PERODUA (Seri Iskandar) in Batu Gajah
Perodua Service Centre

Explore 10 Exceptional Perodua Service Centre in Batu Gajah

Discover the top-rated Perodua Service Centre in Batu Gajah, Malaysia, recognized and praised by online customers.

Perodua Service, Jalan Kuala Kangsar Ipoh

  • Address: Lot 23, Tasek Industrial Estate, Jln. Kuala Kangsar, 31400 Ipoh, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.3 (463)
  • Phone: +60 5-547 6433
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 8:15 PG – 5:00 PTG
    Selasa: 8:15 PG – 5:00 PTG
    Rabu: 8:15 PG – 5:00 PTG
    Khamis: 8:15 PG – 5:00 PTG
    Jumaat: 8:15 PG – 5:00 PTG
    Sabtu: 8:15 PG – 1:15 PTG
    Ahad: Tutup

PERODUA (Seri Iskandar) in Batu Gajah
PERODUA (Seri Iskandar) in Batu Gajah

5 Replies to Explore 10 Exceptional Perodua Service Centre in Batu Gajah

  1. Semenjak dua menjak..masa menunggu terlalu lama walaupun ada appointment. 3 jam woo utk basic servis shj…naya pak karim…tak tau la sebab kurang pekerja ke ape….harap ditambah baik…dulu ok je

  2. Tempat menunggu selesa dan luas. Staff sangat friendly dan membantu setiap persoalan. Service pon laju dan bawak lepas tu pon makin best. Highly recommend berbanding satu cawangan lagi di gunung rapat

  3. bukan perodua ini sahaja yang tak pernah jawab telefon sampai i kena elak in sendiri untuk book appointment tapi yang lain pun tak jawab telefon. selain itu saya punya oil filter bocor dan saya tau servis itu dilindungi waranti tapi berapa kali i kena pergi tukar oil filter? workmanship tak cantik. Takkan beli kereta perodua lepas ni.

  4. Perodua service centre memang best, customers service layan dengan baik Dan abang WAN counter 2 ialah lagi best layan pada customers,,

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How Much Does it Cost to Service Your Perodua?

Here are some average costs of services in Perodua Service Centres in Malaysia:

  • Oil change: RM 100 – RM 200
  • Tire rotation: RM 50 – RM 100
  • Brake pad replacement: RM 200 – RM 400
  • Warranty repairs: The cost of warranty repairs will vary depending on the specific repair that is needed.
  • Suspension and steering repairs: RM 300 – RM 500
  • Air conditioning repairs: RM 200 – RM 400
  • Electrical and electronic repairs: RM 100 – RM 200

These are just average costs, and the actual cost of your service may vary depending on the specific make and model of your car, as well as the severity of the problem. It is important to note that these are just the costs of the parts and labor. You may also need to pay additional fees, such as the cost of disposing of old parts. If you are unsure about the cost of a specific service, be sure to contact your local Perodua Service Centre for an estimate.

The 10 Best Perodua Service Centre near Batu Gajah

PERODUA (Seri Iskandar) in Batu Gajah
PERODUA (Seri Iskandar) in Batu Gajah

Perodua Service Centre Ipoh 2

  • Address: Lot 219, Jalan Lahat, 30200 Ipoh, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.3 (407)
  • Phone: +60 5-243 9814
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 8:15 PG – 5:00 PTG
    Selasa: 8:15 PG – 5:00 PTG
    Rabu: 8:15 PG – 5:00 PTG
    Khamis: 8:15 PG – 5:00 PTG
    Jumaat: 8:15 PG – 12:30 PTG, 2:30–5:00 PTG
    Sabtu: 8:15 PG – 1:00 PTG
    Ahad: Tutup
  • Reviews:
    By MUHAMMAD AZRIL AZAHARI ✭✭✭✭✭
    5 bulan yang lalu
    Masuk saja gate depan tu, pengawal dok depan tu terus sambut kita bawa ke parking dan ajar ambil no.giliran, staf semua sini bagus2… Ruang menunggu memang selesa siap ada jajan lagi… Boleh tengok view kereta servis, persekitaran bersih dan tersusun, Memang terbaik lahh!!
    By Maziyyah Ahmad ✭✭✭✭✭
    2 bulan yang lalu
    Diorang lupa reset balik oil filter dengan minyak hitam. Boleh dtg terus, tayah call. Nnti dia reset kurang 1 minit dah siap
    By rafizah ramli ✭✭✭✭✭
    3 bulan yang lalu
    Terbaik..semua staf sangat baik dan mesra….sy d layan oleh staf nor faziha…baik sgt..memudahkan urusan ..terbajk perodua service centre jalan lahat,,..🤩😍
    By omar gojes ✭✭✭
    6 bulan yang lalu
    Agak menyedihkan tempat besar dan selesa, biznes untung juta-juta..nak bg bekfes kat kastemer pun x mampu..kat perodua servis tempat duduk byk dan selesa tp nak minum ke makan takde…maybe pekerja dia x perlu semua itu
    By Aretiey Kirin ✭✭✭✭✭
    6 bulan yang lalu
    Service 40k utk ativa.. sekarang tgh tunggu

