McDonald's TTDI (Taman Tun Dr Ismail) in Kuala Lumpur
McD

Explore 10 Exceptional McD in Kuala Lumpur

Here is a list of the best McD in Kuala Lumpur, Malaysia, which have been rated and get positive reviews by users on Google My Business.

McDonald’s Bukit Bintang

  • Address: 120-120A, Jln Bukit Bintang, Bukit Bintang, 55100 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (7710)
  • Phone: +60 3-2142 7843
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: Buka 24 jam
    Selasa: Buka 24 jam
    Rabu: Buka 24 jam
    Khamis: Buka 24 jam
    Jumaat: Buka 24 jam
    Sabtu: Buka 24 jam
    Ahad: Buka 24 jam

McDonald's TTDI (Taman Tun Dr Ismail) in Kuala Lumpur
McDonald’s TTDI (Taman Tun Dr Ismail) in Kuala Lumpur

5 Replies to Explore 10 Exceptional McD in Kuala Lumpur

  1. Staffs slack waktu keje ke apa nasi lemak tak bagi sambal, fries dgn ice cream pun tak dapat. Bila tanya kt kaunter konfiden je cakap dah siap. Mmg takde QC ke branch ni? Staff tah apa2 manager tido kot. Takyah keje fnb lah kalau slack memanjang

  2. weh sumpah dislike. How can u pekerja mcd bagi menu dkt orang selepas kami dulu ? like our no was 99, and u skipped to 114 ???? Tak habis habis ckp sekejap eh sekejap. bg tau lah apa yg tak siap mcm apple pie tak masak lagi ke apa kee. ni org datang dulu kut. sape tak frust

  3. Layanan teruk, dapat kentang goreng lama, ayam goreng kecil lagi2 bahagian kepak. Bila beli nasi lemak ngan ayam goreng tpi bagi ayam bhagian kepak?

  4. 20/05/2023 ,Order pada jam 23:09PM ,

    Item Order ; 1 Oreo McFlurry SAHAJA !

    Staff yang sangaaaaaaatttt teruk , customer service teruk , bahasa teruk , 23:50PM baru dapat 1 Oreo McFlurry , omaigad ! Pekerja datang dari Sabah cari rezeki kat KL , belajar budi bahasa dan customer service dulu .

  5. Sangat teruk , dalam telur nasi lemak mcd saya ada serpihan kulit telur yang banyak . Sangat teruk

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The 10 Best Coffee Shop near Kuala Lumpur

McDonald's TTDI (Taman Tun Dr Ismail) in Kuala Lumpur
McDonald’s TTDI (Taman Tun Dr Ismail) in Kuala Lumpur

McDonald’s Titiwangsa DT

  • Address: Lot 8, Section, 85, Jalan Pahang, Setapak, 53000 Kuala Lumpur, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (5458)
  • Phone: +60 3-4023 2602
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 5:00 PG – 2:00 PG
    Selasa: 5:00 PG – 2:00 PG
    Rabu: 5:00 PG – 2:00 PG
    Khamis: 5:00 PG – 2:00 PG
    Jumaat: 5:00 PG – 2:00 PG
    Sabtu: 5:00 PG – 2:00 PG
    Ahad: 5:00 PG – 2:00 PG
  • Reviews:
    By Aqilah Zulkfli
    2 bulan yang lalu
    Kli ketiga dh kena dgn mcd ni, skli pegi drivethru lpstu tk ambk order saya pun kita tggu lama dkt dpn mic tu tp tk ckp papun then bila jln dia ckp tkboleh order, lpastu hritu lepas mkn semua cirit birit, kalini beli aiskrim dpt mcm air ja bkn ais 🥲 Kenapa jdi mcmni ya?
    By Okera Sanwi
    3 bulan yang lalu
    drive thru bli xdpt fries. Tnya dia kata Suma ckup dah x check la sbb kejar maghrib dah lmbt.. anak dah la nk fries.. oder mix n match naik lemak dgn fries. Call x angkat.. hrp staf lebih peka dgn oder.. n p blek mmg mnysahkan la nk hdp jem Suma. Mngarut btul.
    By glennhue hytechc ✭✭
    4 bulan yang lalu
    Staf friendly. Dining space cukup banyak. Tapi wifi tak tau kenapa x boleh connect. Most importantly, the large fries served to me had NO WARMTH. X rangup.. Sejuk dimakan… Spicy chicken mcdeluxe pula seriously out of shape /kemek (walaupun sedap as usual)..
    By nur liyana ✭✭
    sebulan yang lalu
    Order selalu tak cukup..tolong la buat keje elok elok..fokus fokus..lau keje nk memain tak payah keje
    By Hakim Zakaria ✭✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    McDonald’s Titiwangsa DT antara tempat yang bersih dan bagus untuk menjamu selera kerana layanan staf yang diberikan sangat membantu semasa hendak memesan makanan secara talian.

