King Canai in Seremban
Roti Canai

Explore 10 Exceptional Roti Canai in Seremban

Presenting a compilation of highly rated and positively reviewed Roti Canai in Seremban, Malaysia.

Roti Canai Mah Fah Kari Kambing

  • Address: Kampung Sentosa, 70400 Seremban, Negeri Sembilan, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.3 (110)
  • Phone: +60 18-227 8079

King Canai in Seremban
King Canai in Seremban

5 Replies to Explore 10 Exceptional Roti Canai in Seremban

  1. Roti canai terbaek.. kuah sedap.. cuma selalu ramai org.. perlukan kurang² 2 atau 3 org penebar roti bagi melancarkan lagi proses berikutan pelanggan yg ramai..

  2. Terbaik roti dia dgn kari kambing! Meletup. Cuma parking dia kena pandai2 park kt bahu jalan. Kena dtg awal takut roti habis sbb ramai org bungkus. Kadang2 10.30-11am habis da roti

  3. Makanan sedap dh..cuma warung kena upgrade sikit..misalnya buat slab lantai,awning utk ruang makan & tambahan utk ruang memasak..pelanggan dah makin ramai so mmg patut buat dah..

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The 10 Best Roti Canai near Seremban

King Canai in Seremban
King Canai in Seremban

Kedai Sarapan Roti Canai Best

  • Address: 15, Jalan Ujong Pasir 1, Kampung Ujong Pasir, 70400 Seremban, Negeri Sembilan, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (68)
  • Opening hours:
    Isnin: 6:00 PG – 12:00 PTG
    Selasa: Tutup
    Rabu: 6:00 PG – 12:00 PTG
    Khamis: 6:00 PG – 12:00 PTG
    Jumaat: 6:00 PG – 12:00 PTG
    Sabtu: 6:00 PG – 12:00 PTG
    Ahad: 6:00 PG – 12:00 PTG
  • Reviews:
    By Nurul Akilah ✭✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    Roti canai sedap,rangup. Puas makan. 😁 Terbaik roti canai melayu
    By Master Tikus ✭✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    Makan sedap . Untuk yang pertama kali sampai jangan tekejut rupa kedainya macam mana. Tapi rasa dulu makanan kat sini. Mesti akan datang lagi.
    By Fahmi Azis ✭✭✭✭✭
    8 bulan yang lalu
    Sedap gilaaa.. nasi lemak mmg berlemak lemak..u guys shud try..sy bagi 5 HAaaaa
    By wafi mokhtar ✭✭✭✭
    9 bulan yang lalu
    servis pantas warung kampung ada juga nasi lemak dan kuih
    By Syam man ✭✭✭✭✭
    3 tahun yang lalu
    Alhamdulillah…roti canai sardin memang sedap…besar…harga sangat murah…sardin padat. Kuah cukup rasa, sedang² pekat nya… 3 in 1 (dal, kari, sambal)…makan sebiji pun boleh kongsi…cuba lagi makanan lain. Rendang memang cukup rasa…hampir sama macam di Padang, Indonesia. Terima kasih memenuhi citarasa kami. Semoga bertambah maju dan dikenali.

Murtabak Warisan Bonda & Roti Canai Viral

  • Address: 5, Jalan Alamanda 2/1, Taman Alamanda, 70450 Seremban, Negeri Sembilan, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.4 (62)
  • Phone: +60 17-224 9965
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: Tutup
    Selasa: 7:00–11:00 PG, 4:00–10:00 PTG
    Rabu: 7:00–11:00 PG, 4:00–10:00 PTG
    Khamis: 7:00–11:00 PG, 4:00–10:00 PTG
    Jumaat: 7:00–11:00 PG, 4:00–10:00 PTG
    Sabtu: 7:00–11:00 PG, 4:00–10:00 PTG
    Ahad: 7:00–11:00 PG, 4:00–10:00 PTG
  • Reviews:
    By Nuramira Hijriah ✭✭✭
    dalam minggu lalu
    Roti canai & murtabak dia sedap. Kuah kari & kuah dal padu.

    Tapi jangan la makan char kuey tiaw , hampeh ghaso ehh.. menyosa den .

    By Khuzaimah Khuzi ✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    Roti sarang burung yg sedap with kuah yg padu!! Recomended to try. In future will try their murtabak lak 👍🏻👍🏻
    By BORA GREAT ✭✭✭
    setahun yang lalu
    Roti sarang is ok tapi kuah tak berapa ummpphh. Kena kaji mcm mana nak bagi kuah dal tu lebih sedap. Tapi since yg datang mmg suka teloq, so tak ada rasa apa sangat kat teloq no one cares pun – yang penting TELOQ . But ayam goreng UNDERRATED dan tidak di tonjolkan walhal ayam goreng sini lagi sedap dari roti canai (dari segi taste). Maybe cuba try inprovise ayam goreng tu buat ayam dfn cheess ke ayam cicah pedas ke, ayam goreng dengan apa apa – AYAM goreng tu ada potential viral. Dari segi harga mmg sangat berpatutan – MURAH DARI MAMAK ! Dan parking melambak sbb kedai ni terletak dlm kawasan perumahan dan deretan kedai banyak dah tutup kecuali kedai makan ni aje yang idup dan terang dan meriah .
    By Jefri Johari
    9 bulan yang lalu
    Dulu bukak warung kat surau harga marhain..sekarang dah bukak kedai harga t20. Order nasi goreng extra pedas kena cas lebih. Harga menu lain pun mahal.
    By Fitri Anuar
    setahun yang lalu
    1st and the last…tak mesra pelangan. muka casher tak reti senyum minta pelempang macam kita datang minta mengemis. Baik pergi makan kedai rohingnya. customer service lagi AAA+++.

Warung BOSSden Roti Canai Bini Pertama

  • Address: Taman desa dahlia Pekan, 70450 Senawang, Negeri Sembilan, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.3 (62)

Warung Zam Roti Canai

  • Address: 71770, Kampung Gayan, 71770 Seremban, Negeri Sembilan, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.3 (52)

King Canai

  • Address: 11, Jalan Delima 1/1, Taman Indah, 70400 Seremban, Negeri Sembilan, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (44)

Roti Canai Sikamat

  • Address: 28, Jalan College Height 1, Desa Cendana, 70400 Seremban, Negeri Sembilan, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (42)

Roti Canai Abah

  • Address: Jalan RJ 1/22, Taman Rasah Jaya, 70300 Seremban, Negeri Sembilan, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.4 (28)

Atan Roti Canai

  • Address: batu 4 jalan mah fah paroi, Kampung Paroi, 70400 Seremban, Negeri Sembilan, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.5 (19)

Z’rin Roti Canai

  • Address: 190, Lorong Ansana 5/1, Taman Pinggiran Golf, 70400 Seremban, Negeri Sembilan, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.8 (9)

IJAM ROTI CANAI

  • Address: Jalan Selaseh 8, Kampung Sentosa Jaya, 70400 Seremban, Negeri Sembilan, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.4 (5)

Thank you for reading. You can visit the Seremban Food Directory to get more Roti Canai reviews and rating compilations troughout Malaysia’s city.