Perfecto Bakery in Muar
Bakery

Explore 10 Exceptional Bakery in Muar

Presenting a compilation of highly rated and positively reviewed Bakery in Muar, Malaysia.

Fung Seng Confectionery Sdn. Bhd.

  • Address: 84000 No. 89, Jalan Abdullah Muar Johor, 84000, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (442)
  • Phone: +60 6-910 0422
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 9:00 PG – 11:00 PTG
    Selasa: 9:00 PG – 11:00 PTG
    Rabu: 9:00 PG – 11:00 PTG
    Khamis: 9:00 PG – 11:00 PTG
    Jumaat: 9:00 PG – 11:00 PTG
    Sabtu: 9:00 PG – 11:00 PTG
    Ahad: 9:00 PG – 11:00 PTG

Perfecto Bakery in Muar
Perfecto Bakery in Muar

5 Replies to Explore 10 Exceptional Bakery in Muar

  1. Umum nya dikenali ramai untuk penduduk Muar… Roti nya yang pelbagai dan sedap… Kek pon ada banyak pilihan juga boleh buat tempahan special untuk majlis keraian…

  2. Lama dah kedai kek ni ada kat Muar, dari zaman saya sekolah tahun 80an dulu. Tempatnya dah semakin cantik dan menarik.. Kek yang dijual juga dah dipelbagaikan dan mempunyai banyak pilihan.

  3. Okay roti semua sedap2 tapi kalau datang petang pilihan dah kurang. Datang tgh hari or awal petang banyak pilihan

  4. Kedai yang cantik dgn susun atur yg kemas cuma manager selekeh dn suka marah pekerja di depan pelanggan. Tidak mencerminkn identiti sykt

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The 10 Best Bakery near Muar

Perfecto Bakery in Muar
Perfecto Bakery in Muar

Perfecto Bakery

  • Address: No.28 (G-1&2) Block B, Aroma Park Taman Indah, Jalan Indah 12/2, muar, 84000 Muar, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (48)
  • Phone: +60 6-951 3485
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 9:00–9:30 PG
    Selasa: 9:00 PG – 9:30 PTG
    Rabu: 9:00 PG – 9:30 PTG
    Khamis: 9:00 PG – 9:30 PTG
    Jumaat: 9:00 PG – 9:30 PTG
    Sabtu: 9:00 PG – 9:30 PTG
    Ahad: 9:00 PG – 9:30 PTG
  • Reviews:
    By Ahmad Alep ✭✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    Sangat bersih dan makanan nya sangat sedap , staf disana sangat patuhi SOP
    By Yammi Choong ✭✭✭✭✭
    2 bulan yang lalu
    Kedai kek yang sangat lazat saya telah menyokong selama beberapa tahun. Keknya lembut dan sedap. saya sangat sukakannya
    By Set Li Qing ✭✭
    7 bulan yang lalu
    Pelanggan tetap di Perfecto selama bertahun-tahun.. Tetapi baru-baru ini ia kecewa d/t terlebih harga. Contohnya choc Swiss roll, jual sekitar RM12-13 pada mulanya, kemudian bertukar nama kepada Belgium choc roll, harga ditandakan sehingga ~15.90. Selepas beberapa bulan tukar nama kepada Japanese Swiss roll sekarang & harga naik semula kepada 19.80. Kali ini bukan choc di dalamnya, sebaliknya choc cream. Swiss roll dengan choc cream dengan harga Rm20??!! Saya percaya gov tak naikkan harga tepung, gula, telur & bahan asas lain, tapi kedai naik harga setiap kali tukar nama, sangat mengecewakan dan tidak bercadang untuk melawat lagi.
    By Debbie Tan
    setahun yang lalu
    Servis lambat. Tempah kek tersuai lebih daripada satu bulan lebih awal. Ia tidak bersedia apabila kami pergi mengambilnya pada masa yang dipersetujui. Kakitangan memberi banyak alasan dan tidak meminta maaf. Apabila kek itu akhirnya dihantar, reka bentuknya tidak sama seperti yang dijanjikan. Tidak bernilai wang sama sekali dan pasti tidak akan memesan daripada mereka lagi.
    By PY T ✭✭✭
    sebulan yang lalu
    Keknya tidak kurang manis seperti yang dinyatakan.

