Nasi Lemak Singgit Tanjung Agas in Muar
Nasi Lemak

Explore 10 Exceptional Nasi Lemak in Muar

Here is a list of the best Nasi Lemak in Muar, Malaysia, which have been rated and get positive reviews by users on Google My Business.

Warung Mak Noli

  • Address: Jln Dato’ Haji Kosai, Kampung Parit Raja Darat, 84000 Muar, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.3 (206)
  • Phone: +60 17-601 2907
  • Opening hours:
    Isnin: 5:30 PG – 2:00 PTG
    Selasa: 5:30 PG – 2:00 PTG
    Rabu: 5:30 PG – 2:00 PTG
    Khamis: 5:30 PG – 2:00 PTG
    Jumaat: 5:30 PG – 2:00 PTG
    Sabtu: 5:30 PG – 2:00 PTG
    Ahad: Tutup

Nasi Lemak Singgit Tanjung Agas in Muar
Nasi Lemak Singgit Tanjung Agas in Muar

5 Replies to Explore 10 Exceptional Nasi Lemak in Muar

  1. My favorite place …utk sarap.

    Special menu…lempeng dia.mmg 4 star..?????,boleh pilih cecah dengan asam pedas or kuah kari ayam.

    Utk yg save bajet..terus mkn nasi campur kat sini ada mcm2…lauk…
    ?..mmg berbaloi lor..

    Kueh mueh pun ada…
    Ada roti canai jugak klu kena hr nya..mcm kiter p.hr ni..roti…nyeeelekkk?

    So..kesimpulanya…klu ada bw sedara mai.muo…xnok susah cri parking…kat area bandor…umi suggested sgt kedai ni.
    He2…mujur ler..xbper dekat umoh..???

  2. Sometime the food serve is very delicious but sometime it no.good…try to be the erve the bestg down food…contoh…buat ketupat nasi…pulut ketupat indon…saperti d warong pt pinang seribu jln abd rahman laut…jgn marah perbaiki lagi mutu makanan..kadang2 bestnya…kadang a little down…apa pun hari ini ok…

  3. Pelbagai hidangan makanan sarapan pagi..harga yang berpatutan..bersih persekitaran.. layanan yg baik..ap² pn cuba dulu Roti canai dia..so sweet n crunch

  4. Roti canai sedap..nampak mcm lempeng kat sini femes coz hampir semua yg dtg makan lempeng cicah kuah..X pasti kuah apa nampak mcm Kari kambing pekat..

  5. Cucur bawang 4bj Rm1 dan Lempeng 50 sen jer sedap cicah sambal. Nasi lemak ayam pun ada. Lontong pun ada.
    Roti canai lama sikit.

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The 10 Best Nasi Lemak near Muar

Nasi Lemak Singgit Tanjung Agas in Muar
Nasi Lemak Singgit Tanjung Agas in Muar

Nasi Kukus Ayam Goreng Berempah

  • Address: Jalan Sulaiman, Pekan Muar, 84000 Muar, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.3 (148)
  • Phone: +60 18-665 9952
  • Opening hours:
    Isnin: 6:30 PG – 2:00 PTG
    Selasa: 6:30 PG – 2:00 PTG
    Rabu: 6:30 PG – 2:00 PTG
    Khamis: 6:30 PG – 2:00 PTG
    Jumaat: Tutup
    Sabtu: 6:30 PG – 2:00 PTG
    Ahad: 6:30 PG – 2:00 PTG
  • Reviews:
    By nadia zakaria ✭✭✭✭✭
    2 tahun yang lalu
    Sedapp sangatt! Ade perbagai menu.. nasi kerabu, nasi kukus dan lain lain makanan selera pantai timur!
    By Nakiah Aziz ✭✭✭✭✭
    3 tahun yang lalu
    mmg favourite nasi kukus kelate lebih2 lagi bulan puasa… sgt happy bila muar dh ade kelantanese dishes
    By FarahInn JoeDay ✭✭✭✭
    10 bulan yang lalu
    Ada banyak pilihan lauk Pantai Timur kat sini. Tapi rasa so-so jela pada saya yang memang orang Pantai Timur ni. Nasi dagang tak berasa sangat. Lauk lain tak pasti sebab tak makan.

