Village Boy's Cafe in Tawau
Breakfast

Explore 10 Exceptional Breakfast in Tawau

Discover the top-rated Breakfast in Tawau, Malaysia, recognized and praised by online customers.

Kedai Kopi Tawau Mee Tauhu

  • Address: Jalan Kubota, 91000 Tawau, Sabah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (701)
  • Phone: +60 11-3651 9089
  • Opening hours:
    Isnin: 7:00 PG – 1:00 PTG
    Selasa: 7:00 PG – 1:00 PTG
    Rabu: 7:00 PG – 1:00 PTG
    Khamis: 7:00 PG – 1:00 PTG
    Jumaat: 7:00 PG – 1:00 PTG
    Sabtu: 7:00 PG – 1:00 PTG
    Ahad: 7:00 PG – 1:00 PTG

Village Boy's Cafe in Tawau
Village Boy’s Cafe in Tawau

5 Replies to Explore 10 Exceptional Breakfast in Tawau

  1. Recommended. Mmg tumpuan. Pkerja pun ramah. Baru ja ambil order. Dtg lg 2 org tnya kalau sda ambil order. Then fast services! From Sandakan ✌?

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The 10 Best Breakfast near Tawau

Village Boy's Cafe in Tawau
Village Boy’s Cafe in Tawau

Sthamin Cafe 2

  • Address: Jalan Habib Hussien, Bandar Tawau, 91000 Tawau, Sabah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (640)
  • Phone: +60 19-883 3090
  • Opening hours:
    Isnin: 6:30 PG – 12:00 PG
    Selasa: 6:30 PG – 12:00 PG
    Rabu: 6:30 PG – 12:00 PG
    Khamis: 6:30 PG – 12:00 PG
    Jumaat: 6:30 PG – 12:00 PG
    Sabtu: 6:30 PG – 12:00 PG
    Ahad: 6:30 PG – 12:00 PG
  • Reviews:
    By Jakim Yusof ✭✭
    5 bulan yang lalu
    Sup sayur seafood tidak sedap, rasanya patut nama sup di tukar sup fish cake dan bukan sup sayur seafood. Air kitchai ping macam minum air sejuk dengan rasa limau sedikit.
    By Siti_Umairah86 Siti_Umairah86 ✭✭✭✭✭
    2 bulan yang lalu
    Menu makan dan minum alhamdulillah baik dan banyak pilihan
    By nazmi darman ✭✭✭✭✭
    2 tahun yang lalu
    Tempat makan yang segar dan enak. Harga berpatutan bagi saya. Kami menempah bilik khas sewaktu makan di sini berhawa dingin dan sangat selesa. Semua pekerja sangat ramah dan santun. Menu udang butter kering sangatlah sesuai di tekak saya terngiang-ngiang rasa sampai hari ini. Sup ketam jagung juga sedap sangat. Ikan siakap 3 rasa sedap. Ikan baulu bakar tanpa tulang ok juga rasanya cuma pedas sikit mungkin blh mnta asing nanti sambalnya siapa yang tak makan pedas tu okay. Enak. Macam-macam menu lagi boleh pilih. Dari sayur sampailah ke main course. Alhamdulillah.. Ini makan untuk kami 10 orang. Berlebih2 sangat. Total dalam 200 termasuk air sirap dan air suam, nasi 2 kali tambah. Sayur dua jenis. Sup ketam saiz besar. Kan baulu 2 ekor. Sekali dengan serve pinggan ala2 hotel lagi di susun.Seafood yang dipilih akan di timbang dulu. Nanti nak singgah lagi. Lupa sayap bakar pun ada marvelous lah sangat rasanya. Ok Overall, Menu dan rasa 5/6, tempat 6/6, staf 6/6, harga 6/6. Sangat rekomen untuk makan di sini. Walaupun musim pandemic ketika ini, restoran tersebut memang patuh SOP. Yang datang dari jauh cuba udang butter kering dan ikan bakar baulu memang sangat rare dan osem kata orang.
    By Mawi 69 ✭✭✭✭✭
    3 tahun yang lalu
    Klu ke Tawau mencari tempat makan sekeluarga inilah tempatnya.. Luas, bersih dan pelayan sentiasa ramah dengan pelanggan
    By Irwi Azhar ✭✭✭✭✭
    12 bulan yang lalu
    Alhamdulillah service okay makanan okay. Saya order nasi goreng udang butter basah, teh nai cincau pisang goreng french fries. Laju jgk order sampai. Ada tempat main budak, harap2 selalu sanitize jgk ya. Ada surau tapi sesuai lelaki saja sebab tempat wuduk terbuka. Ingat mau ambil wuduk di tandas tapi ramai pulak orang.

