Pull A Shot Specialty Coffee in Kuantan
Breakfast

Explore 10 Exceptional Breakfast in Kuantan

Discover the top-rated Breakfast in Kuantan, Malaysia, recognized and praised by online customers.

Kuantan Pickers & Kedai Kopi

  • Address: 22, Jalan Besar, 25000 Kuantan, Pahang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.3 (1055)
  • Phone: +60 14-824 1102
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 7:30 PG – 5:00 PTG
    Selasa: Tutup
    Rabu: 7:30 PG – 5:00 PTG
    Khamis: 7:30 PG – 5:00 PTG
    Jumaat: 7:30 PG – 5:00 PTG
    Sabtu: 7:30 PG – 5:00 PTG
    Ahad: 7:30 PG – 5:00 PTG

Pull A Shot Specialty Coffee in Kuantan
Pull A Shot Specialty Coffee in Kuantan

5 Replies to Explore 10 Exceptional Breakfast in Kuantan

  1. Nasib baik dapat kopi sedap walau pun nyaris tak jadi nak order sebab ada staff yang tak familiar langsung dengan menu cafe sendiri.
    Bahaya ada staff gini tanya apa semua jawab TAK TAHU..lingkup kedai hoiiii!
    Nasib baik ada hero datang menyelamat..
    So untuk staff lain please buckle up okay?
    Ini tertakluk untuk mana² cafe juga..
    Bila customer tanya pasal menu tolonglah jangan jawab TAK TAHU!

    Makanan so so je, tapi latte cheese cake tu sedap! Ikut tekak daku part kopi ni mudah..
    Kopi haruslah rasa kopi bukan rasa gula ye?

    Food ??
    Beverage ??
    Ambience ??
    Cleanliness ??
    Staff ??
    SOP ??
    Price ??
    Recommended ?

    3 ⭐⭐⭐

  2. Suasana retro dan klasik yang sangat menarik perhatian. Servis pantas dan layanan agak mesra dari pekerja. Makanan yang diorder sedap dan harga agak berpatutan. Ada jugak pilihan kuih dan packed breakfast dia meja hadapan kedai. Kedai bersih dan ruangan meja agak banyak. Akan repeat lagi jika datang kuantan.

  3. Tiba kedai pukul 11am++ tapi banyak makanan dah habis. Jadi kami order daging salai masak lemak dan roti goyang dengan kaya. Daging salai masak lemak was surprisingly tasted so good. Sangat sedap dan pedas.

    Vietnam kopi susu pun sedap. Pahit dia kene dengan tekak. Setting kedai ala rustic/vintage which is menarik

    Improvement yang perlu dibuat: banyakkan kuah dan daging utk satu dish nasi yang banyak

  4. Harga roti berpatutan. Harga air mahal sikit.
    Utk Roti 8/10. roti ada hangus. But still sedap!
    Pasta 7/10. rasa dan bahan kurengggg. Air kopi vietnam mengecewakan 4/10. Kopi biasa 8/10. Jus dragon 8/10. Vibe ok la retro.

  5. Satay macam sudah tiada, suasana boleh je, boleh makan sarapan pagi di sini dan lepas tu boleh kunjung ke menara 188 yang terletak di jalan sebelah, belakang jugak ada kuantan art Street yang boleh bawa family jalan jalan

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The 10 Best Breakfast near Kuantan

Pull A Shot Specialty Coffee in Kuantan
Pull A Shot Specialty Coffee in Kuantan

Watak Kopi

  • Address: 45N-7, Bangunan PKNP, Jalan Besar, 25000 Kuantan, Pahang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.3 (874)
  • Phone: +60 17-985 8296
  • Opening hours:
    Isnin: 7:00 PG – 11:00 PTG
    Selasa: 7:00 PG – 11:00 PTG
    Rabu: 7:00 PG – 11:00 PTG
    Khamis: 7:00 PG – 11:00 PTG
    Jumaat: 7:00 PG – 11:00 PTG
    Sabtu: 7:00 PG – 11:00 PTG
    Ahad: 7:00 PG – 11:00 PTG
  • Reviews:
    By Azim Rizzo ✭✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    Watak Kopi antara kedai kopi yang highly rated dalam google maps.

    So harini pergi cuba. Memang padu. Try kopi kampung dengan roti john doe dia. Perghhh terbaik. Roti John Doe tu memang menu wajib cuba la kalau singgah ke sini. Sedap!

