366b jalan teratai taman bunga raya Bukit Beruang, 75450 Ayer Keroh, Malacca, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (95)
  • Phone: +60 19-900 5712
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 6:00 PG – 11:30 PTG
    Selasa: 6:00 PG – 11:30 PTG
    Rabu: 6:00 PG – 11:30 PTG
    Khamis: 6:00 PG – 11:30 PTG
    Jumaat: 6:00 PG – 11:30 PTG
    Sabtu: 6:00 PG – 11:30 PTG
    Ahad: 6:00 PG – 11:30 PTG
Kereta sewa bandar melaka in Melaka
Kereta sewa bandar melaka in Melaka

5 Replies to Experience the Hottest 10 Kereta Sewa in Melaka

  1. Terbaik ..Kereta yang disediakan amat selesa dan sesuai utk sesiapa yg nk cari kereta sewa kat melaka ni..Thanks

  2. Kereta bagus..selesa..Harga sewa juga berpatutan..Memang sewa kereta di sini je..Sebab service terbaik..??

  3. Owner yg sgt baik n mudah utk berunding. kereta sewa pun bagus n sgt2 selesa untuk kegunaan jauh bagi bawa family bercuti ke mana2.. sy selalu gunakan servis kereta sewa disini.. malahan harga pun sangat murah berbanding di tempat lain… Semoga maju selalu n dimurahkan rezeki buat tuan sekeluarga.. tq?

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The 10 Best Kereta Sewa near Melaka

Kereta sewa bandar melaka in Melaka
Kereta sewa bandar melaka in Melaka

Kereta Sewa Melaka/ Melaka Car Rental

  • Address: No 8, Jalan Delima 29/3, Taman Bukit Melaka, 75450 Bukit Beruang, Melaka, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.9 (77)
  • Phone: +60 17-200 1705
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 8:00 PG – 9:00 PTG
    Selasa: 8:00 PG – 9:00 PTG
    Rabu: 8:00 PG – 9:00 PTG
    Khamis: 8:00 PG – 9:00 PTG
    Jumaat: 8:00 PG – 9:00 PTG
    Sabtu: 8:00 PG – 9:00 PTG
    Ahad: 8:00 PG – 9:00 PTG
  • Reviews:
    Servis terbaik! Harga berpatutan dan sentiasa membantu.
    ✭✭✭✭✭ By kham fk (2 bulan yang lalu)
    Service terbaik, kereta bersih dan nyaman, harga berpatutan dan yang penting sangat2 berpuas hati.. Tqsm dari orang kuching sarawak yang menggunakan perkhidmatan anda
    ✭✭✭✭✭ By surmiadi rosli (5 bulan yang lalu)
    service yang sangat baik, easy going, pengurusan yang sangat simple dan berhemah, kereta dalam keadaan baik, dan boleh digunakan dengan selamat
    ✭✭✭✭✭ By Izati eagle (2 bulan yang lalu)
    Servis mmg terbaik,kereta sangat selesa Dan harga pun antara yg paling murah yg ada d melaka…???
    ✭✭✭✭✭ By Hayati Mohamed (3 bulan yang lalu)
    service tiptop Owner sangat peramah, senang nak runding, dapat kereta pon dalam keadaan yg baik, minyak full pulak tu, kalau dtg melaka konfem repeat lagi,
    ✭✭✭✭✭ By Fikri Ayie (4 bulan yang lalu)

Kereta Sewa Murah Melaka – RJS Car Rental

  • Address: 17-1, Jalan Zapin 1 Taman Paya Rumput Utama, 76450 Malacca, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.4 (47)
  • Phone: +60 17-674 2974
  • Opening hours:
    Isnin: 8:00 PG – 10:00 PTG
    Selasa: 8:00 PG – 10:00 PTG
    Rabu: 8:00 PG – 10:00 PTG
    Khamis: 8:00 PG – 10:00 PTG
    Jumaat: 8:00 PG – 10:00 PTG
    Sabtu: Buka 24 jam
    Ahad: 8:00 PG – 10:00 PTG
  • Reviews:
    Alhamdulillah…masa sewa kereta hari tu, kereta sangat2 baik…walaupon ade masalah tayar selepas 1hari sy guna…staff sangat2 membantu…silap sy jugak terlanggar paku….tp, staff tetap bantu sy ape perlu dibuat…win2 situation….
    ✭✭✭✭✭ By Muhd hafiz (4 bulan yang lalu)
    Pernah sewa kereta disini…sangat2 baik…murah dan selesa…kereta jalan jauh sangat selesa…staff sangat peramah…dengar hari tu, office dah pindah…dekat area tesco cheng sbb PKP ni..semoga terus sucses..harap owner boleh update alamat baru…
    ✭✭✭✭✭ By Rushdi Cuckoo (2 tahun yang lalu)
    Tak tahu nak cakap apa tapi tu la kena cakap juga servis dia pantas betul. Geram betul. Kereta pon bersih. Mantap. Hm
    ✭✭✭✭✭ By Naqib Nizam (2 tahun yang lalu)
    Good service ? tapi kereta yang kami sewa dua pintu xboleh bkk dri luar ? mybe sbb kreta lama mungkin ? #kretaatos
    ✭✭✭ By Sarifah Auni (3 tahun yang lalu)
    Staff okay. Turun melaka centre pergi balik staff ambil / hantar. Kereta okey, minyak 2/3 bar. Overall mantul gaissss.
    ✭✭✭✭✭ By amar syazwan (3 tahun yang lalu)

SayangKereta – Sewa Kereta & Sewa MPV Melaka – Malacca MPV Rental & Car Rental

  • Address: 42, Jalan PJ 9, Taman Pengkalan Jaya, 75460 Ayer Molek, Melaka, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.8 (25)

SayangKereta @ Bukit Katil – Kereta MPV Sewa Melaka – Malacca Rental Car MPV Rental

  • Address: Jalan SI 39/2, Taman Saujana Indah, 75450 Melaka, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (22)

Zul Kereta Sewa Melaka / Car Rental Melaka

  • Address: 23, Jalan Perawan 1, Taman Bukit Rambai, 75250 Tanjung Kling, Melaka, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.8 (19)

Kereta Sewa Melaka Sentral

  • Address: K13 & K14,Kedai MBMB, Simpang Peringgit, 75400 Malacca, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.9 (14)

Kereta Sewa Melaka , Autorich Car Rental Melaka

  • Address: No 8-1, Jalan BR1, Taman Bertam Ria, 75250 Melaka, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.4 (12)

Kereta Sewa Melaka Mi

  • Address: Jalan Saujana Indah, 75450 Ayer Keroh, Melaka, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (9)

Car Rental Melaka / Kereta Sewa Melaka

  • Address: Jalan Perawan, Taman Bukit Rambai, 75260 Melaka, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.8 (8)

Kereta Sewa Melaka Sentral

  • Address: DT1864, Jalan Angkasa Nuri 24, Taman Angkasa Nuri, 76100 Durian Tunggal, Melaka, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (7)

Thank you for reading. You can visit the Melaka Business Directory to get more business reviews and rating compilations troughout Malaysia’s city.

Tags