Kereta Sewa Seremban Klezcar Ampangan in Seremban
Kereta Sewa

Experience the Hottest 10 Kereta Sewa in Seremban

Discover the top-rated Kereta Sewa in Seremban, Malaysia, recognized and praised by online customers.

MYEZGO Kereta Sewa Seremban

  • Address: 909, Jalan S2 F23, Garden Homes, 70300 Seremban, Negeri Sembilan, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.9 (358)
  • Phone: +60 1-700-81-3600
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 8:00 PG – 10:00 PTG
    Selasa: 8:00 PG – 10:00 PTG
    Rabu: 8:00 PG – 10:00 PTG
    Khamis: 8:00 PG – 10:00 PTG
    Jumaat: 8:00 PG – 10:00 PTG
    Sabtu: 8:00 PG – 10:00 PTG
    Ahad: 8:00 PG – 10:00 PTG
Kereta Sewa Seremban Klezcar Ampangan in Seremban
Kereta Sewa Seremban Klezcar Ampangan in Seremban

5 Replies to Experience the Hottest 10 Kereta Sewa in Seremban

  1. perkhidmatan sewa kenderaan yg terbaik..sangat mesra pelanggan..customer servis terbaik..kereta tip top..saya dah 4 kali menggunakan khidmat MYEZGO dan akan terus menggunakannya dan saya amat rekomen kalau ada yg nak menggunakan khidmat MYEZGO seremban ini..tq

  2. Mudah berurusan Dan service Dari team memang terbaik. Kereta pun tiptop jalan jauh tiada masalah

  3. Alhamdulillah …perkhidmatan yang sangt2 bagus dan saya sudah beberapa kali menggunakan perkhidmatan myezgo …kereta bersih dan sangat selesa dan harga yg berpatutan …pelbagai jenis kereta ada untuk di sewa…memang terbaik setakat ini ??

  4. Alhamdulillah urusan semua mudah terbaik dan staff pun mesra.Kali ketiga saya sewa dengan MYEZGO

  5. DA LEBIH 5X BERURUSAN DENGAN MYEZ GO, SERVIS TERBAIK, YG HANDLE PERAMAH N SANGAT² MEMBANTU, KERETA CONDITION 10/10 SO DLM PERJALANAN PUN SELESA JE, NEXT TIME MMG GUNA SERVIS MY EZ GO JE, TERBAIKKK BOHH…

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The 10 Best Kereta Sewa near Seremban

Kereta Sewa Seremban Klezcar Ampangan in Seremban
Kereta Sewa Seremban Klezcar Ampangan in Seremban

Seremban Car Rental – DziL CollectioN CaR RentaL

  • Address: No. 86, Jalan Saujana Prima 4, S2 Heights Melody,, 70300 Seremban, Negeri Sembilan, Seremban 2, 70300 Seremban, Negeri Sembilan, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.8 (105)
  • Phone: +60 12-296 6499
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 8:00 PG – 12:00 PG
    Selasa: 8:00 PG – 12:00 PG
    Rabu: 8:00 PG – 12:00 PG
    Khamis: 8:00 PG – 12:00 PG
    Jumaat: 8:00 PG – 12:00 PG
    Sabtu: 8:00 PG – 12:00 PG
    Ahad: 8:00 PG – 12:00 PG
  • Reviews:
    Service sangat laa bagus.. Kereta sangatlah selesa…harga pun murah dari yang lain .serta owner sangat lah ramah dan baik hati…Memang tak rugilah kalau sewa ngn dia ????
    ✭✭✭✭✭ By Mohammad Shahidan (2 tahun yang lalu)
    Mudah berurusan dan urusan dipermudahkan. Keadaan kereta yang disewakan dalam keadaan baik dan selesa. Banyak pilihan jenis kenderaan dan harga yang berpatutan.
    ✭✭✭✭ By siti norasyikin (11 bulan yang lalu)
    Saya whatsapp +60 12-296 6499 (nombor phone car rental tu) dia reply sangat cepat. Saya ingatkan auto-reply, tapi memang orang betul yang reply. Service terbaik, senang deal, dokumentasi tak leceh dan trusted service. Memang akan repeat service ni. Yang pasti, nombor telefon car rental service tu saya takkan padam sebab bila-bila masa nak pakai kereta, memang senang deal. Terbaik. ???
    ✭✭✭✭✭ By Mohd Safix (2 tahun yang lalu)
    Servis sewaan kereta yg paling tiptop???? Harga sangat berpatutan, owner pun friendly..Condition Kereta sangat² selesa dan bersih..Akan berurusan lagi di sykt Tuan dimasa akn datang nanti Insya’allah ?
    ✭✭✭✭✭ By Rose Zircon (2 tahun yang lalu)
    Sykt kereta sewa yg friendly, mudah berurusan. Kami sekeluarg dr Sabah turut disediakan khidmat di Klia. Very recommended
    ✭✭✭✭✭ By Pius Pius (setahun yang lalu)