    Ok cuma satu je masalah, kedai ni kecik and seat amat la limited. Kita tengah makan ada orang tengah tunggu meja kita. Nak makan pun tak senang.🤣 Tapi faham benda sedap tu yang ramai orang.

    Keep it up watak kopi!

    By ha ha ✭✭✭✭
    6 bulan yang lalu
    Overall sedap. Menu agak limited. And price, at the high side (compared dgn perthlis). Order soto, sedap. Tambah roti bakar 1 lagi sbb nak makan dgn sup dia. Meja limited. I think table arrangement boleh improve utk muatkan lebih ramai orang
    By faezah khomsan ✭✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    Kopi kampung ok, latte sedap nicely balanced coffee and milk… biji kopi mcm bau koko sikit..suka! Roti titab pn sedap, crunchy,manis kaya and telur..roti john sedapp, capsicum, mushroom but rasa sepcial, topped dgn cheese bakar plak tu (rm15, boleh 4org makan ni)…lain2 ada nsi lemak bungkus (sambal sedap) dan kuih muih bungkus
    By nad anisa ✭✭✭✭
    4 bulan yang lalu
    Nak parking kena doa dulu, kena menyelit2. Menu biasa ja la, ada roti2..klw nak makan ringan2 bolelah. Ambiance okay tapi tak byk tempat duduk, nsib baik masa pi tak ramai. I bought caramel macchiato kot, agak pricey almost RM13, klw coffee enthusiasts suka rasa pahit2. Servis okay pantas 👍🏻
    By Azam Kamal ✭✭✭✭
    4 bulan yang lalu
    Selepas penat berjalan-jalan di tebing sungai tu boleh la singgah Watak Kopi untuk basahkan tekak. Terletak di sebelah parking Menara Kuantan 188 tu je kedai ni.

    Ada berbagai menu makanan barat dan juga menu-menu berkaitan roti dan juga snack ada dijual disini. Anda boleh cuba cafe ini jika berkunjung ke Kuantan… Must 👍🏼👍🏼

Muar E Kopitiam

  • Address: a643, 2, Jalan Beserah, Kampung Alor Akar, 25300 Kuantan, Pahang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (787)
  • Phone: +60 11-2576 8100
  • Opening hours:
    Isnin: Tutup
    Selasa: 7:30 PG – 5:00 PTG
    Rabu: 7:30 PG – 5:00 PTG
    Khamis: 7:30 PG – 5:00 PTG
    Jumaat: 7:30 PG – 5:00 PTG
    Sabtu: 7:30 PG – 5:00 PTG
    Ahad: 7:30 PG – 5:00 PTG
  • Reviews:
    By Boon Piow Tew ✭✭✭✭
    2 minggu yang lalu
    Kuih kuih n coffee is good..
    By Norzarifah Samin ✭✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    Karipap , pulut panggang and Kopi O always my favourite
    By Eric Liew ✭✭✭✭
    6 tahun yang lalu
    Great nasi lemak
    By kiro izemi ✭✭✭✭
    8 bulan yang lalu
    Aku cari roti bakar sahaja disini
    By Azmi Zin ✭✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    Menu best… Portion makanan pun byk.

Roti Bakar Beserah (RBB)

  • Address: Roti Bakar Beserah Lot 2646, Kampung Pelindung, 26100 Kuantan, Pahang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.4 (746)

Tjantek

  • Address: 46, Jalan Besar, 25000 Kuantan, Pahang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (629)

Java Flava Cafe

  • Address: B-1786, Jalan Haji Ahmad, Perkampungan Bukit Sekilau, 25300 Kuantan, Pahang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.5 (575)

Beanz & Co.

  • Address: A892, 2, Lorong Sri Kuantan 42, Perkampungan Seri Kuantan, 25250 Kuantan, Pahang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (543)

90 Degrees Café & Art

  • Address: 882, Jalan Air Putih, Taman Imbi, 25300 Kuantan, Pahang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (474)

Jess Cafe

  • Address: No. A15, 80, Star City Square,, Jalan Seri Kuantan, East Coast Garden, 25250 Kuantan, Pahang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (317)

Happy Station

  • Address: 164, 160, Jalan Air Putih, Galing, 25300 Kuantan, Pahang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.9 (265)

Pull A Shot Specialty Coffee

  • Address: A-245, Ground Floor,, Jalan Air Putih 2, Kuantan, 25300 Kuantan, Pahang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.3 (213)

Thank you for reading. You can visit the Kuantan Business Directory to get more Breakfast reviews and rating compilations troughout Malaysia’s city.

Tags