Nyzam burger in Petaling Jaya
Burger

Explore 10 Exceptional Burger in Petaling Jaya

Here is a list of the best Burger in Petaling Jaya, Malaysia, which have been rated and get positive reviews by users on Google My Business.

myBurgerLab @ Seapark

  • Address: 14, Jalan 21/22, Sea Park, 46300 Petaling Jaya, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.4 (3057)
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 11:30 PG – 9:00 PTG
    Selasa: 11:30 PG – 9:00 PTG
    Rabu: 11:30 PG – 9:00 PTG
    Khamis: 11:30 PG – 9:00 PTG
    Jumaat: 11:30 PG – 9:00 PTG
    Sabtu: 11:30 PG – 9:00 PTG
    Ahad: 11:30 PG – 9:00 PTG

Nyzam burger in Petaling Jaya
Nyzam burger in Petaling Jaya

5 Replies to Explore 10 Exceptional Burger in Petaling Jaya

  1. Terbaik rasa dia, rugi kepada siapa yang tak mencuba. Ada macam-macam pilihan burger dekat situ dan setiap bulan akan ada menu special dan bertukar-tukar. Daging dalam dia rasa padu sebab homemade kan, so juicy dalam daging dia tu memang sedap! Parking dekat sini amat terhad ?

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The 10 Best Burger near Petaling Jaya

Nyzam burger in Petaling Jaya
Nyzam burger in Petaling Jaya

Jackson’s Burger

  • Address: 152, Jln 14/29, Seksyen 14, 46100 Petaling Jaya, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.4 (620)
  • Phone: +60 12-662 5088
  • Opening hours:
    Isnin: Tutup
    Selasa: 12:00–5:00 PTG
    Rabu: 12:00–5:00 PTG
    Khamis: 12:00–5:00 PTG
    Jumaat: 12:00–5:00 PTG
    Sabtu: 12:00–5:00 PTG
    Ahad: 12:00–5:00 PTG
  • Reviews:
    By conrad roland ✭✭✭✭
    2 tahun yang lalu
    Boleh la
    By Abia Iris ✭✭✭✭✭
    7 bulan yang lalu
    Saya akan memilih burger ini berbanding mana-mana burger tepi jalan yang lain. Anda boleh menyesuaikan burger anda. Cuba patty daging lembu mereka (lembut, berair dan rangup). Burger mereka berair & berair, roti lembut dan rangup selepas dibakar di atas panggangan. Anda boleh makan di sana juga. Berbaloi mencuba.
    By Melvyn Tan ✭✭✭✭
    sebulan yang lalu
    Telah mencuba dan menikmati daging lembu dan hotdog mereka. Patty daging lembu mereka lembut, berair dan segar. Tidak boleh bercakap banyak tentang hotdog kerana ia adalah keluaran kilang tetapi cara pasangan tua ini memasaknya, sama seperti tumis dengan api besar membawa tahap yang lebih tinggi. Secara keseluruhan ia sangat memuaskan perut saya dan menyukainya. Akan kembali lagi.
    By Carol Yong ✭✭✭✭
    7 bulan yang lalu
    Pasangan ini telah wujud selama 40+ tahun menghasilkan hidangan burger ringkas. Patty semua homemade…tempahan burger daging lembu di atasnya dengan telur goreng …total bil kami untuk 2 burger n 1 hot-dog ialah RM15.50. Simple n sedap😋😋😋
    By John Malaysian
    11 bulan yang lalu
    Semak ulasan jujur ​​saya sebelum ini.

    Ini adalah satu lagi ulasan jujur. Ini adalah burger yang dinilai tinggi.

    Sanggul seperti direndam dalam minyak untuk menggoreng, jadi sangat berminyak. Kemudian sosnya tidak berasa sama sekali, tetapi pattynya sangat masin selain itu tiada perisa lain. Saya telah memesan kedua-dua ayam dan daging lembu. Jadi sila simpan wang anda. Saya akan minum teh buah sekarang untuk menyegarkan mulut masin saya yang berminyak.

    Price is RM 5 for a burger biasa kurang rasa tambah masin.

    Sama sekali tidak mengesyorkan sama sekali.

The BRGR – Petaling Jaya Section 14

  • Address: 17, Jalan 14/22, Seksyen 14, 46100 Petaling Jaya, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.3 (466)
  • Phone: +60 16-900 9538
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 11:45 PG – 10:30 PTG
    Selasa: 11:45 PG – 10:30 PTG
    Rabu: 11:45 PG – 10:30 PTG
    Khamis: 11:45 PG – 10:30 PTG
    Jumaat: 11:45 PG – 10:30 PTG
    Sabtu: 11:45 PG – 10:30 PTG
    Ahad: 11:45 PG – 10:30 PTG
  • Reviews:
    By ahmad faisal ✭✭✭✭
    2 bulan yang lalu
    Harga reasonable, patty dia mcm kurang rasa sikit
    By Gomez Ortega ✭✭✭✭✭
    9 bulan yang lalu
    Harga berbaloi dengan kualiti burger yg bagus memandangkan burger dibuat mengikut pesanan jadi kesegaran patty terjamin juicy,segar dan sedap,datang time tak crowded jadi mmg enjoy makanan dan suasana tenang di sini
    By Fikcho ✭✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    Burger kat sini sedap, worth the price. Tempat makan pun selesa. Friendly staff.👍🏻👍🏻👍🏻 Dalam gambar soft shell crab & beef
    By Amirah Hani ✭✭✭✭✭
    10 bulan yang lalu
    portion is sooooo big. kenyang beb. AND 10 BINTANG UNTUK MUSIC PLAYLIST!!
    By Wafiy Zaki ✭✭✭✭
    2 tahun yang lalu
    Kedai makanan dan minuman. Menu utama di sini ialah pelbagai jenis burger disediakan. Konsep layan diri. Sesuai untuk seisi keluarga. Makanan sedap dan memuaskan.

Brader John Burger

  • Address: Jalan SS 21/58, Damansara Utama, 47400 Petaling Jaya, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (465)

Sneaky Burgers

  • Address: 33A, Jalan SS 22/11, Damansara Jaya, 47400 Petaling Jaya, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.6 (329)

Mr. Burger & John Petaling jaya

  • Address: Jalan PJS 2/18, PJ Seksyen 2C – 2D, 58200 Petaling Jaya, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (165)

A&Z Burger

  • Address: Jalan 21/1, Sea Park, 46300 Petaling Jaya, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (106)

Mus Burger

  • Address: 29, Jalan SS 3/29, Taman Universiti, 47300 Petaling Jaya, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (83)

The Bell Burger Food Truck

  • Address: Stall 8, Pusat Penjaja MBPJ, Jalan SS 22/25, Damansara Jaya, 47400 Petaling Jaya, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.8 (47)

Burger Medan 32

  • Address: Blok C, Taman Medan Baru, 46000 Petaling Jaya, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (40)

Zamani Burger PJ1

  • Address: Seksyen 1, 46000 Petaling Jaya, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.9 (17)

Thank you for reading! If you have any additional information on the best Burger in Petaling Jaya, please leave a comment below. Teknotuf MY would love to hear from you!