Norshaf Homemade burger in Kuching
Burger

Explore 10 Exceptional Burger in Kuching

Here is a list of the best Burger in Kuching, Malaysia, which have been rated and get positive reviews by users on Google My Business.

Kuching Grilled Burger

  • Address: 180, Lorong Song 1b, Tabuan Heights, 93350 Kuching, Sarawak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (474)
  • Phone: +60 16-864 5960
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 6:00 PTG – 12:00 PG
    Selasa: 6:00 PTG – 12:00 PG
    Rabu: 6:00 PTG – 12:00 PG
    Khamis: 6:00 PTG – 12:00 PG
    Jumaat: 6:00 PTG – 12:00 PG
    Sabtu: 6:00 PTG – 12:00 PG
    Ahad: Tutup

Norshaf Homemade burger in Kuching
Norshaf Homemade burger in Kuching

5 Replies to Explore 10 Exceptional Burger in Kuching

  1. Cuma panas sjala hehe yg lain semua no problem. Makanan sedap air no problem. Service no problem.

  2. Meatball xde. D ganti dgn nugget. Keras & sejuk . Kentang goreng pun keras. Sos cheese & blackpaper agak tawar. Below expectations.

  3. Jual Beger Istimewa,harga pun istimewa,bukan Berger biasa biasa.Tetap di minat penduduk setempat.

  4. makanan boleh tahan cuma kawasan agak kecik dan tempat letak parking kadang2 susah..sebab kawasan perumahan..overall burger sedap ?

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The 10 Best Burger near Kuching

Norshaf Homemade burger in Kuching
Norshaf Homemade burger in Kuching

Burger Boy

  • Address: 350, Lor Rubber 12, 93400 Kuching, Sarawak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.6 (145)
  • Phone: +60 13-847 2251
  • Reviews:
    By iswandi jamain ✭✭✭✭
    Wandee90)
    Burger dia memang above average. Tadi makan beef egg burger. Satu benda aku nak emphasize, patty dia memang sedap. Macam patty mcD pun ada. Rasanya lain dari burger jalan biasa sebab guna salad dan bawang goreng. Kalau lidah aku, maybe boleh eksperimen lagi la dengan resipinya. Tambah sos ikan ke, anything. Tapi, tak rugi try. Another note, maybe kedai dia boleh letak simbol untuk tunjukkan dia jual burger yang halal. Untuk harga, not bad. Rm3.50 dah dapat beef homemade. Moga bisnes owner terus dimurahkan rezeki.
    By WM SEVEN TWO Company ✭✭✭✭✭
    6 bulan yang lalu
    TERBAEK HARGA MESRA POKET RECOMMENDED
    By Nazreen Suhaimi ✭✭✭
    6 bulan yang lalu
    Agak sedap juga tetapi blh tingkatkan lagi.
    By Hazwani Izati ✭✭✭✭✭
    3 tahun yang lalu
    Sedap! Kalau suka sos yang pedas, Burger Boy ada. Tadi makan burger benjo. Its good, nothing wrong.
    By meLah Jack ✭✭✭✭✭
    2 tahun yang lalu
    Sedappp p mok knk tgu lmk sbb byk pminat

Kuwin Burger Street

  • Address: 338, Lor Stutong 9, 93350 Kuching, Sarawak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.4 (95)
  • Phone: +60 14-393 2739
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 3:00–10:00 PTG
    Selasa: 3:00–10:00 PTG
    Rabu: 3:00–10:00 PTG
    Khamis: 3:00–10:00 PTG
    Jumaat: 3:00–10:00 PTG
    Sabtu: 3:00–10:00 PTG
    Ahad: Tutup
  • Reviews:
    By Shir But
    setahun yang lalu
    Staff korang kat kota sentosa tu over sangat duduk lepak tiada adab bising2..kami sebagai pelanggan merasa sangat menyampah/tidak selesa..sila ajar adab kepada staff anda “peace no war”
    By Mixsuel Philip ✭✭✭✭✭
    2 tahun yang lalu
    burger babi tik pemadu madu nyamai dah ditemu akuu ba kuchinggg, spa² bisi ati ka nguji burger atau ngiga burger babi tau ngagai stall kuwin burger street🍔👌
    By Natasha Lee ✭✭✭✭✭
    5 bulan yang lalu
    Burger babi tu sedap sangat 🤤 boleh request nak separuh masak atau well done patty.. ♥️
    By ThianYong Chan ✭✭✭✭
    11 bulan yang lalu
    Burger yang sangat sedap.

    Daging babi yang dipesan.Telur. keju dan ayam.keju telur. Kedua-duanya dengan nanas dan bacon ditambah. Mereka sangat lembut dan berair.

    Kakitangan juga sangat mesra. Salah satu burger terbaik yang saya rasa di Kuching.

    Amat disyorkan.

    By Jo Jo Sim ✭✭✭
    4 tahun yang lalu
    Tempah keju babi dan keju ganda daging babi. Ia adalah baik dan murah. Walaubagaimanapun bahagiannya tidak mencukupi untuk kami berdua 🙈

Sopi king big burger&ayam crispy

  • Address: Kampung Tupong Hulu, 93050 Kuching, Sarawak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.5 (58)

Stupiak’s Pork Burger

  • Address: No 15 (Ground Floor, Jalan Datuk Bandar Mustapha, Royal Richmond, 93250 Kuching, Sarawak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.3 (33)

Fandi Burger

  • Address: 37, Jalan Astana, Kampung Tupong Hulu, 93050 Kuching, Sarawak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.6 (22)

Twohands Smash Burger

  • Address: 176, Jalan Haji Bolhassan, Kampung No3, 93400 Kuching, Sarawak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.5 (17)

Double AA Burger Stand

  • Address: 93100 Kuching, Sarawak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.6 (14)

Basic’s Homemade Burger

  • Address: Jalan Simpang Tiga, Kampung Kenyalang Park, 93300 Kuching, Sarawak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.8 (13)

Burger Station

  • Address: 7, Jalan Tunku Abdul Rahman, 93100 Kuching, Sarawak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.4 (11)

Patty’s Burger

  • Address: Rock City Cafe, Rock Road, Iris Garden, 93050 Kuching, Sarawak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.3 (6)

Thank you for reading! If you have any additional information on the best Burger in Kuching, please leave a comment below. We would love to hear from you!

Tags