OURTIMES Cafe @Sri Perdana in Lahad Datu
Breakfast

Explore 10 Exceptional Breakfast in Lahad Datu

Here is a list of the best Breakfast in Lahad Datu, Malaysia, which have been rated and get positive reviews by users on Google My Business.

Fook Yuen Lahad Datu

  • Address: Bandar Lahad Datu, 91100 Lahad Datu, Sabah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.8 (493)
  • Phone: +60 14-604 3130
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 7:00 PG – 6:00 PG
    Selasa: 7:00 PG – 6:00 PTG
    Rabu: 7:00 PG – 6:00 PTG
    Khamis: 7:00 PG – 6:00 PTG
    Jumaat: 7:00 PG – 6:00 PTG
    Sabtu: 7:00 PG – 6:00 PTG
    Ahad: 7:00 PG – 6:00 PTG

OURTIMES Cafe @Sri Perdana in Lahad Datu
OURTIMES Cafe @Sri Perdana in Lahad Datu

5 Replies to Explore 10 Exceptional Breakfast in Lahad Datu

  1. Overall semuanya ok, staff semua friendly..makanan&minuman ok.. sesuai untuk pelanggan muda..cuma a lil bit pricey lah tapi boleh faham sebab sewa kedai mahal kot..?…apa² pun sangat di syorkan bagi mereka yang ingin have a date dengan yang tersayang atau lepak bersama member²..tapi ingat gais, face mask jangan lupa..

  2. staff di kaunter makanan sangat tidak ramah. staff yang di cashier senang wenang tutup kaunter pembayaran. saya sebagai pelanggan pun tidak tahu kaunter pembayaran mana yang buka. keadaan kedai yang panas dan tidak selesa. this restaurant ia not recomended. bad service.

  3. Entah sial pulak Aku Hari ini. Biasanya tak Pula macam ni. Tapi Kali ini aku Beli dapat nasi basi.semngat nak makan. Hidu² bau semacam pulak. Las sekali tong sampah yang makan huhuhuhu

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The 10 Best Breakfast near Lahad Datu

OURTIMES Cafe @Sri Perdana in Lahad Datu
OURTIMES Cafe @Sri Perdana in Lahad Datu

Nasi Lemak Kampung

  • Address: 65, Kampung Muhibbah, 91100 Lahad Datu, Sabah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.9 (285)
  • Phone: +60 14-568 9019
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 5:30–8:00 PG
    Selasa: 5:30–8:00 PG
    Rabu: 5:30–8:00 PG
    Khamis: 5:30–8:00 PG
    Jumaat: 5:30–8:00 PG
    Sabtu: 5:30–8:00 PG
    Ahad: Tutup
  • Reviews:
    By WAHYUDI WARNO ✭✭✭✭✭
    3 minggu yang lalu
    Sedaaaappp,kalau setakat beli satu memang mahu lagi..
    By Nurharizahtul Syafiqah ✭✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    sangat2 rekomen untuk pengemar nasi lemak. murahh sedap berbaloii yaa😘 makan satu nda puas k, pnjual nya pun ramah jaa, alhamdulillah semoga rezeki sntiasa berpanjangan, aamiin ya Allah
    By MOHD AFRI TANGILOL ✭✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    Nasi lemak paling sedap di LD. Bertahun dah beli rasa tetap sama😋 Walaupun seringgit tapi nasi complete dengan sambal, telur rebus, ikan bilis, timun & kacang goreng. Berbaloi sangat👍
    By Intan Mustamin ✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    Alhamdulillah. Nasi lemak yang comel dan berbaloi dengan harganya. Sedap dan sesiapa yang ingin menderma ke surau-surau atau tempat lain, boleh watsapp awal..
    By Nur Huda Fazana ✭✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    Alhamdulillah, nasi lemak seringgit sedap dan berbaloi. Hari tu pernah beli untuk sedekah bagi jiran2, semua pun suka siap minta no tel owner 😋 recommended dan sangat berpuas hati 👏🏻

Rasa Real Cafe

  • Address: Wisma Ramai-ramai, Jalan Bunga Raya, Bandar Wilayah, 91100 Lahad Datu, Sabah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.8 (192)
  • Phone: +60 14-355 6525
  • Opening hours:
    Isnin: 8:00 PG – 8:00 PTG
    Selasa: 8:00 PG – 8:00 PTG
    Rabu: 8:00 PG – 8:00 PTG
    Khamis: 8:00 PG – 8:00 PTG
    Jumaat: 8:00 PG – 8:00 PTG
    Sabtu: 8:00 PG – 8:00 PTG
    Ahad: 8:00 PG – 8:00 PTG
  • Reviews:
    By dink abdlhamid ✭✭✭✭✭
    4 tahun yang lalu
    Best.. Tmpat yg menyenangkn.. Makanan sedap.. Dan pekerja semuanya ramah mesra..
    By Hajima Md Sidik
    6 bulan yang lalu
    Makanan sejuk susah nak hadam…..
    By Mohd Saiful Nizam Jamel
    setahun yang lalu
    Cek semula kualiti makanan. Servis juga tidak memuaskan.
    By NURUL NAJLA YAACOB ✭✭✭✭✭
    4 tahun yang lalu
    Fast food. Ada tempat santai untuk bawa anak-anak bermain. Bola2, gelongsor, buai dan lain2. Chill and enjoy.
    By Rais Junaide ✭✭✭✭✭
    3 tahun yang lalu
    tempat serba ada

Goodview Cafe

  • Address: Jln Tengah Nipah, 91100 Lahad Datu, Sabah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (101)

Twin Cafe 孖宝饮食店@ D’PERDANA Square

  • Address: D’Perdana Square, 91100 Lahad Datu, Sabah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.3 (95)

mamawincafe

  • Address: Lorong 2, Bandar Sri Perdana, 91100 Lahad Datu, Sabah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (91)

Kafe Sin Kim Lok

  • Address: Bandar Lahad Datu, 91100 Lahad Datu, Sabah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (82)

Summer Sweet House

  • Address: MDLD 6563, Lot 16, Unit 01-16, Ground Floor, North Road Plaza KM2, Jalan Dam, 91100 Lahad Datu, Sabah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.4 (74)

OURTIMES Cafe @Sri Perdana

  • Address: 140, Lorong Perdana 4, Kampung Sapagaya, 91100 Lahad Datu, Sabah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.3 (28)

KOPITIAM CAFE

  • Address: Kampung Air, 91100 Lahad Datu, Sabah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.7 (15)

Joyous Restaurant

  • Address: 91100 Lahad Datu, Sabah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.9 (13)

Thank you for reading. You can visit the Lahad Datu Business Directory to get more Breakfast reviews and rating compilations troughout Malaysia’s city.