LA’FARINE PESTA BAKERY MUAR

  • Address: No11, ground floor, jalan mega, Jln Sakeh, pusat perdagangan mega, 84000 Muar, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (34)
  • Phone: +60 13-770 2678
  • Opening hours:
    Isnin: 9:00 PG – 10:00 PTG
    Selasa: 9:00 PG – 10:00 PTG
    Rabu: 9:00 PG – 10:00 PTG
    Khamis: 9:00 PG – 10:00 PTG
    Jumaat: 9:00 PG – 10:00 PTG
    Sabtu: 9:00 PG – 10:00 PTG
    Ahad: 9:00 PG – 10:00 PTG
  • Reviews:
    By Arid Hoho
    setahun yang lalu
    Geram pulak aku.. kalau nak tutup kedai FoodPanda. Tutup,awal2 !! Time to edit la.. tak payah tulis tutup 8.30pm !! Update,time !! Klau,tidak available item. Buang,item Dr senarai.. d sbb kan pic ad. Orang pikir item to available lg. Menyusah kan. KO tahu tak FoodPanda nk refund duit seminggu. Dh menyusah kan LA KO punye kedai. Memang tak recommended la kedai ko.. geram pulak. Grrrrrrr. Time nk beli KO cancel. Di,sbb kan KO cancel mmg last aku beli dekat kedai ko. Jahanam !!!
    By Meng Yuh Koh ✭✭✭✭✭
    sebulan yang lalu
    Kedai roti mereka bagus dan terdapat pelbagai pilihan untuk roti dan kek. Walaupun harganya agak tinggi berbanding kedai roti lain di muar (tapi biasalah berbanding KL), standard roti dan kek adalah jauh melebihi norma.
    By LH Tan ✭✭✭✭
    8 bulan yang lalu
    Restoran yang menyediakan makanan Cina dan Barat, serta pastri. Terdapat banyak pilihan makanan western, antaranya tart telur yang wajib dicuba, kulitnya sangat rangup dan sedap!
    By Samson Aow ✭✭✭
    setahun yang lalu
    Croissantnya sedap. Selebihnya, agak kurang tekstur. Agak sukar untuk saya. Kek itu agak kering. Kek tiramisu mereka sepatutnya mengandungi alkohol. Tetapi anda pasti tidak boleh merasai apa-apa alkohol di dalamnya.
    By aie r ✭✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    Kek yang cantik tetapi agak kecewa kerana rasa tidak setanding. Kami ada empat kek, black beauty, strawberry shortcake, cheesecake dan yang ferrero.

    Black beauty yang dikatakan mempunyai 60% dark choco dan sebagai peminat tegar coklat gelap saya masih mendapati ini agak manis dan merindui kepahitan coklat gelap. Untuk kek strawberi lebih kepada krim putar dengan strawberi dan sedikit kek di atas dan bawah? Saya fikir kita akan mendapat lebih banyak kek daripada krim.

    Yang mengejutkan kek keju dan ferrero itu agak lazat. Saya akan mengesyorkan kedua-duanya pada bila-bila masa sepanjang hari. Kami ingin mencuba canele juga suatu hari nanti. Pembelian melebihi rm50 akan mendapat baucar rm5. Kafe yang disyorkan.

Seraliana Patisserie

  • Address: 29, Lorong Haji Hassan Nindung, Pusat Perniagaan Mas Jaya, 84000 Muar, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.6 (27)

Baker House Confectionery

  • Address: 36-4, Jalan Sungai Abong, Taman Mulia, 84000 Muar, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (25)

Q One Bakery Sdn. Bhd.

  • Address: No. 298-1, Jalan Indah 12 Off Jalan Haji Abdullah, Taman Indah, Johor, 84000 Muar, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (16)

J.studio Patisserie

  • Address: 62, Jalan Kasawari 21/7, Taman Sungai Abong Permai, 84000 Muar, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.4 (12)

Chua Choon Whatt Bread Bakery

  • Address: 26, Jln Daud, Taman Sri Maharani, 84000 Muar, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.9 (7)

Patio Bakery Muar

  • Address: 29-3 Bawah, Jln Pesta 1/2, Taman Kampung Kenanga Tun Dr Ismail, 84000 Muar, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (5)

Querniea Bakery

  • Address: 385, Jalan Merpati, Taman Wawasan, 84000 Muar, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.8 (4)

Laluna Cakes

  • Address: Jalan Sultan Ibrahim, Kampung Baharu, 84000 Muar, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.8 (4)

Thank you for reading. You can visit the Muar Food Directory to get more Bakery reviews and rating compilations troughout Malaysia’s city.

Tags