The Bread Shop in Kuala Lumpur
Bakery

Explore 10 Exceptional Bakery in Kuala Lumpur

Discover the top-rated Bakery in Kuala Lumpur, Malaysia, recognized and praised by online customers.

Kenny Hills Bakers, Ampang

  • Address: 241-B Lorong Nibong, Off, Jalan Ampang, Wilayah Persekutuan, 50450 Kuala Lumpur, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.3 (3021)
  • Phone: +60 3-4265 2020
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 8:00 PG – 10:00 PTG
    Selasa: 8:00 PG – 10:00 PTG
    Rabu: 8:00 PG – 10:00 PTG
    Khamis: 8:00 PG – 10:00 PTG
    Jumaat: 8:00 PG – 10:00 PTG
    Sabtu: 8:00 PG – 10:00 PTG
    Ahad: 8:00 PG – 10:00 PTG

The Bread Shop in Kuala Lumpur
The Bread Shop in Kuala Lumpur

5 Replies to Explore 10 Exceptional Bakery in Kuala Lumpur

  1. Food all good ? sedap!!! Staff very helpfull .. cool vibes… price range for me “expensive” but “worth it”!!! I got big portion and x habis pun sebab perut dh penuh ? ni kami makan tiga orang.. kami dtg hari biasa parking senang, xramai org … yay!!!

  2. Parking agak limited,kalau datang dengan partner boleh la mintak sorang pergi Q dulu.Boleh makan kat luar atau dalam,meja banyak tapi semua full.Setiap customer dibenarkan stay 2 jam setiap meja,ingat sikit ramai ye menunggu untuk makan sini.Menu paling femes kat sini adalah ‘Peach Strudel’,setiap meja memang akan order bende ni.Kami ada order pizza margherita dan spaghetti carbonara,boleh tahan rasa dia sedap.Staff sangat friendly dan service sangat terbaik,siap payungkan kami ke kereta sebab nak balik tu hujan dah turun.Akan repeat lagi nanti,mungkin nak try dekat branch lain.

  3. Alhamdulillah…..servis baik dan mesra,walaupun agak sedikit mahal tapi potion nya banyak dan sedap,bersih…boleh la kalau nak bawa yang tersayang,nak dating mmg best..

  4. Love sangat suasana hijau dekat cafe ni. Pastri dan kek banyak pilihan. Sweet potato yummsss.. matcha latte ? Parking premis guna touch & go sahaja (RM10) ada juga parking persendirian tak jauh dari guardroom. Sana bayar RM7 je.

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The 10 Best Bakery near Kuala Lumpur

The Bread Shop in Kuala Lumpur
The Bread Shop in Kuala Lumpur

Levain Boulangerie & Patisserie

  • Address: 7, Jalan Delima, Imbi, 55100 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (2480)
  • Phone: +60 3-2142 6611
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 7:30 PG – 5:30 PTG
    Selasa: 7:30 PG – 5:30 PTG
    Rabu: 7:30 PG – 5:30 PTG
    Khamis: 7:30 PG – 5:30 PTG
    Jumaat: 7:30 PG – 5:30 PTG
    Sabtu: 7:30 PG – 6:00 PTG
    Ahad: 7:30 PG – 6:00 PTG
  • Reviews:
    By M. Azrin M. Azau ✭✭✭
    4 tahun yang lalu
    Okay I will write in Malay. Tuan tuan dan puan puan. 1. Abang ada la pergi tempat ni 2-3 kali. Roti dia memang best tapi bila nak bayar dan order makanan agak slow dan kadang kadang ramai orang. 2. Kalau nak order makanan kena ada mena dulu dan ambil number meja. Di area cashier tu ada petanda Occupied yang menunjukkan meja tu kita dah chupp. 3. Makanan dia okay okay dan menjadi semakin kecil servingnya. Nothing wow about the food really. Kalau nak enjoy the ambiance dan feeling orang kaya okay je la kat sini. Kaya ker??? He he he. 4. Abang bagi 3 bintang sebab waitresses dan waiters dia ada yang tak reti senyum seolah olah kota berhutang dengan mereka dalam pembelian ini. 5. Parking susah sikit dan terhad dengan harga yang pelbagai. Kat dalam harga 3 ringgot kat luar harga 5 ringgit. Kalau duit banyak dan suka makan roti this is the place for you ❤️
    By zaimee xiaomi ✭✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    Pastri semua sedap. Nice ambient. Hehehee best place to chit chat with friends.
    By Mat Yem ✭✭✭✭✭
    3 tahun yang lalu
    Croissantnya mantap om, harga murah subhanallah. Latte pun sedap kopi dia tak berapa pahit tak berapa masam, cukup rasa. Siap boleh ambil air kosong bottomless. Saya ni memang suka minum air kosong. Memang a hidden gem in the middle of KL. Semoga selamanya low-profile, jangan bagi KL Foodie promote nanti ramai hipster dah tak best.
    By Zainah Arshad ✭✭
    7 tahun yang lalu
    Poor service..the international motley of waiters n kitchen staff cannot understand English or B.Melayu…to management. .nk cari makan d negeri sendiri biak ada orang kita..Malaysian, xkira org Melayu ,China or India yg paham cara orang Malaysia. ..kena ingat yg ramai p caghi angpa orang malaysia… Ingat kg satu ketika angpa masuk dlm majalah Saji kot..masa tu address kat Subang mas..
    By Azri Marzuki ✭✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    Okay guys, park je kat depan kedai tu. Mudah & murah

