Nasi Lemak Kak Bibah Corner in Petaling Jaya
Nasi Lemak

Experience the Hottest 10 Nasi Lemak in Petaling Jaya

Here is a list of the best Nasi Lemak in Petaling Jaya, Malaysia, which have been rated and get positive reviews by users on Google My Business.

Nasi Lemak Bumbung – PJ Sea Park

  • Address: 6, Jalan 21/11b, Sea Park, 46300 Petaling Jaya, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (5688)
  • Phone: +60 11-2311 3576
  • Opening hours:
    Isnin: 4:00 PTG – 12:00 PG
    Selasa: 4:00 PTG – 12:00 PG
    Rabu: 4:00 PTG – 12:00 PG
    Khamis: 4:00 PTG – 12:00 PG
    Jumaat: 4:00 PTG – 12:00 PG
    Sabtu: 4:00 PTG – 12:00 PG
    Ahad: 4:00 PTG – 12:00 PG

Nasi Lemak Kak Bibah Corner in Petaling Jaya
Nasi Lemak Kak Bibah Corner in Petaling Jaya

5 Replies to Experience the Hottest 10 Nasi Lemak in Petaling Jaya

  1. Secara peribadi bagi aku nasi lemak dia rasa biasa2 saja. Indo mee dia tawar.

    Unik nya ada pada ayam goreng,

    Minuman, teh ais dia kaw pahit gila, rasa lain mcm. (Mungkin sebab kurang gula kot)

    Servis sangat pantas mcm supersonic!

    Price: reasonable
    Pulut mangga: sedap boleh try!

  2. sedappp saya sukaaa! sambal dia macam vibe sambal2 indian sikit, macam ada rasa muruku? malam2 mesti beratur dekat siniii, ramai! harga pun murah!! nasi lemak telur dadar rm3.50. nasi lemak ayam rm6.50 kalau tak silap

  3. Recommended ?? ramai kata sedap. Tp kalau tak kene dgn cita rasa korg well tekak lain lain kan ? tp sy ok je cuma sambal dia kurg dgn tekak saya sbb saya suka pedas. Boleh try dulu?

  4. One of the best nasi lemak in Town. Serious memang puas datang makan sini, murah dan berbaloi.

    If you nampak Q panjang kat lorong tu, sebenarnya beratur dia sekejap sahaja. Service dia pantas dan efficient!!!! Harga dia murah, nasi lemak ayam goreng sedap tu only RM8!!!!!!!! Been here for many time, kadang-kadang mengidam sanggup datang tapau.

    Extra tips utk yang nak take away, korang boleh potong Q terus pergi kaunter untuk take away. Normally orang Q sebab nak makan situ bukan sebab tapau.

    Korang boleh bayangkan tak, makan nasi lemak ayam goreng panas panas dengan teh o ais yamg mantoppppp. Perghhh tak tido malam kenyang dia.

    Situ ada packed dessert like mango sticky rice and cheesecake, tak pernah try lagi la sebab bila makan nasi lemak tu dah kenyang dah. Perut kecik, lol.

    Ada maggie goreng telor pun paduuuu wehhh! Pernah first time datanf waktu tamak, order semua sekali tak habis sebab portion dia padu.

    Kalau korang nampak depan kedai dia tutup, dia actually bukak aje, dia bukak belakamg, kalau hujang baru dia bukan shutter door tu. Tau sebab pernag oergi waktu hujan. Bukak from 4Pm until lewat malam like 12pm kot.

    Pasti akan kesini lagiiiii!!!!

  5. 1-time place only, service laju dah tapi tempat kotor, makanan seriously overrated dan tak sedap, nasi lemak dia tak berlemak, ayam goreng berempah takda rasa rempah, sambal masam tak pedas or manis, kalau tak order telur goreng or rebus, nasi lemak tanpa telur je lah dpt. Satay tepi tu chinese jual porkfree ya,not sure if its halal, pls la muslim jgn order satay situ. Staff nasi lemak bumbung ni kotor gila, pakai medical glove tapi kotor sgt, glove tu lah pgg utk duit, utk bersihkan meja, utk serve makanan, taktau pakai glove utk apa. serviette/tissue is not provided. Yg terfikir nak pergi time beratur panjang tu, tak recommended sbb mmg tak worth it, pergi time tenang 11pm-12am try lah sendiri.

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The 10 Best Nasi Lemak near Petaling Jaya

Nasi Lemak Kak Bibah Corner in Petaling Jaya
Nasi Lemak Kak Bibah Corner in Petaling Jaya

