Kereta Sewa Shah Alam Selangor in Shah Alam
Sewa Van

Experience the Hottest 10 Sewa Van in Shah Alam

Here is a list of the best Sewa Van in Shah Alam, Malaysia, which have been rated and get positive reviews by users on Google My Business.

Kereta Sewa Shah Alam – Sf Car Rental Agency

  • Address: Jalan Kristal Tiga 7/76c, Seksyen 7, 40000 Shah Alam, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.8 (163)
  • Phone: +60 17-244 9251
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 9:00 PG – 10:00 PTG
    Selasa: 9:00 PG – 10:00 PTG
    Rabu: 9:00 PG – 10:00 PTG
    Khamis: 9:00 PG – 10:00 PTG
    Jumaat: 9:00 PG – 10:00 PTG
    Sabtu: 9:00 PG – 10:00 PTG
    Ahad: 9:00 PG – 10:00 PTG
Kereta Sewa Shah Alam Selangor in Shah Alam
Kereta Sewa Shah Alam Selangor in Shah Alam

5 Replies to Experience the Hottest 10 Sewa Van in Shah Alam

  1. Service sangat bagus, pantas dan mesra pelanggan. Owner mudah berkomunikasi dan beri penerangan dengan sangat jelas. Kondisi kereta dalam keadaan yang sangat baikkk, bersih dan selesa. Terima kasih kerana menyediakan servis kereta sewa dengan harga yang murah dan berbaloi ? Sesiapa yang mencari kereta sewa Shah Alam yang murah boleh dapatkan di SF Car Rental Agency! Confirm tak menyesal ?

  2. Overall kereta sngat bersih dan selesa wlaupon kereta lama tapi bila memandu rasa mcm pandu kereta baru, saya sewa myvi 1.3, antara servis kereta sewa shah alam yg murah saya boleh dapat kat area ni. ?????

  3. Kereta Bersih dan berpatutan dengan harga . Services pun baik ?????? Aircond sejuk memuaskan , speaker radio pun sedap didengar . So best bawa jalan jauh dengan senang hati ? So those yang cari kereta sewa murah boleh Try ! ? Thank you “Kereta Sewa Shah Alam Murah” for the rent car ??✨

  4. Kereta Axia jimat minyak murah, aircond sejuk tiada sebarang masalah sepanjang perjalanan, saya berpuas hati dengan layanan diberikan, nasihat yang berguna pada kita semua sebelum menggunakan kereta. So far kereta sewa shah alam sgt affardoble bgi yang nak menyewa

  5. Kereta sewa murah shah alam antara yang terbaik. Harga pun agak berbaloi berbanding yg lain. Akan repeat di masa akan datang. Terima kasih untuk perjalanan 3 hari ?? Cuma ada sikit masalah pada kereta cuma tak meganggu. Overall mantap

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The 10 Best Sewa Van near Shah Alam

Kereta Sewa Shah Alam Selangor in Shah Alam
Kereta Sewa Shah Alam Selangor in Shah Alam

Kereta Sewa Shah Alam (Juan Empire Car Rental)

  • Address: AAG 5, Pusat komersial, Blok C, Jalan Plumbum Aa 7/Aa, Seksyen 7, 40000 Shah Alam, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (30)
  • Phone: +60 13-718 9591
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 8:00 PG – 11:00 PTG
    Selasa: 8:00 PG – 11:00 PTG
    Rabu: 8:00 PG – 11:00 PTG
    Khamis: 8:00 PG – 11:00 PTG
    Jumaat: 8:00 PG – 11:00 PTG
    Sabtu: 8:00 PG – 11:00 PTG
    Ahad: 8:00 PG – 11:00 PTG
  • Reviews:
    Service terbaik,kereta bersih dan terjaga
    ✭✭✭✭✭ By Ahmad Zaki (dalam minggu lalu)
    Good Boleh repeat order.
    ✭✭✭✭✭ By Rei Aoi (sebulan yang lalu)
    Service tiptop & boleh repeat lagi, mudah berurusan even last min! thanks boss. cara pinjam cara berurusan semua laju, recommended! moga maju jaya boss! staff senang bincang.
    ✭✭✭✭✭ By Nur Athirah (setahun yang lalu)
    Mudah dan cepat berurusan dengan JUAN Empire..sentiasa mengingati pemandu agar sering berhati² ketika memandu..terutamanya di musim hujan..tq pada JUAN Empire agar lebih sukses di masa akan datang..
    ✭✭✭✭ By Prc Ganu (setahun yang lalu)
    5 bintang service kete sewa shah alam seksyen 7 paling terbaik ???
    ✭✭✭✭✭ By Muhd Alif (setahun yang lalu)

