Kafe & Restoran Soon Hock in Sibu
Cafe

Explore 10 Exceptional Cafe in Sibu

Discover the top-rated Cafe in Sibu, Malaysia, recognized and praised by online customers.

H Coffee

  • Address: 2a&2B, Jln Kawi, Pekan Sibu, 96000 Sibu, Sarawak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (570)
  • Phone: +60 84-339 333
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 10:15 PG – 10:00 PTG
    Selasa: 10:15 PG – 10:00 PTG
    Rabu: 10:15 PG – 10:00 PTG
    Khamis: 10:15 PG – 10:00 PTG
    Jumaat: 10:15 PG – 10:00 PTG
    Sabtu: 10:15 PG – 10:00 PTG
    Ahad: 10:15 PG – 10:00 PTG

Kafe & Restoran Soon Hock in Sibu
Kafe & Restoran Soon Hock in Sibu

5 Replies to Explore 10 Exceptional Cafe in Sibu

  1. Suasana yg bersih, tenang, dan cantik. Sngt recommend utk pelangggan yng mencari suasana yg selesa utk berbual sambil besantai. Makanan juga lazat ?✨

  2. Setiap hidangan adalah lazat! ! Airnya pun sedap.. Kalau suka strawberry boleh cuba.. Strawberry milkshake memang super sedap! ! Sup cendawan juga lazat, suasananya juga sangat baik, dan gambar-gambarnya juga cantik! Sesuai untuk kawan atau pasangan

  3. makanan yang sangat baik, perlu mengesyorkan makanan thai mereka, rasa yang kaya dan sangat baik. suasananya menenangkan dan suasana pasti ada.

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The 10 Best Coffee Shop near Sibu

Kafe & Restoran Soon Hock in Sibu
Kafe & Restoran Soon Hock in Sibu

7夜 Cafe ,Sibu

  • Address: Pekan Sibu, 96000 Sibu, Sarawak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (554)
  • Phone: +60 11-2502 9679
  • Opening hours:
    Isnin: 6:00 PG – 2:00 PG
    Selasa: 6:00 PG – 2:00 PG
    Rabu: 6:00 PG – 2:00 PG
    Khamis: 6:00 PG – 2:00 PG
    Jumaat: 6:00 PG – 2:00 PG
    Sabtu: 6:00 PG – 2:00 PG
    Ahad: 6:00 PG – 2:00 PG
  • Reviews:
    By Eve Saging ✭✭✭✭✭
    seminggu yang lalu
    Tak sempat nak ambik gambar sebelum….Makanan smpai terus kena bedal….Highly recommended…Affordable price and delicious…
    By THOMAS CHIEW ✭✭✭✭✭
    5 bulan yang lalu
    One of the best places in Sibu to hangout at night till midnight. Food I only tried the snacks which were good value for the price. Will update with photos if I manage to come for more food. Beverage service abit slow which I could still tolerate seeing the massive crowd.

    Boss, kalau lu mahu duduk minum kopi sambil cuci cuci mata, boss memang boleh datang sini. Lu lapar lu makan, lu boring lu tengok itu amoi amoi, tapi lu jangan kacau itu amoi oi.

    Kalau lu mahu dating, lu lapar kah, dahaga kah, tpi lu dompet Ada kurang duit, lu boleh saja datang sini, bawa itu amoi, dia pun kuat suka makan kampua, minum teh susu Sama itu salad sotong. Itu amoi kalau mahu ikut Sama kamu ke sini, mmg bagus itu amoi, boss jgn kecewakan dia, mesti layan dia bagus2

    Kalau lu sorang amoi, lu pun mahu jimat. Lu boleh juga dtg sini, lu single kah couple kah, boleh saja datang. Lu datang mesti pakai Ada cantik Ada cun, itu laki mmg kuat suka cuci Mata, hati pun happy, banyak gembira itu mood. Tpi kalau diorang kacau, amoi jerit saja tolong tolong, confirm semua public Sana tolong amoi. Saya pun Akan call polis tangkap itu org terus.

    Highly recommended place for pa ngong pa ngong

    Sorry no photos, Mata Ada sibuk

    By Jerome Zhe ✭✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    Recommended it’s Kampua, Sarawak Laksa, Foochow Noodle (Wet), Fried Kuey Teow, Fried Bai Guo… of course Teh C Ice and Tiga Masam are nice.
    By Tan poh maa ✭✭✭✭
    2 bulan yang lalu
    banyak makan non hal di kedai ini..boleh cuba kolo mee..
    By Una ✭✭✭✭
    2 minggu yang lalu
    Terdapat banyak gerai, pengudaraan yang baik, dan lampu cukup terang pada waktu malam. Bijak makanan… sedap ikan bakar kampung sedap Keledek goreng rangup dan rangup👍 Mee kari agak hambar, tak cukup masin untuk aku hari tu. Mee periuk tanah liat memang cukup panas iaitu periuk tanah liat sebenar tapi mee periuk kari kambing pun rasa membosankan bahan tak cukup 👍

Kafe & Restoran Soon Hock

  • Address: 55-59, Jalan Dr. Wong Soon Kai, Taman Seduan 8, 96000 Sibu, Sarawak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (391)
  • Opening hours:
    Isnin: 6:30 PG – 6:00 PTG
    Selasa: Tutup
    Rabu: 6:30 PG – 6:00 PTG
    Khamis: 6:30 PG – 6:00 PTG
    Jumaat: 6:30 PG – 6:00 PTG
    Sabtu: 6:30 PG – 6:00 PTG
    Ahad: 6:30 PG – 6:00 PTG
  • Reviews:
    By Mr Stanley Sibat ✭✭✭✭✭
    3 tahun yang lalu
    Mi kampua kicap sungguh sedap..kepada pencinta mi kampua, kalian harus datang untuk merasanya😉🤗
    By THOMAS CHIEW ✭✭✭✭✭
    4 tahun yang lalu
    Nice kampua Dan good chicken rice. Recommended
    By Dann shake ✭✭✭✭
    4 tahun yang lalu
    Tried kam pua kicap chili, nice
    By Adrian Wong ✭✭✭✭
    4 tahun yang lalu
    Nice kampua and laksa
    By Yee Ming Tang ✭✭✭✭
    4 tahun yang lalu
    Kampua very nice!

Jing Cafe

  • Address: 131, Jalan Kai Peng, Pekan Sibu, 96000 Sibu, Sarawak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (220)

Kafe Payung

  • Address: Malaysia, Pekan Sibu, 96000 Sibu, Sarawak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (186)

Kafe SE7EN

  • Address: NO.38, G/F, Jalan Aman, 96000 Sibu, Sarawak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.3 (146)

June Cafe

  • Address: Lot 3541, no16, Lorong Chew Siik Hiong 7, Pekan Sibu, 96000 Sibu, Sarawak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (117)

Kafe Siang & Malam

  • Address: 70, Lorong Lau King Howe 1, Pekan Sibu, 96000 Sibu, Sarawak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (104)

T Three Coffee, Sibu, Sarawak.

  • Address: Sarawak No. 19, Jln Chengal, Pekan Sibu, 96008 Sibu, Sarawak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (94)

X.Street Cafe & Dine

  • Address: No.2, Ground Floor, Jalan Pahlawan, Pekan Sibu, 96000 Sibu, Sarawak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (80)

L A Cafe Sibu

  • Address: No.29 G/F Lane, 1, Jalan Tun Abang Haji Openg, 96000 Sibu, Sarawak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.5 (78)

Thank you for reading! If you have any additional information on the best Cafe in Sibu, please leave a comment below. We would love to hear from you!

Tags