Kedai Makanan Pang Kee in Teluk Intan
Fried Chicken

Explore 10 Exceptional Fried Chicken in Teluk Intan

Here is a list of the best Fried Chicken in Teluk Intan, Malaysia, which have been rated and get positive reviews by users on Google My Business.

McDonald’s Teluk Intan DT

  • Address: McDonald’s, Lot 5017, Jalan Changkat Jong, 36000 Teluk Intan, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (2290)
  • Phone: +60 5-621 1912
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 7:00 PG – 12:00 PG
    Selasa: 7:00 PG – 12:00 PG
    Rabu: 7:00 PG – 12:00 PG
    Khamis: 7:00 PG – 12:00 PG
    Jumaat: 7:00 PG – 12:00 PG
    Sabtu: 7:00 PG – 12:00 PG
    Ahad: 7:00 PG – 12:00 PG

Kedai Makanan Pang Kee in Teluk Intan
Kedai Makanan Pang Kee in Teluk Intan

5 Replies to Explore 10 Exceptional Fried Chicken in Teluk Intan

  1. Perkhidmatan yg bagus, ruang makan yg bersih, pelayannya sentiasa senyum.
    Di sediakan juga ruang utk anak anak sambut hari jadi… Tandas nya juga bersih….??

  2. Pekerja yg ambil order bahagian drive thru ni nak kerja atau tidak? Sy tunggu punya lama utk order, last2 bila say hello baru kelam kabut nak tanya order. Lepastu sampai depan lain kita mintak, lain yg staff bagi. Buang masa

  3. yang serve dekat bahagian drive thru … tlg jgn biadap ! kau dah laaa salah .. biadap pulak tuuu .. minta maaf pon tak ! ehh nasib manager kau dtg ! kalau tak mmg aku post sekali gambar kau tauu .. one more thing ! kalau rasa penat kerja under f&b … boleh belah ! jgn biadap mcm ni . 24/10/22 (4.30pm)

  4. Dalam bnyk2 restoran McDonald’s yg aku pg.. Rawang, Batu Caves paling teruk,.. McD Teluk Intan msh yg terbaik setakat ni.

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The 10 Best Fried Chicken near Teluk Intan

Kedai Makanan Pang Kee in Teluk Intan
Kedai Makanan Pang Kee in Teluk Intan

KFC Teluk Intan

  • Address: No. 17-21, Ground Floor, Jalan Mahkota, Pekan Teluk Intan, 36000 Teluk Intan, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (1060)
  • Phone: +60 5-621 0670
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 8:00 PG – 12:00 PG
    Selasa: 8:00 PG – 12:00 PG
    Rabu: 8:00 PG – 12:00 PG
    Khamis: 8:00 PG – 12:00 PG
    Jumaat: 8:00 PG – 12:00 PG
    Sabtu: 8:00 PG – 12:00 PG
    Ahad: 8:00 PG – 12:00 PG
  • Reviews:
    By fatin ✭✭✭✭✭
    2 bulan yang lalu
    akak tudung biru gelap tu nice gila, customers ramai sebab raya kedua and still giving good service, plus my food are all good and delicious. tysm
    By Syahmihanif Syah ✭✭✭✭✭
    4 bulan yang lalu
    KFC ini dekat dengan menara condong, tempat yang strategik, bila sudah melawat menara condong boleh terus singgah ke KFC ini

    Disebabkan berada di pekan teluk intan, parking sentiasa penuh, untuk yang datang pada hujung minggu pun agak sukar nak dapatkan parking kereta. Jika sukar untuk datang ke KFC ini boleh juga datang KFC kedua di teluk intan, KFC tersebut ada drive thru.

    KFC ini sangat cantik dan bersih, suka duduk di KFC ini kerana ianya luas dan selesa. Cuma KFC ini hanya ground floor sahaja. Fasilitinya juga kemas dan cantik. Nak order pun sekarang guna mesin self ordering. Bagi orang tua yang banyak duduk teluk intan kena selesakan dengan teknologi

    Kualiti makanan dia juga baik, walaupun kawasan dia agak terpencil tetapi KFC ini memberi makanan yang baik seperti franchais yang lain.

    Pekerjanya juga sangat peramah dan memberi respon yang positif

    By Zairul Fazwan Md Zainordin ✭✭✭✭
    3 tahun yang lalu
    Boleh dikatakan KFC yang sentiasa busy sebab kedudukannya di tengah-tengah pekan Teluk Intan…so, antara KFC tumpuan di sini…jadinya kena bersabar sikit la beratur panjang…tambah pulak, tak semua kaunter dibuka😅 suasana restoran ok..bersih..selesa…service ok..❤️
    By Mohd Erwan
    5 bulan yang lalu
    KEPADA GM RESTORAN INI BANYAKKAN KELAS KURSUS UTK PEKERJA DARI SEGI SERVIS MAKANAN & MINUMAN … KENAPA TIDAK MENGHARGAI CUSTOMER YG DATANG…INGAT TU GAJI ANDA DATANG DARI CUSTOMER YG HADIR …. NI SUARA TINGGI , MUKA MASAM … DARI SEGI FOOD PULA … TIDAK CUKUP YG DIGAMBARKAN SEBAGAI CONTOH BASI , TIDAK CUKUP , JIKA TAKEAWAY KOTAK PENYEK & KOTOR
    By AS17 Studio ✭✭✭
    2 bulan yang lalu
    Tlg fired laki india kurus pakai spek mata tu..adab xde..anjing betul..