Lisette’s Café & Bakery @ Bangsar

  • Address: No. 8, Jalan Kemuja, Bangsar, 59000 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (1503)
  • Phone: +60 3-2201 7772
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 8:00 PG – 10:00 PTG
    Selasa: 8:00 PG – 10:00 PTG
    Rabu: 8:00 PG – 10:00 PTG
    Khamis: 8:00 PG – 10:00 PTG
    Jumaat: 8:00 PG – 10:00 PTG
    Sabtu: 8:00 PG – 10:00 PTG
    Ahad: 8:00 PG – 10:00 PTG
  • Reviews:
    By makan makan ✭✭✭
    setahun yang lalu
    makanan sedap tapi diorang serve air kami atas pelapik Tiger hmmm sila improve part ni.

    dari luar nampak kecik je tapi rupanya bila masuk luas rupanya sebab resotarannya memanjang ke belakang.

    btw order thru qr code.

    By ashatika ayub ✭✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    Cakes and pastries semua sedap!!!! Ambience pun ok. I datang weekdays 3ish so tak ramai orang. Harga macam kedai2 kek kat KL. satu je masalah die parking tepi2 jalan. Go try gais. !
    By ameera ✭✭✭
    2 tahun yang lalu
    Pergi petang time weekdays so thankfully ada parking or else kena bayar rm12 at open space parking. The cafe are so pretty but the food are so-so. Everything is so sweet. Pavlova keras gila. Nasib baik dia bagi free plain water. Harga quite mahal. Repeat? No.
    By Sailendra Kanagasundram ✭✭✭✭✭
    2 tahun yang lalu
    Black Rice Nasi Lemak
    By Jeg Abie ✭✭✭
    setahun yang lalu
    So so jer… Strawberry n blueberry ciput sangat 🤣🤣🤣🤣

Croisserie Artisan Bakery @ Damansara Heights

  • Address: 14, Jalan Medan Setia 2, Bukit Damansara, 50490 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.5 (1306)

Der Backmeister

  • Address: 40, Persiaran Zaaba, Taman Tun Dr Ismail, 60000 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.5 (1301)

Tommy Le Baker – Kampung Attap

  • Address: No 82, Zhongshan Building, 80, Jalan Rotan, Kampung Attap, 50460 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.3 (1011)

Jaslyn Cakes Bangsar

  • Address: 7A, Jalan Telawi 2, Bangsar, 59100 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.3 (772)

The Bread Shop

  • Address: 11, Jalan Setiakasih 5, Bukit Damansara, 50490 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.4 (708)

TK Bakery Pudu

  • Address: 8-10, Lorong Brunei 3, Pudu, 55100 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (527)

Orito KL

  • Address: Plaza Damas, B-0-5, 3, Jalan Sri Hartamas 1, 50480 Kuala Lumpur, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.6 (355)

Bray Bakery

  • Address: Bray Bakery, #G-02, Menara See Hoy Chan, 374, 50400 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.5 (255)

Thank you for reading! If you have any additional information on the best Bakery in Kuala Lumpur, please leave a comment below. Teknotuf MY would love to hear from you!