Cendol Mak Enon @THERIMBA in Seremban
Cendol

Explore 10 Exceptional Cendol in Seremban

Here is a list of the best Cendol in Seremban, Malaysia, which have been rated and get positive reviews by users on Google My Business.

Haji Shariff Cendol

  • Address: 44, Jalan Yam Tuan, Bandar Seremban, 70000 Seremban, Negeri Sembilan, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (2771)
  • Phone: +60 6-762 8505
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 10:30 PG – 6:00 PTG
    Selasa: 10:30 PG – 6:00 PTG
    Rabu: 10:30 PG – 6:00 PTG
    Khamis: 10:30 PG – 6:00 PTG
    Jumaat: Tutup
    Sabtu: 10:30 PG – 6:00 PTG
    Ahad: 10:30 PG – 6:00 PTG
Cendol Mak Enon @THERIMBA in Seremban
Cendol Mak Enon @THERIMBA in Seremban

5 Replies to Explore 10 Exceptional Cendol in Seremban

  1. Cendol paling sedap di Seremban. Wajib singgah sini setiap kali dtg Somban. Klau nk mkn pasembor or mee kena dtg awal sbb ptg biasa dah habis tinggal Cendol dan abc je .. Lima bintang la cendol sini ..

  2. Maigad! Sedap. This cendol wayyyy better than, Penang, Malacca, Johore and if semua persatuan cendol2 satu Malaysia bergabung to beat this Haji Shariff Cendol, Belum tentu can win this fella.

  3. Tadi makan rojak…sodap !
    Beratur nk beli cendol….laei 3org kek dopan, tgk tukang bungkus cendol basuh air gula meleleh tepi plastik ikat tepi, lps tu dgn tgn basah2 dia buat next cendol utk dine in….tgk air tgn menitik2 masuk dlm bekas(periuk) air gula+ mangkuk cendol tu….mangkok hayun betul….toruih den cansel beli cendol, mkn rojak jo laa…!!!!

    Mamak oi…..jago la kebersihsn tu leloklelok…!!!

  4. Paduuuu. Cendol dia mmg smoothhh. Sedap teruk layan sekali dengan rojak mee. Combo terbaik masa cuaca panas-panas. Memang pembasah tekak yang mantul. Saya order cendol biasa, cendol pulut, dan mee rojak.

    Harga cendol berpatutan. Servis okay, tidak terlalu laju dan tidak terlalu lambat. Ade dua lorong queuing, make sure anda beratur di barisan yang betul. Boleh tengok papan tanda di atas kaunter cendol, kiri – untuk orang yang bungkus & kanan – untuk orang yang makan di kedai.

    Kedai bersih dan meja mencukupi untuk menampung pelanggan di waktu bukan puncak. Kemungkinan terpaksa beratur untuk menunggu meja kosong ketika waktu puncak.

    Parking berbayar – off street parking ada, central parking pun ada (sebelah dan berhadapan kedai). RM3 per entry (Saya pergi waktu lunch hour on weekday, tak pasti weekend harga sama atau tidak).

    Apa-apapun, memang one of the best cendol in Seremban. Kedai cendol OG ni! Ko

  5. Dulu kini dn sterusnya slagi tekak tringin nk mkn ..? ..cendol sdap brlemak trasa lmk sntan mnis dri air gula melaka nya ..rojak yg simple tp sdap utk dmkn brsma cendol

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The 10 Best Cendol near Seremban

Cendol Mak Enon @THERIMBA in Seremban
Cendol Mak Enon @THERIMBA in Seremban

Cendol Songkok Tinggi Kampung Jiboi Baru Seremban

  • Address: Jalan Gedung Lalang 1, Kampung Jiboi Baru, 70400 Ampangan, Negeri Sembilan, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (1355)
  • Phone: +60 10-243 4800
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: Tutup
    Selasa: 9:00 PG – 6:30 PTG
    Rabu: 9:00 PG – 6:30 PTG
    Khamis: 9:00 PG – 6:30 PTG
    Jumaat: 9:00 PG – 6:30 PTG
    Sabtu: 9:00 PG – 6:30 PTG
    Ahad: 9:00 PG – 6:30 PTG
  • Reviews:
    Pekerja pakai Songkok Tinggi, simbolik dari nama dia kot.. Menu ada pelbagai cendol, jemput² cicah kuah asam pedas daging tetel (kuah shj ye ?), mee rebus johor, laksa johor, lontong, soto. Rasa cendol not bad x manis sgt. Cuma pulut agak keras skit so feel dia kureng skit ?.. Masa kami dtg tu laksa johor kuah dia habis, tgh masak baru so kempunan la nak merasa ?.. Jemput² cicah kuah asam pedas mmg funtion la. 1st time mkn stail mcm ni masuk pulak rasenye. Cuma jemput² tu agak keras, kalau lembut skit lagi padu.. Kedai dia dlm kwsn perkampungan not commercial area so parking agak limited (parking lot ada, kalau penuh kena park tepi jln dpn rumah org, pandai² le ye ?) Tempat makan memang nice. Meja kerusi guna kayu solid. Ada jgk konsep pergola/gazebo/gerobok bagi yg nak rasa rare skit. Bukak Selasa-Ahad (Isnin off) Kalau masa puncak mmg ramai banget org. Owner mmg peramah ? P/s: Kat gambar ada menu tp harga lama tu x update (harap owner boleh update ye utk kemudahan pelanggan ✌) Dlm menu xde cendol durian tp sebenarnya ada tau. Kena try tanya, kalau ada rezeki dpt la merasa. Rezeki masa kami dtg dpt jumpa Dato’ Rahim Razali ?
    ✭✭✭✭✭ By zan Ismail (10 bulan yang lalu)
    Konsep tempat makan dalam gazebo, menarik tapi agak sempit. Sesuai untuk santai2 minum petang. Kalau untuk datang makan tengahari tak digalakkan. Cendol memang sedap seperti selalu. Pernah tempah Cendol Songkok Tinggi untuk katering majlis kahwin. Makanan yang lain juga disediakan tetapi kurang menarik : mee rebus, mee sup, jemput2 bilis, roti bakar kaya : antara yang kami order.
    ✭✭✭ By Nornajwa Suhaimi (9 bulan yang lalu)
    Best layan cendol time tengah panas terik ni.. ada lot parking Kereta. Syok layan cendol bawah pokok.. redup je. Ada pelbagai jenis cendol serta makanan. cuma rasa makanan tu so-so je la. Boleh diperbaiki lagi
    ✭✭✭✭ By eja zaza (6 bulan yang lalu)
    Suasana dah best. Servis teruk. Pekerja ramai tapi lembab. Pekerja menyembang, bergurau kat dapur belakang lagi ramai daripada yg buat kerja. Ada busking, tapi malas ahh nak cakap suara macam hape. Baik improve servis daripada busking. ? Cendol kurenggg, lebih manis gula daripada rasa lemak. Makan kat cendol songkok tinggi ni kat kenduri je la weh… yang nak food hunting tak sesuai, menghampakan. Aku dah nak balik, ada lagi order tak sampai. Baik balik jelahh. Btw, pekerja semua tak pakai mask. Sorang pak cik je pakai.
    ✭✭ By Nurul Aisyah (9 bulan yang lalu)
    Harga murah berbanding kedai cendol biasa, ada makanan lain juga,tempat yg nyaman di kawasan perumahan,,parking byk. Saya rekomen tempat ni.Cadangan. Boleh baikki perkhidmatan guna sistem komputer ketika ambil order. Cepat dan tak perlu tunggu pelayan. Jimat masa dan tenaga pekerja.
    ✭✭✭✭ By Fuziah Ahmadj (9 bulan yang lalu)

