Global Explorer Solutions in Kota Bharu
Marketing Agency

Explore 10 Exceptional Marketing Agency in Kota Bharu

Discover the top-rated Marketing Agency in Kota Bharu, Malaysia, recognized and praised by online customers.

HitDigital Marketing Sdn Bhd

  • Address: PT 400, Tingkat 1, Seksyen 17 Lembah Sireh, 15050 Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (27)
  • Phone: +60 10-905 6700
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 9:00 PG – 5:00 PTG
    Selasa: 9:00 PG – 5:00 PG
    Rabu: 9:00 PG – 5:00 PG
    Khamis: 9:00 PG – 5:00 PG
    Jumaat: Tutup
    Sabtu: Tutup
    Ahad: 9:00 PG – 5:00 PTG

Global Explorer Solutions in Kota Bharu
Global Explorer Solutions in Kota Bharu

5 Replies to Explore 10 Exceptional Marketing Agency in Kota Bharu

  1. Alhamdulillah syarikat yang terbaik yang banyak membantu tahfiz madrasah NGO untuk dapatkan dana secara online.

    Sangat recommended bagi sape² yang perlukan bantuan untuk pemasaran marketing online khas untuk cari dana.

    Team² lebih dari 15 orang pun sangat komited, ceria, serta sangat bersemangat dalam melakukan tugasan kerja harian. Sape² yang mencari kerja juga boleh mohon serta share pada rakan² sebab kekosongan sentiasa ada ^^

  2. Training disediakan dari A-Z. Banyak ilmu dan pengalaman sejak saya bekerja dengan HITDIGITAL MARKETING SDN BHD ni. Company juga provide banyak benefits untuk staff?..suasana yang baik, helpful staff. Good places to work?..

  3. Alhamdulillah dah hampir setahun bersama team HitDigital Marketing. Banyak ilmu marketing baru yg sy peroleh sepanjang bekerja di sini. Bermula dengan 3 orang marketer fulltime dan kini sudah mempunyai seramai lebih 30 orang marketer dan lebih dari 40 klien yang kami handle.

    HitDigital Marketing sebuah syarikat marketing yg membuat internet marketing melalui pelbagai medium termasuk fb, ig, google, youtube, dll.

    HitDigital merupakan tempat kerja yang terbaik jika anda ingin mencari pengalaman kerja. Sangat2 recommend bagi yang tengah mencari kerja. ?

  4. Tak kenal maka Tak Cinta. Bila dah kenal, Hati Bahagia ❤️
    .
    “Untuk makluman semua team, seboleh-bolehnya kurangkan penggunaan ‘staf’ dalam urusan bekerja dan diganti kepada penggunaan ‘TEAM. Lebih bermatlamat dan kekeluargaan. Sebolehnya saya tidak mahu ada jurang besar antara kita bila bekerja.” – Tuan Muhaimin Sakirin, Pengarah Syarikat HitDigital Marketing Sdn Bhd.
    .
    Bila bekerja dalam satu team, maka akan ada banyak pendapat dan idea yang diketengahkan. Ada idea yang diambil, dan ada idea yang ditolak mentah-mentah.
    .
    Namun tidak bagi syarikat HitDigital Marketing Sdn Bhd.
    .
    Alhamdulillah, bagi saya, walaupun syarikat ini masih lagi bertatih dalam membina sebuah legasi yang stabil, namun keupayaanya sudah menjangkaui pencapaian syarikat yang sudah terbina lama.
    .
    Antara part yang saya nak highlightkan selama saya bekerja disini sehingga kini adalah:
    .
    ☑️ VISI syarikat yang berkonsepkan habluminallah wa habluminannas.
    ☑️Dikelilingi dengan rakan sekerja yang positif dan ceria.
    ☑️ Colleagues yang tak lokek sharing ilmu dan mengajar. Lagi-lagi for newcomers yang baru nak start up the game (Big thanks kepada Puan Afiqah, yang sentiasa sabar mengajar saya from D-1 until today, tak jemu up skill Team Legend Copywriter dan menjadi idola saya dalam bahagian penulisan ✨)
    ☑️ Mempunyai team dan leader yang supportive yang sangat padu dan mantap.
    ☑️ All for one, One for all. 1 Team, 1 family.
    ☑️ Setiap team ada nama group yang tersendiri ??. Contoh: Team Elite Marketer FB, Team Gold Customer Service, Team Squadron Google Ads. Menarik kan?!
    ☑️ Ada tujuan berbeza setiap hari – Update Daily Reports
    ☑️ Setiap pendapat/cadangan/aduan diterima dengan baik dan diberi tindakan terus.
    ☑️ Priority untuk bekerja sambil beribadah. (Mathurat setiap pagi)
    ☑️ Saling mengingati sesama colleagues. (tujuan, misi, visi, niat untuk membantu)
    ☑️ Kebajikan pekerja amat-amat terjaga ??
    ☑️ Konsep ‘Your mistakes Is your improvement’ dalam bekerja.
    ☑️ Tiada istilah favoritism. Semua dilayan sama rata dengan baik. ?
    ☑️ Setiap hari khamis, adalah hari untuk topup ilmu dan improve diri ?
    ☑️ Hari baru, cara baru. (Tak statik, tidak membosankan dan fleksibel ?)
    .
    Alhamdulillah, selama saya hidup, apply bekerja di sini adalah antara keputusan yang tepat yang pernah saya buat. ? Tak sangka, impian saya untuk menjadi penulis memberi manfaat kepada orang lain sebenarnya sudah lama ada di depan mata.
    .
    Seronok yang amat ya bila kerja yang kita buat ini membuahkan hasil!
    .
    Teramat recommended buat sesiapa yang masih unemployed, tercari-cari syarikat yang provide benefits dunia dan akhirat serta yang ingin merasai sendiri suasana bekerja disini. Legit feedback untuk bekerja bersama team HitDigital Marketing Sdn Bhd ???
    .
    Trust the process, do the process. ✔️ Jangan lupa apply kerja disini, okay!
    .
    Yang benar,
    Maryam Rezali
    Copywriter Hitdigital Marketing Sdn Bhd

