Elektrik Chung Hwa in Sandakan
Kedai Elektrik

Explore 10 Exceptional Kedai Elektrik in Sandakan

Discover the top-rated Kedai Elektrik in Sandakan, Malaysia, recognized and praised by online customers.

Grand Senheng Prima Square

  • Address: Lot 172-176, Block 17 Prima Square Mile 4, 90000 Sandakan, Sabah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (125)
  • Phone: +60 11-1088 8472
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 9:30 PG – 8:00 PTG
    Selasa: 9:30 PG – 8:00 PTG
    Rabu: 9:30 PG – 8:00 PTG
    Khamis: 9:30 PG – 8:00 PTG
    Jumaat: 9:30 PG – 8:00 PTG
    Sabtu: 9:30 PG – 8:00 PTG
    Ahad: 9:30 PG – 8:00 PTG
Elektrik Chung Hwa in Sandakan
Elektrik Chung Hwa in Sandakan

5 Replies to Explore 10 Exceptional Kedai Elektrik in Sandakan

  1. Ada sedikit staff yg berlagak terutamanya yg bangsa cina. Kerja biasa ja tp temberang. Tolong pecat

  2. Said closed at 9pm. Yet before 8pm already closed. Read comments also. Open later then mention time. Xpayah bukak je lah. Tutup terus. Xpayah keja. Xsuka keja kan

  3. • Produk Terbaik & Berkualiti.,
    • Macam² Jenis Perkakasan Dapur…?
    • Harga Produk Yang Berpatutan Serta Bayaran Bulanan Yang Mengikut Kemampuan Pembeli..
    • Tempat/Tapak Perniagaan Yang Strategik Dengan Suasana Sekeliling Yang AmanDamai & Juga Berdekatan Dengan Blok² Perniagaan Yang Menarik Minat Pengunjung…

    ???

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The 10 Best Kedai Elektrik near Sandakan

Elektrik Chung Hwa in Sandakan
Elektrik Chung Hwa in Sandakan

Elektrik Chung Hwa

  • Address: Ground Floor, Lot 5-7, Block 28, Mile 4, Bandar Indah, Sabah, 90000 Sandakan, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (38)
  • Phone: +60 89-237 811
  • Opening hours:
    Isnin: 9:00 PG – 6:00 PTG
    Selasa: 9:00 PG – 6:00 PTG
    Rabu: 9:00 PG – 6:00 PTG
    Khamis: 9:00 PG – 6:00 PTG
    Jumaat: 9:00 PG – 6:00 PTG
    Sabtu: 9:00 PG – 6:00 PTG
    Ahad: 9:00 PG – 6:00 PTG
  • Reviews:
    tempat ini service sangat teruk…kalau pekerja service teruk tak apa…masalah boss punya biri sangat temberang ..masa beli janji warranty..manatahu barang tu ada masalah macam langsung tak mahu tukar…hitam muka terus…bad service..saya bukan satu kali beli disini…dulu pun selalu beli disini..memang tahu dia punya style…lin c lin yong…saya ialah buyer tapi mahu tengok muka ..macam anggap saya minta ka ? saya ada bayar punya !!!!!! sekarang saya tak balik tempat ini sudah…sebab saya dapat satu tempat sangat best…is Bright Scott….depan saja…
    By Emas Lega (setahun yang lalu)
    Jurujual wanita (chinese) cuba belajar cara berkomunikasi dgn antonasi suara yang lebih sopan kepada pelanggan bila ada yang bertanya mengenai produk dan harga. Gunakan bahasa & nada suara yang lebih baik. Saya pernah 3 kali batalkan niat membeli bila terkena jurujual tersebut. Selain dia.. semua jurujual ok.
    ✭✭ By Fadza- PKK Sandakan (setahun yang lalu)
    Selesa dan menghibur kan
    ✭✭✭✭✭ By FELIX NGATI (setahun yang lalu)
    pelbagai rangkaian produk yang banyak
    ✭✭✭✭✭ By D_Harry (3 tahun yang lalu)
    tauke super peramah. Harga mampu milik
    ✭✭✭✭✭ By Jeremiah Kual (10 bulan yang lalu)

Sandakan Electronic

  • Address: Ground Floor Blok E, Lot 5, Jalan Labuk, Bandar Sibuga Jaya, 90000 Sandakan, Sabah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.3 (9)
  • Phone: +60 89-666 963
  • Opening hours:
    Isnin: 8:00 PG – 5:00 PTG
    Selasa: 8:00 PG – 5:00 PTG
    Rabu: 8:00 PG – 5:00 PTG
    Khamis: 8:00 PG – 5:00 PTG
    Jumaat: 7:00 PG – 5:00 PTG
    Sabtu: 8:00 PG – 5:00 PTG
    Ahad: 9:00 PG – 12:00 PTG
  • Reviews:
    helo nak tanya . sini Ada jual kipas berdiri yang dia punya kipas d dlm tu kah?? Kalau Ada saya mau dtg tengok.
    ✭✭✭ By jichu chu (setahun yang lalu)
    Kedai yang bagus…anda boleh membeli peralatan solar terbaik di sini khas untuk penternak burung walit.
    ✭✭✭✭ By Super Star (2 tahun yang lalu)
    Tempat yang bagus untuk membeli peralatan rumah elektronik. Cukup adil
    ✭✭✭✭✭ By David C (setahun yang lalu)
    Perkhidmatan yang baik ??
    ✭✭✭✭✭ By Trinny Liu Yii Jing (5 bulan yang lalu)
    Kedai elektrik harga berpatutan.
    ✭✭✭✭✭ By Steven Tung (4 tahun yang lalu)

Speed Electrical & Aircon Services Sdn Bhd

  • Address: Lot 26, Block D, Utama Place, Mile 6, 90000 Sandakan, Sabah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.4 (9)

Suntronic Trading Sdn. Bhd.

  • Address: Lot 18 & Lot 19, Blok B, Ground Floor, Taman Tyng Batu, 6, Jalan Utara, Bandar Tyng, 90000 Sandakan, Sabah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.8 (5)

KV Electrical Service

  • Address: Ground Floor, Block 1,Lot1, Bandar, Lorong Sibuga Jaya 2, Mile 8, 90000 Sandakan, Sabah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.8 (4)

Yong Trading Co

  • Address: Ground Floor, Wisma Labuk, Jalan Labuk, Batu 8, Sandakan, 90000, Sandakan, Sabah, 90000, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (3)

The Elite Electronics

  • Address: Wisma Sandakan, 2nd Floor, Sabah, 90000 Sandakan, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (2)

WAK NAN STORE

  • Address: 106, Jalan Fajar, Taman Fajar, 90000 Sandakan, Sabah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (2)

Psg-Power Supply (Electric) Sdn. Bhd.

  • Address: Jalan BU 1/1, 90000 Sandakan, Sabah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (2)

Jago Electrical Trading Company

  • Address: No. 3D, Bandar Sibuga Jaya, Sabah, 90000 Sandakan, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (2)

Thank you for reading. You can visit the Sandakan Business Directory to get more business reviews and rating compilations troughout Malaysia’s city.