Nasi Lemak Panas

  • Address: No 2, Jalan 51a/223, Seksyen 51a, 46100 Petaling Jaya, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (1483)
  • Phone: +60 12-385 4541
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 7:00 PG – 1:00 PG
    Selasa: 7:00 PG – 1:00 PG
    Rabu: 7:00 PG – 1:00 PG
    Khamis: 7:00 PG – 1:00 PG
    Jumaat: 7:00 PG – 1:00 PG
    Sabtu: 7:00 PG – 1:00 PG
    Ahad: 7:00 PG – 1:00 PG
  • Reviews:
    By Mamapp a ✭✭✭✭✭
    sebulan yang lalu
    Lepas Raya dah mula eamai orang. Nasi lemak tetap sedap cuma DH X byk stall MCM dulu eg tahu bakar, burger dah xde
    By Daus Licious ✭✭✭✭✭
    7 bulan yang lalu
    nasik lemak cop merah/yatie/pakcu medan selera jln 223..mmng lagend..rasa dari dlu smpai sekarang mmng sama je..makan plak dgn ayam goreng & otak² panas..fuhhh memang padu..meleleh..beratur panjang 2 pasti..haha
    By Arepeace Arelead ✭✭✭✭
    3 minggu yang lalu
    Rasa tekstur nasi lemak ok, cuma x cukup lemak Sambal dia pn ok, x pedas sgt, manis & masam sikit Banyak pilihan lauk untuk makan dgn nasi lemak
    By Adam Teoh ✭✭✭✭✭
    9 bulan yang lalu
    Kalau budak UM memang sah pernah dtg sini. Tempat ini memang penuh dengan orang sejak dulu sehingga sekarang. Bayangkan abang ni first time dtg sini tahun 2005.(17 tahun yang lalu). Favourite saya semestinya nasi lemak bungkus, telur separuh masak dan teh tertarik. Memang terbaik. Semoga tempat ni berkekalan hingga ke cucu cicit 😁😁😁
    By Pei Xin Leong
    4 bulan yang lalu
    Kepada Gerai No. 2,

    Masa nak tempah nasi lemak, semua okay. Lepas tempah dan buat bayaran, tak balas mesej, tak jawab telefon. Cuba beberapa kali akhirnya dapat. Beritahu akan dtg collect pukul 5pm, sampai pukul 6pm pun belum ready, kasi orang cut queue, padahalnya, saya yang sampai dulu. Buat saya tunggu sebab nasi lemak habis stok atas orang yang cut queue tadi. Sikap business sebegini, Terima kasih banyak! no next time. Sikap macam ni, Google page keluar nombor dia, amat sangat tak adil kepada Gerai lain yang jual nasi lemak sebab Gerai lain punya Sikap lagi bagus daripada Gerai No. 2 ini.

Botak Nasi Lemak

  • Address: 13, Jalan SS 3/37, Taman Universiti, 47300 Petaling Jaya, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (603)
  • Phone: +60 19-700 7193
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: Tutup
    Selasa: 7:00 PG – 2:30 PTG
    Rabu: 7:00 PG – 2:30 PTG
    Khamis: 7:00 PG – 2:30 PTG
    Jumaat: 7:00 PG – 2:30 PTG
    Sabtu: 7:00 PG – 2:30 PTG
    Ahad: 7:00 PG – 2:30 PTG
  • Reviews:
    By Shalia sh ✭✭✭
    seminggu yang lalu
    CUSTOMER SERVICE OUT! I first time datang, xtahu apa so i asked about the menu, pekerja tu cakp “tu tengoklah menu” in a rude way.. tak boleh cakap elok2 ke???? Dah la menu kat dinding tepi.. yang lain okay je !
    By Mei Yin ✭✭✭✭
    4 tahun yang lalu
    Love Botak nasi lemak, the fried chicken is a must to try for! ❤️ Nasi lemak biasa price Rm2, nasi lemak ayam goreng Rm7.50. Good try!
    By desmond lim ✭✭✭✭
    2 bulan yang lalu
    Nasi lemak breakfast..
    By Park Naeun ✭✭✭✭✭
    8 bulan yang lalu
    sedap dan berbaloi aku suka beli di sini..selalu la boleh dikatakan aku mkn nasi lemak dia perghh tambah ii air kopi ais dia fuhh sedap tuh
    By Eson Tan ✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    Above average nasi lemak but still lack of spicy kick for sambal. Ayam goreng normal,ayam kari can try.

Mamalee Nasi Lemak

  • Address: 27M, (1st Floor, Jalan SS 21/37, Damansara Utama, 47400 Petaling Jaya, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (427)

Nasi Lemak Daun Pisang Kak Dee

  • Address: 39, Jalan 52/18, Pj New Town, 46200 Petaling Jaya, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (284)

Nasi Lemak Kak Sanah

  • Address: Jalan SS 22/19, Damansara Jaya, 47400 Petaling Jaya, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.4 (76)

Nasi lemak kukus asiajaya d Old town

  • Address: Kawasan Melayu, Seksyen 3, Jalan Sentosa 3/57, Pj Old Town, 46000 Petaling Jaya, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.6 (7)

The Nasi Lemak By My Fevret @RAF. PJ

  • Address: 23, Jalan SS 5A/11, Ss 5, 47301 Petaling Jaya, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (6)

nasi lemak mek

  • Address: Jalan PJS 4/27a, Taman indah jaya, 46000 Petaling Jaya, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.8 (4)

Nasi Lemak Malaysia Mama Ani

  • Address: Jalan 1/132, Gasing Indah, 46000 Petaling Jaya, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.7 (3)

Nasi Lemak Kak Bibah Corner

  • Address: P2, Tingkat 1, Medan Selera, Jalan 14/24, Seksyen 14, 46100 Petaling Jaya, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (2)

Thank you for reading! If you have any additional information on the best Nasi Lemak in Petaling Jaya, please leave a comment below. Teknotuf MY would love to hear from you!