BG Racing Accessories & Service – JPSB Sdn.Bhd (Bumiputera Workshop)

  • Address: No 21, Jalan Bandar Baru 2, Bandar Baru, 31000 Batu Gajah, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.9 (204)
  • Phone: +60 5-366 0100
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 9:00 PG – 6:00 PTG
    Selasa: 9:00 PG – 6:00 PTG
    Rabu: 9:00 PG – 6:00 PTG
    Khamis: 9:00 PG – 6:00 PTG
    Jumaat: 9:00 PG – 6:00 PTG
    Sabtu: 9:00 PG – 6:00 PTG
    Ahad: Tutup
  • Reviews:
    By Ahmad Khiruddin Razali ✭✭✭✭✭
    sebulan yang lalu
    Hari ni saya dtg sini buat flushing air cond sistem. alhamdullilah sgt berpuas hati dgn servis yg diberikan. penerangan oleh staf tentang kereta pun sgt kelas. harga berpatutan. yg lebih menarik kedai ini sgt la bersih. peralatan dan alat ganti tersusun rapi. pendek tata saya sgt selesa.
    By Anuar Ariffin ✭✭✭✭✭
    sebulan yang lalu
    Flushing aircond.Highly recommended wokrsyop ni..service tiptop harga reasonable..staff friendly peramah dan beri info terbaik.dpt free gift.tempat menunggu untuk pelanggan sgt bersih dan selesa,untuk pelanggan Muslim ada disediakan juga surau.
    By hamdi mon ✭✭✭✭✭
    2 bulan yang lalu
    Mmg selalu tukar minyak hitam kat sini kali ni buat flushing pulak.. mmg terbaik service kat sini.. sgt2 recommend utk sape2 nak service kereta.. paling best semua kereta boleh buat.. mcm audi tt sy ni mmg cari dorg jela..
    By Shifa’ Ahmad Puad Halmi ✭✭✭✭✭
    2 bulan yang lalu
    Servis terbaik & owner Melayu. Customer service bagus. Dapat air kotak & ada penapis air & ruang menunggu aircond. Selasa. Keep it up! 🤗
    By Ustaz Ashraf Kamarulzaman ✭✭✭✭✭
    2 bulan yang lalu
    Servis terbaik dan harga berpatutan

Perodua Kiam Fatt Motor Sdn. Bhd. (Ipoh Service Centre)

  • Address: Light Industrial Park, No.1, Hala Rapat Baru 20, Kawasan Industri Ringan Kinta Jaya, 31350 Ipoh, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (178)

Perodua Abi Motors Sdn Bhd

  • Address: 48, 50 & 52, Lintasan Perajurit 17c, Taman Ipoh, 31400 Ipoh, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (170)

PERODUA (Seri Iskandar)

  • Address: 2, Jalan Susur Utama, Bandar Universiti, 32610 Seri Iskandar, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (132)

Perodua Service Sungai Besar

  • Address: No.1, Jalan Gemilang 1, Taman Gemilang, 45300 Sungai Besar, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.4 (122)

Perodua Perak – Sales Team

  • Address: Lot 219, Block B, Jalan Lahat, 30200 Ipoh, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.4 (109)

Perodua Ipoh

  • Address: 22 & 22A, Persiaran Kuala Kangsar 1, Jln. Kuala Kangsar, Tmn Wing Onn, 30010 Ipoh, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (55)

Perodua Service Kuala Kangsar (Hajoon Sdn Bhd)

  • Address: No. 8E, Jalan Taiping, 33000 Kuala Kangsar, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.3 (51)

Perodua Service Center Bagan Serai

  • Address: Lot 7195, Jalan Bagan Serai – Parit Buntar, Batu 8, 34300 Bagan Serai, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.3 (50)

Thank you for reading! If you have any additional information on the best Perodua Service Centre in Batu Gajah, please leave a comment below. Teknotuf MY would love to hear from you!