Kereta Sewa Kuching Cikgu Ayu in Kuching
Sewa Van

Explore 10 Exceptional Sewa Van in Kuching

Presenting a compilation of highly rated and positively reviewed Sewa Van in Kuching, Malaysia.

Kereta Sewa Kuching – ikramtransports

  • Address: KIA, Jalan Lapangan Terbang, 93250 Kuching, Sarawak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (633)
  • Phone: +60 19-985 3904
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 6:00 PG – 11:00 PTG
    Selasa: 6:00 PG – 11:00 PTG
    Rabu: 6:00 PG – 11:00 PTG
    Khamis: 6:00 PG – 11:00 PTG
    Jumaat: 6:00 PG – 11:00 PTG
    Sabtu: 6:00 PG – 11:00 PTG
    Ahad: 6:00 PG – 11:00 PTG
Kereta Sewa Kuching Cikgu Ayu in Kuching
Kereta Sewa Kuching Cikgu Ayu in Kuching

5 Replies to Explore 10 Exceptional Sewa Van in Kuching

  1. Servis terbaik… ?? Perkhidmatan kenderaan yg sgt dicadangkan oleh pelancong yg ingin ke Kuching. Saya hanya order utk kereta bezza tp yang sampai kerete Alza. Harga tetap sama. Kereta bersih dan minyak hampir penuh. Terima kasih En. Ikram. ? Memudahkan & melancarkan pergerakan kami.☺️ Penghantaran kereta amat baik. Staff hantar kereta awal sebelum kami sampai ke airport. Jadi kami tidak menunggu lama. Sebelum kami berlps ke airport utk pulang, En. Ikram telah wassap utk bertanya masa kepulangan kami. Insya allah… jika ke kuching lg kami akan menggunakan khidmat kenderaan tuan lagi. Percutian yg amat menyeronokkan.??

  2. Sy sewa kereta Axia (A). Sgt berpuashati. Condition kereta tip top. Harga berpatutan n berbaloi. Staf pun cepat respon bila tanya apa2.. Terbaik tuan

  3. Sangat berpuas hati dengan servis, penghantaran semua cepat, kereta semua ok bersih cantik dan berkilat, harga sangat berbaloi, urusan semua mudah, terbaik ??

  4. Terbaekk. Cepat respond wasap saya. Terus lock kereta. Staff n kereta sampai tepat pada masa. Kudos ikram transport.
    Dapat bezza baruuuuu. Less than 6k mileage. Gembiraanyeeeeeee.

  5. Sewa kereta bezza untuk 4hari di kuching. Kereta diberi dalam keadaan sangat bersih dan berfungsi dengan baik. Secara keseluruhan, saya amat berpuas hati dengan servis kereta sewa ini. ??

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The 10 Best Sewa Van near Kuching

Kereta Sewa Kuching Cikgu Ayu in Kuching
Kereta Sewa Kuching Cikgu Ayu in Kuching

Van Sewa Kuching

  • Address: 68F, Lorong Nanas Barat 14, How Hua Park, 93400 Kuching, Sarawak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (607)
  • Phone: +60 19-849 8001
  • Opening hours:
    Isnin: Buka 24 jam
    Selasa: Buka 24 jam
    Rabu: Buka 24 jam
    Khamis: Buka 24 jam
    Jumaat: Buka 24 jam
    Sabtu: Buka 24 jam
    Ahad: Buka 24 jam
  • Reviews:
    Sangat puas hati , very recommended , semoga ada rezeki lagi menggunakan khimat tuan nazeer ??
    ✭✭✭✭✭ By FZ Channel (dalam minggu lalu)
    transport selesa..Thanks driver Encik jana berhemah, friendly dan terbaik???..
    ✭✭✭✭✭ By Nur faizah (4 minggu yang lalu)
    Puas hati dengan sevice ni. Kereta smua okay and harga berpatutan, timing pun tepat. Very recommended!
    ✭✭✭✭✭ By Fahima Nuha (sebulan yang lalu)
    Mudah berurusan, harga berpatutan, van bersih & dalam keadaan baik. Yang penting amat selesa!
    ✭✭✭✭✭ By Aina Farhana (2 minggu yang lalu)
    Van 11 seater yg disewakan kepada kami dijaga dengan baik, bersih dan selesa. Mudah berurusan dengan owner dan anaknya. Pertama kali datang ke Kuching semuanya berjalan lancar. Terima kasih diucapkan, memang disyorkan berurusan dengan mereka. Trusted company! Ada rezeki pasti saya sewa lagi ?
    ✭✭✭✭✭ By raihan (3 bulan yang lalu)