    Nasi kukus ayam dara sedap ⭐⭐⭐⭐

    By khairol fitri ✭✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    Alhamdulilah,sedap.nasi agak lembut dan kuantiti banyak.harga pun tak mahal sangat ( rm7 ),saiz ayam adalah quarter,rasa kuah kari yg berlemak,ayam berempah yg lembut dan sedikit garing ditambah sambal lada yg cukup pedas.berpeluh-peluh makan, memang puas hati !
    By Nur Aisyah ✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    A must try nasi kerabu in Muar👍

Selera Mak Ngah Ulalla Muar

  • Address: 18, Jalan Sejahtera 1, Taman Sri Temenggong, 84000 Muar, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (117)
  • Phone: +60 13-366 5667
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 8:00 PG – 3:30 PTG
    Selasa: 8:00 PG – 3:30 PTG
    Rabu: 8:00 PG – 3:30 PTG
    Khamis: 8:00 PG – 3:30 PTG
    Jumaat: Tutup
    Sabtu: 8:00 PG – 3:30 PTG
    Ahad: 8:00 PG – 3:30 PTG
  • Reviews:
    By deeba friday ✭✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    2 kali makan kat sini. Dua2 makanan yg diorder x mengecewakan. Makanannya just nice di tekak. Banyak lagi makanan nk try. Kedai pun selesa. Tandas bersih. Moga terus maju jaya!
    By Bel ✭✭✭✭✭
    8 bulan yang lalu
    Makanan sedap, tempat pun selesa je dekat sini. Harga pun not bad untuk semua menu hehe 🥰
    By azrin aladdin ✭✭✭✭✭
    3 bulan yang lalu
    Makanan sedap…tempat berdingin hawa dan selesa. Ada menu Rahmah rm5.00
    By Razan Azerbaijan ✭✭✭✭✭
    3 bulan yang lalu
    First time dtg, layann okey, makann pun cepat smpai, tmpt selesa, saya mkn nasi aym hainan sedap. Air pun sedap, overall okey
    By Kyzer90 Kyzer90 ✭✭✭✭✭
    3 tahun yang lalu
    Makanan yang menepati cita rasa dan menu pelbagai. Harga masih mampu bayar. Service mesra pelanggan. Mempunyai 2 hall untuk buat event yang dilengkapi pelbagai peralatan yang diperlukan untuk pelbagai majlis bertemakan garden/cafe (36 orang) dan formal (60 orang). Terima kasih Selera Mak Ngah kerana memberi service dan makanan yang lazat.

Nasi lemak Mak B

  • Address: 797, Jalan Abdul Rahman, Kampung Parit Payong, 84000 Muar, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.6 (45)

Nasi Lemak Pandan Muar

  • Address: 84000 Muar, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.9 (22)

Warung Uncle Man Muar

  • Address: 240, Jalan Temenggong Ahmad, Kampung Parit Besar, 84000 Muar, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.4 (16)

31 PENAMBANG STATION NASI LEMAK SPEACIAL

  • Address: Jalan Kesang, 84000 Muar, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.6 (10)

CIK MAR NASI LEMAK AYAM BEREMPAH BENTAYAN

  • Address: Perhentian Bas Bentayan, 84000 Muar, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.5 (6)

Warong Mak Wie Recipes Nasi Lemak Berlauk & Lontong Kering Berlauk Pasar Tani MUAR

  • Address: Pos94 Cahaya Canopy & Enterprise, Jalan Temenggong Ahmad, Kampung Parit Keroma, 84000 Muar, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (5)

Nasi Lemak Singgit Tanjung Agas

  • Address: Lorong Md. Noh, Pekan Parit Bunga, 84000 Muar, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (3)

Nasi Kukus Ayam Berempah Roti Goreng( roti arab )

  • Address: Gerai Depan, 1, Jalan Murni 1, Taman Putera Murni, 84000 Muar, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.7 (3)

Thank you for reading! If you have any additional information on the best Nasi Lemak in Muar, please leave a comment below. We would love to hear from you!

Tags