Klinik Kesihatan Ibu dan Anak Batu Gajah in Batu Gajah
Swimming Pool

Explore 10 Exceptional Swimming Pool in Batu Gajah

Here is a list of the best Swimming Pool in Batu Gajah, Malaysia, which have been rated and get positive reviews by users on Google My Business.

Stadium Public Swimming Pool

  • Address: Kompleks Sukan Ipoh, 31400 Ipoh, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (256)
  • Opening hours:
    Isnin: Tutup
    Selasa: 8:00–11:00 PG, 1:00–4:00 PTG, 5:00–8:00 PTG
    Rabu: 8:00–11:00 PG, 1:00–4:00 PTG, 5:00–8:00 PTG
    Khamis: 8:00–11:00 PG, 1:00–4:00 PTG, 5:00–8:00 PTG
    Jumaat: 8:00–11:00 PG, 2:30–5:30 PTG, 6:00–9:00 PTG
    Sabtu: 8:00–11:00 PG, 1:00–4:00 PTG, 5:00–8:00 PTG
    Ahad: 8:00–11:00 PG, 1:00–4:00 PTG, 5:00–8:00 PTG

Klinik Kesihatan Ibu dan Anak Batu Gajah in Batu Gajah
Klinik Kesihatan Ibu dan Anak Batu Gajah in Batu Gajah

5 Replies to Explore 10 Exceptional Swimming Pool in Batu Gajah

  1. Nak datang mandi,bawak baju n sluar yang tight.Jersi/sluar trek ke apa,xboleh pakai,papan tanda ada gambar sahaja,tapi bagi clearly sikit laa.Tutup aurat xsalah kot.

  2. Da bayar baru nk tegur tak boleh pkai tu ini.. Papan tanda tu kalau letak bg penerangan.. Gmbr tu serupa dengan baju jersey seluar track.. Bila pkai da msuk dlm trus tiup2 wisel xbg mandi.. Pebenda doh

  3. Best..kalau boleh satu hari nanti ada kolam yang asingkan lelaki perempuan….tambah kolam untuk perempuan sahaja…dapat pahala bagi pihak yang boleh perjuangkan InsyaAllah

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The 10 Best Swimming Pool near Batu Gajah

Klinik Kesihatan Ibu dan Anak Batu Gajah in Batu Gajah
Klinik Kesihatan Ibu dan Anak Batu Gajah in Batu Gajah

Kelab Golf Kinta

  • Address: Jln Changkat, 30200 Batu Gajah, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (248)
  • Phone: +60 5-366 7270
  • Website:
  • Reviews:
    By afiq 96 ✭✭✭✭✭
    3 bulan yang lalu
    Sangat berpuas hati dengan padang…
    By Amiracle Touch ✭✭✭✭✭
    2 tahun yang lalu
    Kepada peminat golf atau sesiapa yg mula berjinak jinak boleh datang.tempat yg tenang dan banyak lanskap menarik..
    By Afira Nana ✭✭✭
    4 tahun yang lalu
    Alhamdulillah, padang golf tetap padang golf. belum lagi bertukar jadi padang ragbi. jadi sesiapa yg hobinya main golf, boleh datang sini.
    By Mohamad Razak ✭✭✭✭✭
    5 tahun yang lalu
    Lepas raya mukui d sini.. Dgn geng meru
    By mohd fairus yahya ✭✭✭✭
    3 tahun yang lalu
    awak lalu je tak ke dlm…

Kompleks Kolam Renang Majlis Bandaraya Ipoh

  • Address: 14, Jalan Ghazali Jawi, Taman Ipoh, 31400 Ipoh, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (180)
  • Phone: +60 5-546 0651
  • Opening hours:
    Isnin: Tutup
    Selasa: 8:00–11:00 PG, 1:00–4:00 PTG, 5:00–8:00 PTG
    Rabu: 8:00–11:00 PG, 1:00–4:00 PTG, 5:00–8:00 PTG
    Khamis: 8:00–11:00 PG, 1:00–4:00 PTG, 5:00–8:00 PTG
    Jumaat: 8:00–11:00 PG, 2:30–5:30 PTG, 6:00–9:00 PTG
    Sabtu: 8:00–11:00 PG, 1:00–4:00 PTG, 5:00–8:00 PTG
    Ahad: 8:00–11:00 PG, 1:00–4:00 PTG, 5:00–8:00 PTG
  • Reviews:
    By Awra Rayyan ✭✭✭✭
    4 tahun yang lalu
    Nama baru… Akuatik Amanjaya, Ipoh, Perak. Di naik taraf sempena sukan malaysia SUKMA pada bulan Sept 2018 di Perak. Pusat akuatik iini hanya di buka pada orang ramai pada bulan Mei 2018. Kejohan jg dianjurkan pada minggu ini ada lah satu penghargaan buar pasukan NS water polo team. NOW tukar nama lagi ke Pusat Akuatik Tuanku Zara
    By Boonhooi Teh ✭✭✭
    7 bulan yang lalu
    27/11/22,dari google swimming pool busniss hour mention buka, tapi sebab system down, orang RAMAI terpaksa balik, petang datang sekali lagi, masih tutup. Management perlu buat improvement, buat jual Ticket macam biasa dengan tulis tangan,dah boleh settle masalah sistem down. Mengecewakan orang RAMAI yang datang dari jaul
    By ahmad husaini ✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    Dah open for public. Sekarang tak ramai orang. Air pun bersih
    By Nur Jehan Nordin
    4 tahun yang lalu
    Stupid guard. Halau orang macam halau penjenayah. Buta ke tak nampak orang tengah handle baby.
    By Rulann Rulanha Mat lajin ✭✭✭✭✭
    3 tahun yang lalu
    Satu2 nya kolam renang yg cantik dn sapa yg nk belajar berenang dtglah disini…

Pusat Akuatik Tuanku Zara

  • Address: Jalan Kompleks Sukan, Taman Ipoh, 31400 Ipoh, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.3 (163)

Podium

  • Address: Kampung Bendera, 30200 Batu Gajah, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (30)

Asu Homestay With Private Pool

  • Address: No.1, Jalan Seri Bemban 4, Taman Seri Bemban, 31000 Batu Gajah, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.5 (28)

Akuatik Amanjaya

  • Address: Kompleks Sukan Ipoh, 31400 Ipoh, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.6 (17)

VillaKelabu Homestay with private pool

  • Address: 170900, Persiaran Sentang, Kampung Seri Mariah, 31000 Batu Gajah, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.7 (13)

496 Gym & Fitness

  • Address: N0.117A Persiaran Batu Gajah Perdana 1 Pusing, 31000 Batu Gajah, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.6 (12)

Homestay Batu Gajah

  • Address: No. 129, Solok BTI 1/11, Taman Tasek Idaman, 31000, Batu Gajah, Perak, 31000 Batu Gajah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (1)

Clearwater Sanctuary Golf Resort

  • Address: LOT 6019, Jalan Changkat Larang, 30200 Batu Gajah, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.6 (437)

Thank you for reading! If you have any additional information on the best Swimming Pool in Batu Gajah, please leave a comment below. We would love to hear from you!