Kereta Sewa Dan Chauffeur- Dous Car Rental KLIA BANGI SEREMBAN

  • Address: 58, Jalan KU5, Persiaran Seremban 3, Pusat Komersial Universiti, 70300 Seremban, Negeri Sembilan, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.9 (64)
  • Phone: +60 18-229 7200
  • Opening hours:
    Isnin: 8:00 PG – 10:00 PTG
    Selasa: 8:00 PG – 10:00 PTG
    Rabu: 8:00 PG – 10:00 PTG
    Khamis: 8:00 PG – 10:00 PTG
    Jumaat: 8:00 PG – 10:00 PTG
    Sabtu: 8:00 PG – 10:00 PTG
    Ahad: 8:00 PG – 10:00 PTG
  • Reviews:
    kereta masih ada dekat customer . Tapi dah amek order customer lain . If customer nk tambah jam pun terpulanh dekat customer la bukan customer tak bayar ! Ni tak beria ikut customer . Takde privacy langsong !
    ✭✭✭✭✭ By Atul Sayang (4 tahun yang lalu)
    aya sangat recommend perkhidmatan kereta sewa ini sebab pengurusan yg sangat cekap and chill. service pun tip top.
    ✭✭✭✭✭ By Mohamad Syahmin (4 tahun yang lalu)
    Servis kereta sewa dengan harga berpatutan. Layanan baik. Staff friendly. Sangat mudah dan cepat ??
    ✭✭✭✭✭ By Qis Gr (4 tahun yang lalu)
    Sangat selesa sewa kereta ini.. Boleh dibawa bincang walaupun last minute tukar kereta dan harga sgt berbaloi .. ?
    ✭✭✭✭✭ By aima insyirah (4 tahun yang lalu)
    service yg baik dan memuaskn hati saya apabila myewa kereta dari syarikat mereka…
    ✭✭✭✭✭ By Diana Mandy (4 tahun yang lalu)

VisionCar Kereta Sewa Seremban

  • Address: 28-1, Jalan BPS3, BANDAR PRIMA SENAWANG, 70450 Seremban, Negeri Sembilan, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.8 (32)

Kereta Sewa Senawang Klezcar

  • Address: Jalan Melor 8, Bandar Prima Senawang, 70450 Seremban, Negeri Sembilan, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.3 (16)

Klezcar Kereta Sewa Seremban

  • Address: 55, Jalan S2 D36, Seremban 2, 70300 Seremban, Negeri Sembilan, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.5 (12)

Kereta Sewa Seremban Klezcar Ampangan

  • Address: Jalan Gedong Lalang 17, Gedong Lalang, 70400 Seremban, Negeri Sembilan, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.3 (11)

Kereta Sewa Seremban Klezcar Seremban 3

  • Address: Jalan RJ 6/7, Taman Rasah Jaya, 70300 Seremban, Negeri Sembilan, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (10)

Kereta Sewa Seremban 2

  • Address: Mydin Seremban 2, Dataran Centrio, 70300 Seremban, Negeri Sembilan, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (7)

Nescorp Transport & Detailing

  • Address: No 34 T. Bawah, 2, Jalan S2 B1, Seremban 2, 70300 Seremban, Negeri Sembilan, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (6)

DREAMERZZ CAR RENTAL

  • Address: NO 135, Pusat Dagangan, 1, Jln S2 B21, Seremban 2, 70300 Seremban, Negeri Sembilan, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.3 (6)

Thank you for reading! If you have any additional information on the best Kereta Sewa in Seremban, please leave a comment below. We would love to hear from you!