Nasi Lemak Abah Taman Rakyat Andalas in Klang
Nasi Lemak

Experience the Hottest 10 Nasi Lemak in Klang

Presenting a compilation of highly rated and positively reviewed Nasi Lemak in Klang, Malaysia.

NASI LEMAK BASMATHI

  • Address: 47, Jln Batu Unjur, Taman Chi Liung, 42000 Pelabuhan Klang, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (708)
  • Phone: +60 11-1668 2708
  • Opening hours:
    Isnin: Buka 24 jam
    Selasa: Buka 24 jam
    Rabu: Buka 24 jam
    Khamis: Buka 24 jam
    Jumaat: Buka 24 jam
    Sabtu: Buka 24 jam
    Ahad: Buka 24 jam

Nasi Lemak Abah Taman Rakyat Andalas in Klang
Nasi Lemak Abah Taman Rakyat Andalas in Klang

5 Replies to Experience the Hottest 10 Nasi Lemak in Klang

  1. Nasi Lemak sedap berasaskan beras basmathi malangnya sambal satu sudu. Makanan padu. Tapi service out. Pelayan muka stress, marah² rakan sekerja, tukang buat air pun marah² hentak cawan. Staff macam tak cukup, meja bersepah² macam tak bagi customer datang duduk. Ramai yang datang patah balik sebab meja banyak tak kemas. Sama ada tak cukup tenaga kerja atau pekerja stress.

    Lepas services dah betul² ok, baru datang balik. Ini kali ke 4. Dah give up!

  2. Order by grab food. Portion besar. Puas makan sbb ayam pon besar. Ayam agak special dgn rempah dia so mmg sedap. Untuk sambal tk pedas sgt. Just nice. Overall mmg sedap. Boleh repeat lagi and portion amat berbaloi

  3. Staff dah okey, cuma suasana je tak okey. Dah lah order kt kaunter, kena tunggu. Meja makan pulak kt tapak parking tepi jalan. Kete lalu lalang ada yg saja bawa laju2 rapat2 kt kerusi. Ibarat korang makan terakhir malam tu kalau nasib tak baik.???.
    Kedai lama besar dan selesa tp ntah knp dia pindah kedai mcm tu.
    Makanan dia okey mcm dulu.

  4. Perfect nasi lemak okay .. tak sure akak sabahan owner lama g mane … ni budak2 kerja mintak sambal extra nak bayar kata takpa nanti hantar sekali sampai kenyang sudah tak hantar2 macam perangai
    Sekarang mahal … dulu 3 orang makan tak lari rm25 now sampai rm45…. padahal nasi lemak ayam x2 nasi lemak biasa x 1 air teo ais x2 milo ais x1

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The 10 Best Nasi Lemak near Klang

Nasi Lemak Abah Taman Rakyat Andalas in Klang
Nasi Lemak Abah Taman Rakyat Andalas in Klang

