Nasi Kandar Anwar N Liza The Best Roti Canai in Town in Bukit Mertajam
Roti Canai

Explore 10 Exceptional Roti Canai in Bukit Mertajam

Here is a list of the best Roti Canai in Bukit Mertajam, Malaysia, which have been rated and get positive reviews by users on Google My Business.

Nasi Kandar Titi Papan

  • Address: 45, Jln Perniagaan Gemilang 1, Pusat Perniagaan Gemilang, 14000 Bukit Mertajam, Pulau Pinang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (412)
  • Phone: +60 16-460 8436
  • Opening hours:
    Isnin: Buka 24 jam
    Selasa: Buka 24 jam
    Rabu: Buka 24 jam
    Khamis: Buka 24 jam
    Jumaat: Buka 24 jam
    Sabtu: Buka 24 jam
    Ahad: Buka 24 jam

Nasi Kandar Anwar N Liza The Best Roti Canai in Town in Bukit Mertajam
Nasi Kandar Anwar N Liza The Best Roti Canai in Town in Bukit Mertajam

5 Replies to Explore 10 Exceptional Roti Canai in Bukit Mertajam

  1. Good taste. Taste is far much better from branded nasi kandar. Nasi kandar ? roti canai ? goreng?hot & cold drinks?

  2. Saya suka ayam masak hitam. Walaupun manis tapi bagi saya sangat sedap.
    Orang pun tak berapa ramai selalunya.

  3. makanan sedap , bleh layan tv dan bnyak lagi side food .
    roti macam mac ad wow,❤️❤️❤️❤️

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The 10 Best Roti Canai near Bukit Mertajam

Nasi Kandar Anwar N Liza The Best Roti Canai in Town in Bukit Mertajam
Nasi Kandar Anwar N Liza The Best Roti Canai in Town in Bukit Mertajam

Roti Canai Sungai Semilang Juru

  • Address: 112, Kg Sungai Semilang, Juru, 14100 Bukit Mertajam, Penang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.3 (83)
  • Phone: +60 11-5669 3049
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: Tutup
    Selasa: Tutup
    Rabu: 6:30–10:30 PG
    Khamis: 6:30–11:30 PG
    Jumaat: 6:30–10:30 PG
    Sabtu: 6:30–10:30 PG
    Ahad: 6:30–10:30 PG
  • Reviews:
    By Nurul Nabila ✭✭
    setahun yang lalu
    Nasi lemak sedap tapi pekerja lembab, customer seorang saja, buat kerja slow motion, bukan nak tengok tutorial balut nasi lemak ! Tunggu nasi lemak saja dah dekat 30 minit. Nampak macam saja buat terhegeh-hegeh. Harap perbaiki ya.
    By Farah shaari ✭✭✭✭✭
    3 tahun yang lalu
    Bestnya makan kat suasana ala ala kampung tau. Roti Telur 1, roti kosong 4, nasi lemak 1, teh tarik 1, teh o 1, total rm7.20 je taksilap. Roti canai dia jenis garing2, nasi lemak sambal dia sedap, nampak je simple, tapi berbaloi ni.
    By Khazali Salleh ✭✭✭✭✭
    2 tahun yang lalu
    Superb roti canai and nasi lemak. The price is cheap too. 2 roti canai, nasi lemak telur mata, teh tarik and teh O + 2 kueh, rm6.80…
    By Lan Ain ✭✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    Kat sini yang sedap nya nasi lemak dan sambal nya mmg terbaik pagi2 roti canai nya memang puas hti sedap
    By Syaiful Rais Taslim ✭✭✭✭✭
    2 tahun yang lalu
    Sarapan pagi ala kampung yg terbaik..roti canai sedap, kuah dhal pon sedap..nasi lemak menarik…dan warga kampung yg peramah..perrfect

Kedai Roti Canai

  • Address: Lot 1082, Jln Baru, Pulau Pinang, 14000 Bukit Mertajam, Penang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.4 (52)
  • Opening hours:
    Isnin: Tutup
    Selasa: 7:00–11:00 PG
    Rabu: Tutup
    Khamis: 7:00–11:00 PG
    Jumaat: 7:00–11:00 PG
    Sabtu: 7:00–11:00 PG
    Ahad: 7:00–11:00 PG
  • Reviews:
    By Aiqalosky 9
    setahun yang lalu
    Bad experience..datang jauh2 dri seberang si perempuan ambik oder nk moody lak pagi2.. layan mcm org dtg nk mkn free. Jarang la kedai melayu mcm ni. Roti canai biasa2 je pon rasa. Not recommended.
    By Mohamad Erdi Asraf Roslan Yong ✭✭
    10 bulan yang lalu
    Roti canai memang tiptop sedap gila wei ! Hgpa kena wajib try .

    2 bintang sebab tempat ni kalau ramai memang tak cukup tgn & hgpa kena self service amik roti canai sendiri, order ayaq tunggu depan dia .

    Pastu yang paling fail sekali nasi lemak daun pisang dia . Hgpa tengok yang bungkusan nampak memang perfect . (Surat khabaq & Daun Pisang) tapi jangan lah p gatai try . Sambal dia p holiday dekat Langkawi wei !! Haram tak rasa apa !! Surrrr

    By Muhizam Muhsin ✭✭✭✭✭
    2 tahun yang lalu
    Kedai roti canai yang 👍 Roti canai yang dihidangkan pun sedap. Kuah pun okay. Layanan pun 👍.
    By WAFIY MIKACA ✭✭✭✭✭
    4 tahun yang lalu
    Roti canai dia lembut , kuah parpu dia tak pekat tak cayaq , buatkan diri memikat sampai hati pun cayaq .. caaiiyaaa laaa
    By Uthayakumar Krishnan ✭✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    MEMANG BAIK LAYANAN PENYELEYA KEDAI ROTI CHANAI INI.SAYA SUKA PERGI KEDAI INI KERANA ROTI NYA MEMANG BAGUS DAN LEMBUT,,,SEDAP,,,DENGAN KUAH DAL CAMPUR DENGAN SAMPAL,,,OH,,OH,,OH,,,

Roti Canai Tong Drum Mengkuang Semarak

  • Address: Jln Mengkuang, Kampung Mengkuang, 14000 Bukit Mertajam, Pulau Pinang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (26)

Ismail Roti Canai

  • Address: Unnamed Road, Bandar Baru Perda, 14000 Bukit Mertajam, Penang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.3 (24)

Roti Canai Kg Baru Alma

  • Address: Unnamed Road, 14000 Bukit Mertajam, Penang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.5 (11)

Nasi Kandar Anwar N Liza The Best Roti Canai in Town

  • Address: 54, Lorong Usahaniaga 1, TMN USAHANIAGA, 14000 Bukit Mertajam, Pulau Pinang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (4)

Roti Canai Mek Yuih

  • Address: Machang Bubok, 14000 Bukit Mertajam, Pulau Pinang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.3 (3)

AWIE roti canai&roti bakar

  • Address: Astaka Bandar Perda, 14000 Bukit Mertajam, Pulau Pinang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (2)

Restoran Nasi Kandar Cahaya Al- Amin

  • Address: 3, Tingkat Ciku 2, Taman Ciku, 14000 Bukit Mertajam, Pulau Pinang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.7 (686)

Sri Ananda Bahwan Restaurant (Bukit Mertajam)

  • Address: 23G, Lorong Usahaniaga 1, Taman Usahaniaga, 14000 Bukit Mertajam, Pulau Pinang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.2 (635)

Thank you for reading! If you have any additional information on the best Roti Canai in Bukit Mertajam, please leave a comment below. We would love to hear from you!