Q Q ICE (LD) CORNER in Lahad Datu
Cendol

Explore 10 Exceptional Cendol in Lahad Datu

Discover the top-rated Cendol in Lahad Datu, Malaysia, recognized and praised by online customers.

Bakso Legend Lahad Datu

  • Address: 91100 Lahad Datu, Sabah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.9 (557)
  • Phone: +60 17-831 7017
  • Opening hours:
    Isnin: 12:00–11:00 PTG
    Selasa: 12:00–11:00 PTG
    Rabu: 12:00–11:00 PTG
    Khamis: 12:00–11:00 PTG
    Jumaat: Buka 24 jam
    Sabtu: 7:30 PG – 11:00 PTG
    Ahad: 12:00–11:00 PTG
Q Q ICE (LD) CORNER in Lahad Datu
Q Q ICE (LD) CORNER in Lahad Datu

5 Replies to Explore 10 Exceptional Cendol in Lahad Datu

  1. Kita datang 4 orang, 2 org je dapat makanan. Nasi goreng seafood, semua seafood kecik sangat, nampak mcm takde seafood pun. Portion pun sikit. Jus honeydew order 2, dapat satu je. Kena minta satu lagi, dan staff check chit beberapa pun tak nampak nombor 2 yg kita tulis kat order chit untuk gus honeydew. Kita 2 orang lagi order bakso beranak dan bakso spesial, dan tunggu 30 minit, lepas tanya apa jadi, pekerja cakap dah habis bakso beranak dan spesial. Pastu tak larat lagi mau order lain, kita terus bayar dan berambus. Sini takde sistem check makanan langsung dan pekerja semua blur sotong. Makanan pun mahal gila. Sup seafood harga RM9, dalam ada fish cake je.

  2. Bakso, RM 5 tapi pentolanya 3 ja..keras lagi..bakso tauhu sumbat RM 9 pentolanya 2 biji..tauhu sumbatnya rasanya xsedap langsung..maaf bad review untuk bakso..makanan lain saya belum rasa lagi..

  3. lambat hantar makanan, customer yang lambat order pun awal dorang dapat makanan dorang.bad service, not recommend

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The 10 Best Cendol near Lahad Datu

Q Q ICE (LD) CORNER in Lahad Datu
Q Q ICE (LD) CORNER in Lahad Datu

THE RED ROSE

  • Address: Lorong Fajar 2, 91100 Lahad Datu, Sabah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.9 (403)
  • Opening hours:
    Isnin: 8:00 PG – 8:00 PTG
    Selasa: 8:00 PG – 8:00 PTG
    Rabu: 8:00 PG – 8:00 PTG
    Khamis: 8:00 PG – 8:00 PTG
    Jumaat: 8:00 PG – 8:00 PTG
    Sabtu: 8:00 PG – 8:00 PTG
    Ahad: 8:00 PG – 8:00 PTG
  • Reviews:
    mesra pelanggan, ada kemudahan WIFI..Hari ke sana..pilih menu nasi campur.. nasi sedikit mentah, lauk kari daging agak liat..
    ✭✭ By Emely Sirob (3 bulan yang lalu)
    Makanan sedap dengan harga yang berpatutan , persekitaran yang terang benderang . Dekat dengan shell , 7e , watson dan juga multibake .
    ✭✭✭✭✭ By Parax7 Gaming (3 tahun yang lalu)
    Lepak2 minum OK la.. Roti ??
    ✭✭✭ By Sumisoz Joanne (2 minggu yang lalu)
    Pekerja/pelayan lambat ambil pesanan. Lebih 20 minit belum datang ambil pesanan. Pekerjanya Pura2 tidak nampak masa di panggil malah di lambai2 tangan. Pekerja nya lembab, habis sudah nasi di makan telur dadar belum lagi sampai. Rupanya belum di buat konon tukang masak sibuk byk Oder nya.
    By Harry Edmund (setahun yang lalu)
    Service ok. Cepat. Tapi kebersihan kena jaga. 3rd time pegi. Kali ni ada lipas dekat Mee goreng.
    ✭✭ By Mohd Saiful Nizam Jamel (11 bulan yang lalu)

Thai Siam Cuisine Restaurant

  • Address: I-Peak Business Centre, MDLD 9009, Lot 9, Block 5, Lorong I-Peak 3, Jalan Dam, 91112 Lahad Datu, Sabah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.9 (233)
  • Phone: +60 14-697 7252
  • Opening hours:
    Isnin: 12:00–3:00 PTG, 5:00–11:30 PTG
    Selasa: 12:00–3:00 PTG, 5:00–11:30 PTG
    Rabu: 12:00–3:00 PTG, 5:00–11:30 PTG
    Khamis: 12:00–3:00 PTG, 5:00–11:30 PTG
    Jumaat: 12:00–3:00 PTG, 5:00–11:30 PTG
    Sabtu: 12:00–3:00 PTG, 5:00–11:30 PTG
    Ahad: 12:00–3:00 PTG, 5:00–11:30 PTG
  • Reviews:
    Makanan yang sedap dan citarasa Siam. Boleh datang lepak bersama dengan keluarga dan sahabat.
    ✭✭✭✭ By Nazri U (6 bulan yang lalu)
    Makan Sedap d sini. Ikan Stim masak Lemon Terbaik.
    ✭✭✭✭✭ By Esmar Hamid (setahun yang lalu)
    Sambil mendobi boleh makan sini…terbaik di Lahad Datu.
    ✭✭✭✭ By Bahrin Ayob (6 bulan yang lalu)
    Sedap memang, lain daripada yg lain masakannya bah
    ✭✭✭✭✭ By Ezwan Shafeeq (2 tahun yang lalu)
    Service lmbat walau custemer xbnyk masa tu…
    ✭✭✭ By Q ARINA (2 tahun yang lalu)

Goodview Seafood Restaurant 美景花园酒家

  • Address: MDLD 0742 Jln Bahagia 3 Taman Bahagia, 91100 Lahad Datu, Sabah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (204)

Happy Spoon

  • Address: Jalan Tabanak, 91100 Lahad Datu, Sabah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.4 (167)

De Little L.A.B

  • Address: LOT 99, MDLD 8699, PHASE 5, Bandar Sri Perdana, 91000 Lahad Datu, Sabah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.3 (111)

Goodview Cafe

  • Address: Jln Tengah Nipah, 91100 Lahad Datu, Sabah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (101)

Q Q ICE (LD) CORNER

  • Address: MLD 3675, Lot 10, Block A, Metro Commercial Complex, Jalan Kiambang, Bandar Lahad Datu, 91100 Lahad Datu, Sabah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (98)

Aman Santai Corner

  • Address: 91100 Lahad Datu, Sabah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (92)

mamawincafe

  • Address: Lorong 2, Bandar Sri Perdana, 91100 Lahad Datu, Sabah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (90)

Bee Bee Ice

  • Address: Jalan Tabanak 5, 91100 Lahad Datu, Sabah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (88)

Thank you for reading! If you have any additional information on the best Cendol in Lahad Datu, please leave a comment below. We would love to hear from you!|Thank you for reading! If you have any additional information on the best Cendol in Lahad Datu, please leave a comment below. Teknotuf MY would love to hear from you!|Thank you for reading. You can visit the Lahad Datu Directory to get more business reviews and rating compilations troughout Malaysia’s city.