Restoran Nasi Lemak Azlin

  • Address: 22, Jalan Tiara 2, Bandar Baru Klang, 41150 Klang, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (154)
  • Phone: +60 18-949 4250
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 8:00 PG – 4:00 PTG
    Selasa: 8:00 PG – 4:00 PTG
    Rabu: 8:00 PG – 4:00 PTG
    Khamis: 8:00 PG – 4:00 PTG
    Jumaat: 8:00 PG – 4:00 PTG
    Sabtu: 8:00 PG – 2:00 PTG
    Ahad: Tutup
  • Reviews:
    By Hanafiah Zurati ✭✭✭✭✭
    4 bulan yang lalu
    Pemilik kedai sangat ramah . Staf rajin dan cepat . Makanan bagi saya sangat sedap . Saya bukan jenis yg suka sarapan , bila sarapan akan ke kedai ini (nasi lemak ayam+teh tarik) . Overall bagi saya 10/10
    By Scar One84 ✭✭✭✭✭
    9 bulan yang lalu
    Tempat yg bersih dan cantik, selesa untuk sarapan pagi….lagi2 nasi lemak dengan ayam berempah panas2, memang sedap…
    By rozdzan waadd
    Gua Lead)
    Saya pernah beberapa kali makan di kedai ni, pengalaman saya, masa makan tgh hari, saya order Air limau ais dan ada bau lipas yg kuat kat cawan tersebut dan saya mintak tukar. Seterusnya saya makan disini lagi, saya order set nasi ayam kunyit set RM8.90 dan wife order Kuey Teow sup. Setelah makanan sampai saya lihat Ayam goreng kunyit yg terlalu garing sehingga hangus dan portion yg sgt sedikit, sayurnya seperti carrot dan bawang hangus warna hitam, tekstur macam keropok, kacang panjang pun takde. air sirap mmg tak sampai tapi order set sepatutnya ada air sirap, dahla harga RM8.90. Saya mintak tukar sebab tak dapat terima masakan yg macam itu sedangkan saya sendiri boleh masak lebih sedap dari itu sebab bukan susah nak masak ayam goreng kunyit. Pada mulanya saya ingin menukar menu lauk, tetapi apabila “keluhan” saya dibalas dengan ayat yg kurang ajar daripada seorang staff yg bersikap kurang ajar, saya tak jadi nak order lauk lain. Langsung tidak minta maaf, saya bayar saja di kaunter. Staff lain di situ minta maaf tetapi dimarahi oleh staff yg kurang ajar, ayat yg dilontarkan membuatkan saya sebagai customer terasa hati. Then Wife saya tengah makan kuey teow sup hampir separuh, dan mendapati ayamnya hitam seperti ada benda kotor melekat kat ayam. Staff yg kurang ajar itu masih bertekak di belakang, saya boleh dengar mereka “complaint” tentang keluhan saya. Kemudian datang staff yg meminta maaf terhadap kami itu bagitau, Tokey kedai suruh pulangkan duit saya tetapi tiada permohonan maaf dari pihak kedai dibuat. Saya dan wife hilang selera makan dan balik office dalam keadaan lapar dan sakit hati. Saya serahkan segalanya pada Allah 🥰👍🏻
    By byronce samuel
    sebulan yang lalu
    Order guna food panda, dri 12 tghri.. kul 2 ptg baru dpt order..Service utk delivery teruk..
    By RB Mart ✭✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    Dia punya menu bfast sume terbaik..my feveret here is nasik minyak lontong n nasi goreng..popiah dia pun sedap..mmg sume sedap…paling bagus..cust service dia mmg terbaik..sempat jgk borak pasal our former experince in shipping line..maybe she is d owner of this restoren….

Nasi Lemak Cik Su

  • Address: 42-52, Lorong Setia 1a, Taman Setia, 41200 Klang, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (115)
  • Phone: +60 19-270 5182
  • Opening hours:
    Isnin: 6:30 PG – 10:00 PTG
    Selasa: 6:30 PG – 10:00 PTG
    Rabu: 6:30 PG – 10:00 PTG
    Khamis: 6:30 PG – 10:00 PTG
    Jumaat: 6:30 PG – 10:00 PTG
    Sabtu: 6:30 PG – 10:00 PTG
    Ahad: 6:30 PG – 10:00 PTG
  • Reviews:
    By Hizir Md Ali ✭✭
    setahun yang lalu
    Hari tu nak makan nasi lemak tapi sayang kena tunggu 20 minit kerana nasi tengah masak. Nak makan roti canai tapi dah habis
    By ABDULLAHsani abdullahSANI77 ✭✭✭
    4 tahun yang lalu
    Nasi lemak cik su sedap…terutama sambalnya boleh kata tiap hari mingu mesti beli nasi lemak
    By Siti Azmah Supian ✭✭✭✭✭
    4 tahun yang lalu
    Service tip top… Kalau nak beli mmg kena line up baru fair for everyone… Latest menu for last few months was lontong… Mmg sedap… Rasa sekali nak berkali2…
    By Jolene ✭✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    Delicious! I love their nasi lemak paru
    By Rizaltx2
    3 tahun yang lalu
    Ambik order sambil lewa,sambil dengar hands free! Order makanan tak sampai2,penyudahnya tak buat pun!!!

Zam Nasi Lemak

  • Address: 134-146, Jln Sungai Bertih, Taman Emas, 41100 Klang, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (106)

Nasi Lemak Mami

  • Address: 8, Leboh Jelutong, Taman Selatan, 41200 Klang, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.3 (79)

Nasi Lemak Watie

  • Address: 5, Jalan Kapar, Kawasan 18, 41400 Klang, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.3 (65)

Warung Nasi Lemak Ibu, Klang Utama

  • Address: Lebuh Sungai Keramat 3, Taman Klang Utama, 42100 Klang, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.8 (54)

Nasi Lemak Haji Mad

  • Address: Lorong Raja Jumaat, Kampung Jawa, 41000 Klang, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.9 (52)

Warung Nasi Lemak Kota Raja

  • Address: Jalan Kota Raja, 41000 Klang, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (52)

Nasi Lemak Wak Z

  • Address: Jalan Sri Sarawak 25, Taman Sri Andalas, 41200 Klang, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.6 (33)

Rojak&Nasi Lemak Pak Wan Klang

  • Address: kampung sg pinang dalam, 41400 Klang, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (20)

Thank you for reading! If you have any additional information on the best Nasi Lemak in Klang, please leave a comment below. Teknotuf MY would love to hear from you!

Tags