KFC Teluk Intan DT

  • Address: Lot 1789, Daerah Hilir Perak, 36000 Bandar, 36000 Teluk Intan, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.7 (711)
  • Phone: +60 5-622 3897
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 10:30 PG – 11:00 PTG
    Selasa: 10:30 PG – 11:00 PTG
    Rabu: 10:30 PG – 11:00 PTG
    Khamis: 10:30 PG – 11:00 PTG
    Jumaat: 10:30 PG – 11:00 PTG
    Sabtu: 10:30 PG – 11:00 PTG
    Ahad: 10:30 PG – 11:00 PTG
  • Reviews:
    By Azim Aziz Channel ✭✭✭✭
    2 bulan yang lalu
    Kedai bersih dan ayam besar, tapi servis kadang laju kadang slow.. nice daripada kt pekan TI atau smpg 4
    By balqissuraya
    2 bulan yang lalu
    Kepada boss kfc teluk intan drive theu, tolong pantau sikit staff korang. Staff perempuan, pakai spec, pakai tudung hitam yang beri makanan pada customer drive thru pada 23/4/2023, 9:15 malam. Staff yang ambil order cakap kena tunggu 20 – 30 minit untuk dapat ayam. Pastu lepas bayar, saya parking kat tempat khas menunggu tu. Then staff yg bagi makanan kat saya terus bagi makanan, then saya tanya je “eh bukan kena tunggu 20 minit ke?” Dia boleh jawab “awak nak tunggu 20 minit ke nak sekarang? Saya penat ni” eh hello? Camtu ke cara cakap dengan customer? kalau rasa tak nak penat kerja, tak payah kerja la, buat sakit hati je. BIADAPPPPPPPPP
    By Rizal Ahmad Nazim Abd Raof
    sebulan yang lalu
    Staff Lelaki India kaunter depan tu tak payah kerja la. Kerja sambil lewa. Panggil order number dah siap pun lambat. Bukan ada customer lain pun time tu. Masa serve muka customer pun tak tengok. Pemalas dan takde passion kerja. Ayam pun sejuk. Main main semua kerja.
    By Rose Maria Ibrahim
    4 bulan yang lalu
    Bukan Fast food.. tapi jadi lambat food… 😠…kalau dah tahu hari minggu ramai orang…kenapa tak masak ayam tu extra…ni kena tunggu 20 minit untuk ayam masak…poor service…
    By kamalialazim ✭✭✭
    9 bulan yang lalu
    Ayam x segar. dgn ayam ade rase rase ayam dah busuk.coslow xde memanjang. Kfc ni dah kenapa dah x jaga kualiti. Kecewa dgn kualiti hidangan kfc. Tp ini bkn masalah staff ini masalah kualiti pengeluaran dari kilang.

    Tp staff kebanyakkan kfc diMalaysia ni bagus

Medan Selera Glutton Square Teluk Intan

  • Address: Jalan Pasir Bedamar, Pekan Teluk Intan, 36000 Teluk Intan, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.7 (658)

Marrybrown

  • Address: 244, Jalan Intan 10, Bandar baru, 36000 Teluk Intan, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (628)

P & S Restaurant

  • Address: 9, Lorong Bendahara F1/1, Taman Intan 2, 36000 Teluk Intan, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (166)

Paksu Nasi Ayam Hainan

  • Address: No 2, Kiosk E-Kasih, Jalan Kempas, 36000 Teluk Intan, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.3 (45)

Matdan western

  • Address: Unnamed Road, Kampung Banjar, 36000 Teluk Intan, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.6 (35)

Kedai Ayamas Teluk Intan

  • Address: S 18 – G, Laluan Sentral Intan Pusat Komersial, Sentral, Lorong Intan, 36000 Teluk Intan, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.4 (27)

SAN MIM KOPITIAM 傳統麵點及包點

  • Address: 1, Lorong Impiana 1, Jalan Merbok, Taman Impian, 36000 Teluk Intan, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.3 (21)

Kedai Makanan Pang Kee

  • Address: 25B, Jalan Pasar, Pekan Teluk Intan, 36000 Teluk Intan, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (15)

Thank you for reading. You can visit the Teluk Intan Business Directory to get more business reviews and rating compilations troughout Malaysia’s city.