Sage Cafe And Restaurant

  • Address: Jalan Kubota Sentral, Road, 91000 Tawau, Sabah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.3 (637)
  • Phone: +60 14-376 7004
  • Opening hours:
    Isnin: Tutup
    Selasa: 11:00 PG – 10:00 PTG
    Rabu: 11:00 PG – 10:00 PTG
    Khamis: 11:00 PG – 10:00 PTG
    Jumaat: 11:00 PG – 10:00 PTG
    Sabtu: 11:00 PG – 10:00 PTG
    Ahad: 11:00 PG – 10:00 PTG
  • Reviews:
    By Nur Aisyah Lui ✭✭✭✭✭
    5 bulan yang lalu
    best dinner sini banyak kali pi xpernah bosan. skrg mereka ada lamb dalam packet yummy jangan lupa sentiasalah ambil soup muchroomnya sedap sgt. amb yg set combo tu wooohhoooo amazing berbaloi 😉
    By Syahmi Ahmad Ramly ✭✭✭✭
    3 bulan yang lalu
    Makanan ok lah. Harga boleh tahan.. senang parking
    By Dilah Adnan ✭✭✭✭✭
    9 bulan yang lalu
    Makanan kebanyakkan sedap.. berbaloi harga & portion. Tempat menarik.. senang cari parking.. staff dorg pon supporting.. ada ruang untuk sambut birthday. Love it
    By Norasilah MK ✭✭✭✭✭
    9 bulan yang lalu
    Sage Cafe

    1. OMG! Avocado cake memang rare. Rasa super sedap.

    2. Order parmigiana chicken & mushroom soup beyond expectation.

    No wonder kedai ni sentiasa ramai orang.

    By Sharifah Rojiah Al-Idrus ✭✭✭✭
    6 bulan yang lalu
    Interior dalaman.. kerusi dan meja boleh diperbaiki agar nampak lebih elegant sesuai dgn makanan yang dihidangkan. Sajian makanan menarik dan sedap. Harga bersesuaian dengan saiz hidangan.

W&Z Cafe

  • Address: Taman Semarak, 91000 Tawau, Sabah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (533)

Kopitiam Tawau

  • Address: Bandar Tawau, 91000 Tawau, Sabah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.9 (375)

Village Boy’s Cafe

  • Address: TB 3299, Taman Bintang, Batu, 3, Jalan Apas, 91000 Tawau, Sabah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (301)

99 Cafe

  • Address: Jalan Sin Onn, Taman Shamrock, 91000 Tawau, Sabah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (122)

W&Z Cafe

  • Address: Bandar Tawau, 91000 Tawau, Sabah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (106)

Yummy Yummy Cafe

  • Address: 15588-0, Jalan Kem Kubota, Kubota Square, Sabah, 91000 Tawau, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (97)

Zara Kopitiam Tawau

  • Address: TB4404, Block A, Lot 3, Ground Floor, Bandaran Baru, Jalan Baru, 91000 Tawau, Sabah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (85)

Authentic Cafe

  • Address: 91000 Tawau, Sabah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (84)

Thank you for reading! If you have any additional information on the best Breakfast in Tawau, please leave a comment below. Teknotuf MY would love to hear from you!

Tags