Teknotuf My
McDonalds

Explore 1 Exceptional McDonalds in Batu Pahat

Here is a list of the best McDonalds in Batu Pahat, Malaysia, which have been rated and get positive reviews by users on Google My Business.

McDonald’s Batu Pahat DT

  • Address: Lot PTD 48029, Jalan Tan Swee Hoe, Taman Flora Utama, 83000 Batu Pahat, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.9 (2748)
  • Phone: +60 7-433 9286
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: Buka 24 jam
    Selasa: Buka 24 jam
    Rabu: Buka 24 jam
    Khamis: Buka 24 jam
    Jumaat: Buka 24 jam
    Sabtu: Buka 24 jam
    Ahad: Buka 24 jam

5 Replies to Explore 1 Exceptional McDonalds in Batu Pahat

  1. Tempat yang tak perlu dipertikaikan, tapi yg menariknya bila org ramai akan ada petugas RELA datang membantu khasnya aliran trafik.

    Saya suka sebab kemudahan utk golongan OKU adalah terbaik disini.

    Bab makanan tak perlu nak komen sebab semua cawangan adalah standart. Staff juga friendly.

    Cuma bila dia ada cafe barista (coffee) ni kelajuan oder agak lambat sikit je berbanding dari dulu masa original McDonald’s.

  2. Agak mengecewakan order sos lain tapi dapat sos lain. Order HONEY MUSTARD SAUCE tapi dapat BBQ sauce. Staff xde bagitahu pun yang sos tu lain. Take Away, dah gerak ke tempat lain pastu nk makan baru dpt tahu. Beberapa minggu lepas pula saya order White Sauce(Lupa nama dia) dgn BBQ Sauce. Tapi hanya dapat Sos BBQ saja. Tanya staff dia cakap White Sauce tu tiada. Tidak diganti dengan sos lain pon. 0.94 cent macamtu je Mcd Ambil. Harap boleh improve service dan stock accuracy dgn sistem order melalui skrin tu.

  3. Staff mcd batu pahat mmng trbaik…phone pernah tertggl kat situ diorg simpn kan smpai saya datg ambik…memang staf semuanya jujur…terima ksih staff mcd batu pahat

  4. Order nasi lemak 2 ketul ayam tapi sambal takda serupa beli nasi lemak ayam tepi jalan lagi sedap siap sambal banjir rugi beli mahal ii sambal takda…harap lepasni mcdonald tak terlepas pandang benda ii macam ni

  5. dtg jauh2 beli set skali balik rumah tgk tkda kentang.. sos pun tkda.. mmg aku haramkan slebihnya.. bnyak kali la bila take away je mesti tk ckup.. bodo ke apa buat keje tu.. dok ulang2 apa yg kita nak bila tgk tk ckup

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The 1 Best Coffee Shop near Batu Pahat

Thank you for reading. You can visit the Batu Pahat Coffee Shop Directory to get more McDonalds reviews and rating compilations troughout Malaysia’s city.