Kereta Sewa Murah Kuching Sarawak /M.K.M.TRANSPORT 2023 – KAHAR

  • Address: Kuching International Airport, Jalan Airport, 93250 Kuching, Sarawak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.9 (148)
  • Phone: +60 11-1099 1046
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 8:00 PG – 11:30 PTG
    Selasa: 8:00 PG – 11:30 PTG
    Rabu: 8:00 PG – 11:30 PTG
    Khamis: 8:00 PG – 11:30 PTG
    Jumaat: 8:00 PG – 11:30 PTG
    Sabtu: 8:00 PG – 11:30 PTG
    Ahad: 8:00 PG – 11:30 PTG
  • Reviews:
    Very Recommended…ini kali pertama sampai di kuching serawak dan saya sewa 3hari untuk ke debak..kereta bersih selesa dan harga sangat berbaloi untuk disewa dalam tempoh yang lama..InshaaAllah datang ke serawak lagi saya akan guna perkhidmatan yang sama..terima kasih bos..⭐⭐⭐⭐⭐+⭐ ?
    ✭✭✭✭✭ By Mr zizie (6 bulan yang lalu)
    Sangat friendly, mudah berurusan dan cepat… Terima kasih M.K.M Transport. Surely akan berurusan lagi apabila ke Kuching….very recommended ??
    ✭✭✭✭✭ By WATTY M.D (seminggu yang lalu)
    Kereta baru??Sangat2 selesa, memudahkan & harga sangat berpatutan??Owner pun senang berurusan❤️Sangat2 rekomen kalo nk cari kereta sewa di Kuching, bolehlah guna perkhidmatan ini?
    ✭✭✭✭✭ By USS & UTVET PPDG (dalam minggu lalu)
    Kali kedua repeat sewa kereta dekat tempat ni. Sangat2 puas hati dan terbaik. Kereta pon cantik2, baru2 dan bersih. Org yg sewakan kereta pon baik hati tak kedekut dan tak berkira masa. Dan sy dah survey tempat2 lain dan tempat ni paling murah untuk sewa kereta. Dah murah, dapat lagi diskaun, pemurah yang amat. Confirm repeat dengan tempat ni je bila pergi sarawak. 100% puas hati.
    ✭✭✭✭✭ By mama gamer (sebulan yang lalu)
    Service terbaik… Recommended…byk kali dah repeat.. Siapa2 yg maok cari kereta sewa area kuching boleh contact sidak nya… ?????
    ✭✭✭✭✭ By Missue Suemis (sebulan yang lalu)

Kuching Car Rental | Car4Rent

  • Address: Jalan Lapangan Terbang, 93250 Kuching, Sarawak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.8 (133)

Kuching Car Rental- ikramtransports

  • Address: No 31, lorong Stampin baru 2b1a, 93350 Kuching, Sarawak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (113)

Kuching Car and bike Rental

  • Address: AJ205 1st Floor, MJC, Batu Kawah New Township, Jalan Batu Kawa, 93250 Kuching, Sarawak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.3 (99)

Tranto Transportation

  • Address: Ground Floor, Lot 193, Jln Kulas, Kampung Bandarshah, 96400 Kuching, Sarawak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.8 (71)

Tiva Car Rental Kuching

  • Address: KIA, Jalan Lapangan Terbang, 93250 Kuching, Sarawak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (48)

.

  • Address: 132, Jalan Semariang, Petra Jaya, 93050 Kuching, Sarawak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (35)

Kuching Car Rental Airport

  • Address: Kuching International Airport Terminal, L103 – L106, 900A, Kuching, 93250 Kuching, Sarawak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (26)

Kereta Sewa Kuching Cikgu Ayu

  • Address: S/L 35, 1st Floor, Riveredge Commercial Centre, Jalan Datuk Patinggi Haji Abdul Rahman Yakub, 93050 Kuching, Sarawak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (14)

Thank you for reading. You can visit the Kuching Business Directory to get more business reviews and rating compilations troughout Malaysia’s city.

Tags