Agtran Car Rental Shah Alam

  • Address: Bus Terminal, Jalan Jenulung 17/21, Seksyen 17, 40200 Shah Alam, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (15)
  • Phone: +60 18-989 0800
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 8:00 PG – 11:00 PTG
    Selasa: 8:00 PG – 11:00 PTG
    Rabu: 8:00 PG – 11:00 PTG
    Khamis: 8:00 PG – 11:00 PTG
    Jumaat: 8:00 PG – 11:00 PTG
    Sabtu: 8:00 PG – 11:00 PTG
    Ahad: 8:00 PG – 11:00 PTG
  • Reviews:
    Sewa kereta Agtran di Kota Bharu, service mmg terbaik sbb contact je, agent dia reply laju, and dia hantr kereta sewa dekat hotel customer menginap and balik dia pickup dkt ktm wakaf bharu/ airport, saya booked kereta last minute pun dorg bantu from A to Z
    ✭✭✭✭✭ By Shdh Sbt (10 bulan yang lalu)
    Agtran sangat membantu dan mudah berurusan. kereta yang disediakan sangat bersih dan selesa. saya pasti akan berurusan semula dengan anda.
    ✭✭✭✭✭ By Lemmy Organ (setahun yang lalu)
    sangat selesa dan pengurusan yang baik selama di Kota Bharu 24-26 Jun 2022
    ✭✭✭✭ By haliza muhammad (11 bulan yang lalu)
    Kereta ready on time, kereta dalam keadaan bersih, harga sewa berpatutan, pekerja respons whatssapp laju.
    ✭✭✭✭ By Siti Nadia Mohammad (setahun yang lalu)
    Saya menyewa kereta dari KLIA untuk beberapa hari. Mereka menjemput kami untuk menghantar kami ke kereta untuk ditukar di stesen minyak berhampiran. Mereka sangat komunikatif dan sentiasa mendaftar masuk dengan saya pada waktu ketibaan. Kami kemudiannya perlu melanjutkan sedikit penyewaan dan mereka sangat fleksibel. Kereta itu hebat. MyVi yang agak baru. Tiada masalah pemanduan yang sangat baik. Kakitangan adalah baik dan ramah dan sangat jujur. Saya pasti akan mengesyorkan mereka dan berharap mereka meneruskan kerja yang baik.
    ✭✭✭✭✭ By Daniel Yap (4 bulan yang lalu)

Van Sewa Murah Shah Alam

  • Address: No 1, Jalan Kangkung, 24, 6, Section 24, 40300 Shah Alam, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.9 (11)

Kereta Sewa Shah Alam – PSS Car Rental

  • Address: 2 blok, Level, 2, Jln Plumbum 7/95, Seksyen 7, 40000 Shah Alam, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (10)

Sewa Van Murah KL-Shah Alam

  • Address: Jalan Keluli Aj7/Aj, Seksyen 7, 40000 Shah Alam, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (8)

Kereta Sewa Shah Alam Selangor

  • Address: 30b, Jalan Pelabur A 23/A, Seksyen 23, 40300 Shah Alam, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (5)

Van rental klang

  • Address: No 65, jalan rimau 1, taman bukit kemuning 42450 klang, 42450, Kemuning-Shah Alam Highway, Taman Sri Muda, 40400 Shah Alam, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (5)

Sewa Van Murah Subang

  • Address: Jalan nobat, Setia Alam, 40170 Shah Alam, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (2)

Empayar Van Kereta Sewa

  • Address: 1a, Jalan Khalifah Zakaria, Kampung Paya Jaras Dalam, 40160 Shah Alam, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (2)

KERETA SEWA MURAH SHAH ALAM

  • Address: Jalan Pahat J 15/J, Seksyen 15, 40200 Shah Alam, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (1)

Thank you for reading! If you have any additional information on the best Sewa Van in Shah Alam, please leave a comment below. Teknotuf MY would love to hear from you!