Sams Journey Travel & Tour in George Town
Bus Rental

Explore 10 Exceptional Bus Rental in George Town

Discover the top-rated Bus Rental in George Town, Malaysia, recognized and praised by online customers.

Hin Bus Depot

  • Address: 31A, Jalan Gurdwara, 10300 George Town, Pulau Pinang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.5 (651)
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 12:00–7:00 PTG
    Selasa: 12:00–7:00 PTG
    Rabu: 12:00–7:00 PTG
    Khamis: 12:00–7:00 PTG
    Jumaat: 12:00–7:00 PTG
    Sabtu: 11:00 PG – 7:00 PTG
    Ahad: 11:00 PG – 7:00 PTG

Sams Journey Travel & Tour in George Town
Sams Journey Travel & Tour in George Town

5 Replies to Explore 10 Exceptional Bus Rental in George Town

  1. Ruang acara di terminal bas lama yang telah diubah suai. Banyak restoran dan kedai kopi yang bagus. Hari yang kami kunjungi adalah sangat panas sehingga pistol air diberikan kepada tetamu untuk mengelar satu sama lain dan menyejukkan badan. Bazar Thai juga telah dianjurkan di mana makanan enak dan kraftangan tempatan Thailand dijual. Kami melawat salah satu bar wain di tempat yang menyajikan bir kraf. Secara keseluruhannya tempat yang bagus untuk dikunjungi jika anda berada di Georgetown

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The 10 Best Bus Rental near George Town

Sams Journey Travel & Tour in George Town
Sams Journey Travel & Tour in George Town

SE Express Service

  • Address: 447, Lbh Chulia, George Town, 10200 George Town, Pulau Pinang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.8 (378)
  • Phone: +60 19-423 7866
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 9:00 PG – 10:00 PTG
    Selasa: 9:00 PG – 10:00 PTG
    Rabu: 9:00 PG – 10:00 PTG
    Khamis: 9:00 PG – 10:00 PTG
    Jumaat: 9:00 PG – 10:00 PTG
    Sabtu: 9:00 PG – 10:00 PTG
    Ahad: 9:00 PG – 10:00 PTG
  • Reviews:
    By Juju Papa ✭✭✭✭✭
    6 bulan yang lalu
    Shaik staff yang sangat responsif & peramah.

    Bayar deposit, dah lock siap-siap motor yang kita nak pakai.

    Boleh request extra helmet & tempat letak fon dekat motor.

    Terima kasih Shaik, sah merata bawak motor ni jalan-jalan.

    Harga berpatutan 👍

    By Linda Workroom ✭✭✭✭✭
    4 bulan yang lalu
    Mr Sheik owner muda yang sporting, helpful, mesra pelanggan dan yang penting motor sangat baru serta berkeadaan baik.
    By editoramator own ✭✭✭✭✭
    9 bulan yang lalu
    Harga murAh and best service in town! Byk kali dh repeat sini setiap kali mai penang. 👍🏻👍🏻❤️

    Before and after sales dia mantap. Dtg penang xyah cari lain dah. Contact ja dorang utk sewa motor. Sgt Mudahkan urusan pelanggan. Terima kasih byk2. See u again!

    By Danny MHD ✭✭✭✭✭
    3 bulan yang lalu
    Servis sempoi. Motor sewa harga berpatutan. Terima kasih Mr Sheikh. Next time mai Penang boleh sewa motor lagi. Recommended servis.
    By Yana Afrina ✭✭✭✭✭
    5 bulan yang lalu
    Okeyh sangat memuaskan, service laju jaa and alwys ada kosong untuk sewa motor, tqsomuch, hantar motor ke tempat kami and pickup balik moto, owner pon tak kalut suruh hantar balik motor, terbaik 👍🏻.

Penang Tour And Transport Service

  • Address: Taman Mutiara Vista 2-22-15, 11600 George Town, Pulau Pinang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (61)
  • Phone: +60 13-480 4258
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: Buka 24 jam
    Selasa: Buka 24 jam
    Rabu: Buka 24 jam
    Khamis: Buka 24 jam
    Jumaat: Buka 24 jam
    Sabtu: Buka 24 jam
    Ahad: Buka 24 jam
  • Reviews:
    By Dayang Ku Melati ✭✭✭✭✭
    10 bulan yang lalu
    Sentiasa positif, dalam apa2 keadaan pun sentiasa tersenyum, memng akan repeat untuk next tournament, service tiptop ! – Fighter Taekwondo Club –
    By Izzat Zali ✭✭✭✭✭
    2 bulan yang lalu
    Janji ditepati dtg tepat masa…bagi 5*
    By Sarah hieny Razali ✭✭✭✭✭
    10 bulan yang lalu
    Best service 👍 sentiasa available sewaktu diperlukan, memang recommended! sentiasa standby.. they work extra mile and really helpful
    By Richard Durant ✭✭✭✭✭
    3 bulan yang lalu
    Pemandu yang sangat baik dan idea-idea yang hebat sebagai tambahan kepada tempat kami yang ingin kami lihat.
    By Yogaraj Kandasamy ✭✭✭✭✭
    sebulan yang lalu
    Shah dan rakan-rakannya melakukan kerja yang sangat baik dalam mengangkut saya dan keluarga di sekitar Pulau Pinang dan juga perjalanan singkat ke tanah besar. Saya mesti memuji kerana Shah memberi banyak cadangan dan nasihat tentang semua tempat yang kami lawati mengenai makanan, runcit dan tarikan untuk pergi. Dia sebenarnya lebih daripada sekadar pemandu tetapi lebih kepada pemandu pelancong penuh. Dia tidak pernah memaksa pada bila-bila masa dan menyatakan perkhidmatan pelanggan yang cemerlang pada setiap masa. Terima kasih banyak abang. Kita akan berjumpa lagi.

NJ EXPRESS SERVICE

  • Address: 417c, Lbh Chulia, George Town, 10200 George Town, Pulau Pinang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (42)

Beh Travel & Tour Sdn Bhd

  • Address: 33-G-15, Jalan Dr Lim Chwee Leong, George Town, 10100 George Town, Pulau Pinang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (38)

Speedy Taxi – Budget/Executive Taxi, Van, Bus, Tour Provider in Penang, Malaysia

  • Address: 8, Persiaran Bukit Gambir, Sunway Bukit Gambier, 11700 Gelugor, Pulau Pinang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (31)

Sams Journey Travel & Tour

  • Address: 5-22-5,tingkat paya terubong 5,taman terubong indah, Paya Terubong, 11060 George Town, Pulau Pinang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (23)

Bus Station

  • Address: 110, Jln Kampung Kolam, George Town, 10300 George Town, Pulau Pinang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (21)

MKH Travel Tour

  • Address: NO 3438, Kampung Permatang Rawa, 13110 Penaga, Pulau Pinang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (6)

Penang Tour Van Transport Service 槟城旅游车服务

  • Address: George Town, 10200 George Town, Pulau Pinang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (2)

GJG EXPRESS TRAVEL & TOUR SDN BHD

  • Address: Prangin Mall, Lot G-11, No 33, Jalan Dr Lim Chwee Leong, 10100 George Town, Penang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 1.3 (232)

Thank you for reading! If you have any additional information on the best Bus Rental in George Town, please leave a comment below. Teknotuf MY would love to hear from you!