Seremban Cendol & Deen Rojak

  • Address: 68, Jalan S2 D34, Seremban 2, 70300 Seremban, Negeri Sembilan, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.9 (293)
  • Phone: +60 16-916 9007
  • Opening hours:
    Isnin: 11:00 PG – 6:00 PTG
    Selasa: 11:00 PG – 6:00 PTG
    Rabu: 11:00 PG – 6:00 PTG
    Khamis: 11:00 PG – 6:00 PTG
    Jumaat: Tutup
    Sabtu: 11:00 PG – 6:00 PTG
    Ahad: 11:00 PG – 6:00 PTG
  • Reviews:
    Cendol biasa rm2.50 Cendol sikit je. Mee goreng sedap. Tapi nenek yang goreng tu agak kurang senyum. Muka agak serius saja. Mungkin im busy now!!!
    ✭✭✭ By Pancharan Qalbu (5 bulan yang lalu)
    Sblm PKP cendol dan rojak lagi sedap.minggu lepas pergi mkn cendol santan makin cair dan rojak kuah makin x sedap sb bahan dikurangkan…harga makin kayangan..maaf saya komen ikhlas sb sya mkn kat kdi ni lebih 3 tahun…berniaga klu kedekut mmg x leh maju..
    ✭✭ By EL LEGACY SIGNATURE (7 bulan yang lalu)
    Sedap but mahal di
    ✭✭✭ By Jen C (sebulan yang lalu)
    Tidak pernah mengecewakan…if nak makan abc n cendol sedap..mesti dtg ke seremban cendol k..???
    ✭✭✭✭✭ By Siti Asmah Rohaizad (11 bulan yang lalu)
    Good rojak n cendol kombo. Kuah rojak orang kl style. Not sweet one, i like
    ✭✭✭✭✭ By arif iskandar (11 bulan yang lalu)

Cendol Leman Dawi

  • Address: Jalan Tampin, 72100 Seremban, Negeri Sembilan, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (257)

CENDOL KHARIM

  • Address: 70400, Kg. Sentosa, 70400 Seremban, Negeri Sembilan, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (146)

Cendol Bintara, Jalan Pantai

  • Address: Seremban Centre Point, 19, Jalan Dato Siamang Gagap, 71770 Seremban, Negeri Sembilan, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (38)

Cendol Pak Lah

  • Address: Batu 2 1/4 Jalan Jelebu Ampangan, 70400 Seremban, Negeri Sembilan, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.5 (35)

Maideen Cendol (PASAR BESAR SEREMBAN)

  • Address: 173, Jalan Dato Bandar Tunggal, Bandar Seremban, 70000 Seremban, Negeri Sembilan, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.5 (29)

Rojak Pasembur & ABC Cendol S2

  • Address: 383, jalan haruan 4/1 oakland comercial centre 70300, 2 Seremban, Negeri Sembilan, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.7 (25)

CENDOL MAK ENON @KRILLSEAFOOD

  • Address: PT 13238 SUNGAI LANDAK AMPANGAN, SENAWANG, 70400 Seremban, Negeri Sembilan, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.4 (23)

Pakyoi Cendol

  • Address: Jalan S2 G1, Garden Avenue, 70300 Seremban, Negeri Sembilan, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.4 (5)

Thank you for reading! If you have any additional information on the best Cendol in Seremban, please leave a comment below. We would love to hear from you!|Thank you for reading! If you have any additional information on the best Cendol in Seremban, please leave a comment below. Teknotuf MY would love to hear from you!|Thank you for reading. You can visit the Seremban Directory to get more business reviews and rating compilations troughout Malaysia’s city.