    Staf di sini memberi tunjuk ajar dari mula sampai ke akhir cara memesan. Selepas itu, siap cari tempat duduk kosong ketika hendak makan di situ.

    Terbaikk.

McDonald’s Bangsar

  • Address: 48, Jalan Telawi 5, Bangsar, 59100 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (3825)
  • Phone: +60 3-2284 3790
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: Buka 24 jam
    Selasa: Buka 24 jam
    Rabu: Buka 24 jam
    Khamis: Buka 24 jam
    Jumaat: Buka 24 jam
    Sabtu: Buka 24 jam
    Ahad: Buka 24 jam
  • Reviews:
    By Vampire comel
    4 bulan yang lalu
    Ayam yang saya dapat kurang fresh, kulit ayam lembik, tak crispy macam sebelum ni saya makan ayam mcd, ayam rasa kurang masak, saya makan pun terpaksa sebab saya dah lah lapar lepas tu saya demam disebabkan nak makan ayam mcd punya pasal, disebabkan lapar saya terpaksa telan, itupun tak habis sebab ayam dia serius rasa pelik, saya pun bekas kerja mcd juga Dan saya tahu ayam mcd masak dan rasa dia macam mana, tolong ya alert crew2 mcd, leader dan run shift manager, saya agak kecik sikit….
    By ares
    sebulan yang lalu
    Bodoh lambat babi aku order jam 10, jam 12 masih belum sampai. Tutup kedai lah kalau malas sangat babi, foodpanda rider pun satu, lebih2 order cam babi. Kedai sama Rider dua2 bodoh
    By Raffaei Rahman
    sebulan yang lalu
    Kerja senang… Order nasi lemak ayam original utk anak… Masa nak ambil tanya lagi btol ke ni ayam original… Mereka cakap ya! Sekali sampai rumah ayam spicy braderrrrrr… Anak tak makan…. Bayar RM 13 anak tak makan braderrrrrr… Korang memang bebal… Jgn jadi pekerja McDonald’s kalau tak reti membaca… Benda remeh mcm ni impact sgt besar… Walaupun pedas n tak pedas… Tolong jgn jadi org yg tak berguna… Buat malu jadi Melayu… Kan lebih baik kau di jadikan…. Haaaa sambung….
    By mizan kamalina
    2 bulan yang lalu
    Kpd pekerja yg otak entah ke mana time buat kerja 6/4/2023 2-3am, sye tk halalkn ye. Order 3 burger tpi end up dpt 1nsi lemak ?!
    By Nur Khairunnisa
    4 bulan yang lalu
    Jangan order kat Mcd Bangsar kalau guna foodpanda atau grabfood. Order selalu tak complete. Ayam tak cukup, sambal takde. Call nombor Mcd ni berkali-kali tak angkat. Dah selalu sangat jadi macam ni, order tak dapat complete. Bukannya order banyak pun still tertinggal sana sini. Tolong lah cek order betul-betul 😭

McDonald’s Desa Pandan

  • Address: Lot 2 & 2-1, Jalan 1/76d, Desa Pandan, 55100 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (2260)

McDonald’s TTDI (Taman Tun Dr Ismail)

  • Address: No. 2, 2A & B, Jalan Tun Mohd Fuad 2, Taman Tun Dr Ismail, 60000 Kuala Lumpur, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (2060)

McDonald’s Jalan Tun Perak

  • Address: Wisma Teck Lee, 38, Jalan Tun Perak, Ground & Mezzanine Floor, 50050 Kuala Lumpur, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (1634)

McDonald’s Intermark Mall

  • Address: Lot No. G17, G17A & G17B, Ground Floor, Intermark Mall, 348, Jln Tun Razak, Kampung Datuk Keramat, 50400 Wilayah Persekutuan, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (1342)

McDonald’s Suria KLCC

  • Address: Lot C35 – 38, Concourse Floor, Shopping Centre, Menara Berkembar Petronas, Jalan Ampang, Kuala Lumpur City Centre, 50088 Wilayah Persekutuan, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (801)

McDonald’s Jalan P. Ramlee

  • Address: No 9, Lot G-W-1, Ground Floor, West Wing, Rohas Pure Circle, Jalan P. Ramlee, 50450 Wilayah Persekutuan, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (696)

McDonald’s Wisma Lim Foo Yong DT

  • Address: Wisma Lim Foo Yong, Lot No. 62, Seksyen, 57, Jalan Raja Chulan, 50250 Kuala Lumpur, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.3 (342)

McDonald’s Taman Connaught DT

  • Address: Mcdonald’s, Lot 18113, Jalan Cendikiawan, 55100 Mukim, Taman Connaught, 56000 Kuala Lumpur, Federal Territory of Kuala Lumpur, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.9 (4024)

Thank you for reading! If you have any additional information on the best McD in Kuala Lumpur, please leave a comment below. We would love to hear from you!