  5. HitDigital Marketing adalah tempat pertama saya bekerja selepas graduate. Alhamdulillah, bersyukur sangat kerana dapat menjadi salah seorang team HitDigital Marketing. From zero knowledge about marketing, alhamdulillah banyak ilmu baru dan training by training yang HitDigital sediakan untuk kami belajar dan apply dalam kerjaya kami.

    HitDigital Mempunyai matlamat yang jelas dan lengkap dari segi duniawi dan ukhrawi untuk membawa syarikat ini ke arah yang lebih maju. Membuat service crowdfunding yg bertujuan untuk membantu seramai mungkin sekolah-sekolah, persatuan-persatuan NGO dan sebagainya untuk mencapai matlamat mereka.

    Berada dalam suasana kerja yang positive, ceria dan supportive adalah impian kita semua. Dan YES! HitDigital Marketing berjaya membawa kami kearah itu. Alhamdulillah, keep it up Team! Semoga HitDigital terus maju mengorak langkah bersama dengan keredhaan Allah SWT. ??

    Siiru ‘Alaa Baarakatillah..

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The 10 Best Marketing Agency near Kota Bharu

Global Explorer Solutions in Kota Bharu
Global Explorer Solutions in Kota Bharu

Cuckoo Done Agency

  • Address: No.4261-D, Tingkat Atas, Jln Kebun Sultan, Bandar Kota Bharu, 15300 Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (12)
  • Phone: +60 14-906 1914
  • Opening hours:
    Isnin: 9:00 PG – 6:00 PTG
    Selasa: 9:00 PG – 6:00 PTG
    Rabu: 9:00 PG – 6:00 PTG
    Khamis: 9:00 PG – 6:00 PTG
    Jumaat: Tutup
    Sabtu: 9:00 PG – 6:00 PTG
    Ahad: 9:00 PG – 6:00 PTG
  • Reviews:
    By Blue Purple ✭✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    Cuckoo Done Agency No 1 di Kelantan..👍👍
    By 水机达人Cuckoo by Meng Vlog ✭✭✭✭✭
    2 bulan yang lalu
    Cuckoo Training Hub Kota Bharu Kelantan
    By Nick rosnani Nick nicky ✭✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    Cuckoo done agency num 1 kelantan dan saya suka cuckoo
    By dayah dayah ✭✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    cuckoo done agensi num 1 kelantan
    By Nor Aslina ✭✭✭✭✭
    setahun yang lalu

Betabiz Media Consultancy | Digital Marketing Service Malaysia

  • Address: 4262-S Tingkat, 1, Jln Kebun Sultan, Bandar Kota Bharu, 15350 Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (7)
  • Phone: +60 11-6071 8321
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 9:00 PG – 5:00 PTG
    Selasa: 9:00 PG – 5:00 PTG
    Rabu: 9:00 PG – 5:00 PTG
    Khamis: 9:00 PG – 5:00 PTG
    Jumaat: 9:00 PG – 12:30 PTG
    Sabtu: 9:00 PG – 5:00 PTG
    Ahad: 9:00 PG – 5:00 PTG
  • Reviews:
    By Zhao Ying Tan ✭✭✭✭✭
    2 tahun yang lalu
    Kamin adalah pemasar digital yang sangat tulen dan membantu jadi jika anda sedang mencari pengiklanan, cari Betabiz Consultancy.
    By Chua Hui Ying ✭✭✭✭✭
    2 tahun yang lalu
    By yap pei yin ✭✭✭✭✭
    2 tahun yang lalu
    By Wen Yu ✭✭✭✭✭
    2 tahun yang lalu
    By Ink Shakrin ✭✭✭✭✭
    2 tahun yang lalu

Golden Leaf Marketing

  • Address: lot163 cabang 4 Cherang, Jalan Hospital, 15200 Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.5 (2)

Seri Bahagia Advertising

  • Address: Maahad Muhammadi Lelaki, PT 410 DEPAN, Jln Pengkalan Chepa, 15200 Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (1)

TG Advertising

  • Address: S/49, 1335-B, Jalan Dato Lundang, Bandar Kota Bharu, 15200 Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (1)

YuShan Enterprise

  • Address: Taman Tengku Ahmad Panglima, 15300 Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (1)

Sales and marketing

  • Address: Lot 1519 kg cherang Cherang, 15200 Kota Bahru, Kelantan, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating:

Studio Eighty Advertising Sdn Bhd

  • Address: 1528B, Jalan Dato Lundang, Bandar Kota Bharu, 15200 Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating:

Sifuwann Digital

  • Address: City Point, 1-K-94 KOTA BHARU, Jalan Ismail, HILIR, 15200 Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating:

Sero Nok Marketing

  • Address: Lot 4189, Jalan Sultan Yahya Petra, Wakaf Siku, 16150 Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating:

Thank you for reading! If you have any additional information on the best Marketing Agency in Kota Bharu, please leave a comment below. We would love to hear from you!