NKE TRAVEL & TOURS SDN. BHD. in Alor Setar
Travel Agency

Explore 10 Exceptional Travel Agency in Alor Setar

Presenting a compilation of highly rated and positively reviewed Travel Agency in Alor Setar, Malaysia.

AlFarhan Travel & Tours Sdn. Bhd.

  • Address: No. 81, Batu 3, 05460 Alor Setar, Kedah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.3 (41)
  • Phone: +60 4-733 6343
  • Opening hours:
    Isnin: 9:00 PG – 5:30 PTG
    Selasa: 9:00 PG – 5:30 PTG
    Rabu: 9:00 PG – 5:30 PTG
    Khamis: 9:00 PG – 5:30 PTG
    Jumaat: Tutup
    Sabtu: Tutup
    Ahad: 9:00 PG – 5:30 PTG

NKE TRAVEL & TOURS SDN. BHD. in Alor Setar
NKE TRAVEL & TOURS SDN. BHD. in Alor Setar

5 Replies to Explore 10 Exceptional Travel Agency in Alor Setar

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The 10 Best Travel Agency near Alor Setar

NKE TRAVEL & TOURS SDN. BHD. in Alor Setar
NKE TRAVEL & TOURS SDN. BHD. in Alor Setar

SIREH TRAVEL & TOURS SDN.BHD.

  • Address: No 869A Taman Nuri, jalan datuk kumbar,, alor setar, 05300 Alor Setar, Kedah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.5 (22)
  • Phone: +60 4-700 1519
  • Opening hours:
    Isnin: 9:00 PG – 5:00 PTG
    Selasa: 9:00 PG – 5:00 PTG
    Rabu: 9:00 PG – 5:00 PTG
    Khamis: 9:00 PG – 4:30 PTG
    Jumaat: Tutup
    Sabtu: 9:00 PG – 1:00 PTG
    Ahad: 9:00 PG – 5:00 PTG
  • Reviews:
    By sabrina mansor ✭✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    Sangat berpuashati dgn Pengendalian umrah secara baik dan teratur . Ilmu yg dicurahkan sepanjang perjlnn umrah dan ziarah sgt bermakna. Terimakaseh Sireh Travel.
    By Ariffin Yahya ✭✭✭✭
    4 bulan yang lalu
    Setakat lani ok..Yang telah berurusan dgn mereka takda masaalah…Terbaik
    By love my country Malaysia ✭✭✭✭✭
    9 bulan yang lalu
    Layanan yang baik,penerangan pun memuaskan.insyah allah akan ambil pakej umrah ngan sirih travel
    By salena gomez ✭✭
    4 tahun yang lalu
    To be honest, Travel ni bagus. Cuma ramai sngt staff baru smpai management kelaut.

    – hotel pindah randah – kupon makan tak ada – last minute tukar jadual – xstudy history company airline (history samaada bagus ke x) – flight delay tapi tak ganti pada customer (boleh tuntut hak tribunal pengguna) – kalau nk ada kontigency untuk breakfast make sure la something equivalent. Orang lain sedap2 makan buffet kita kena budget2 nk makan sbb kupon tak ada.

    U buat service. U must study how service is. Bukan angguk2 geleng2. So sapa nk ambil travel ni. Just be clear. Saya nk bagi 1 bintang je. Tapi boleh bg dua sbb they all good and got manner.

    By Adib. Muhammad ✭✭✭✭
    4 tahun yang lalu
    Pakej umrah terbaik, Hotel dekat dengan masjidil haram dan madinah.

    Makanan terbaik, mutawif berpengalaman dan umrah musim sejuk yang sangat hebat.

Tiram Travel Alor Setar

  • Address: Noombor, 2510, Taman Pumpong, 05250 Alor Setar, Kedah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.3 (21)
  • Phone: +60 13-680 3060
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 9:00 PG – 5:30 PTG
    Selasa: 9:00 PG – 5:30 PTG
    Rabu: 9:00 PG – 5:30 PTG
    Khamis: 9:00 PG – 5:30 PTG
    Jumaat: 9:00 PG – 5:30 PTG
    Sabtu: 9:00 PG – 1:00 PTG
    Ahad: 9:00 PG – 5:30 PTG
  • Reviews:
    By Mariani Mohd ✭✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    daftar utk pakej umrah.. harga berpatutan & pendaftaran pun mudah, senang parking, terletak kwsan yg strategik
    By teacher wan ✭✭✭✭✭
    3 tahun yang lalu
    Banyak Tak link dgn main Tiram d Johor. Johor urus semua ..pastu cawangan Ni x boleh ubah n even x bgtau jemaah yg dftar the plan kalo ubah pun.. Saya dftar dgn mutawwif yg juga bapa saudara . Tp dah x ckup Ahli ,Tiram ubah ke mutawwif lain dengan visa pelancong . Tak bgtau apa pun pada Saya shgga lah Saya mnta jadual penerbangan . Tu pun mnta kalo Tak xtau bila Tiram nk bagi. Msg wassap punya la slow nak rspond . Kalo xtau cakap la jugak sesuatu,ini diam terus walau Kita col berkali2 pun. Memg management out . Saya x niat nk viral benda yg buruk tp just be honest la bisnes Ni. Jgn harap nknkira duit ja. Kesian org pun bukan Ada duit kumpul bertahun2 nk boleh p Mekah Ni. Train la pekerja tu btul2 .. obvious sgt x professional. Harap dpt menmbahbaik service..sekian
    By fauzi salim ✭✭✭✭✭
    3 tahun yang lalu
    Nak p umrah
    By Aishah Hassan ✭✭✭✭
    3 tahun yang lalu
    Terbaik
    By azizan othman ✭✭✭✭
    3 tahun yang lalu
    Tempat letak kereta ok

Rayhar Travels Sdn Bhd Cawangan Alor Setar

  • Address: Kampung Lubok Peringgi, 05150 Alor Setar, Kedah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.3 (20)

Widad Tours

  • Address: 913, Jalan Sultan Badlishah, Bandar Alor Setar, 05000 Alor Setar, Kedah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.8 (11)

Raza Holidays Sdn. Bhd.

  • Address: No.6 1st Floor,Taman Koperasi Kedah, Jalan Tun Razak, 05200 Alor Setar, Kedah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.8 (10)

Jafila Travel & Tours Sdn. Bhd. / Jafila Transiteks Sdn Bhd / Jafila Construction & Consultant Sdn Bhd

  • Address: Lot 17, Stadium Darul Aman, Jalan Stadium, Alor Setar, Kedah, Stadium Darul Aman, 05100 Alor Setar, Kedah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (9)

Al-Nile Tour & Travel Sdn. Bhd.

  • Address: 2a, K5, Hutan Kampung, 05350 Alor Setar, Kedah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (9)

Az Zuha Group Travel & Tours Sdn Bhd

  • Address: Persiaran Sultan Abdul Hamid, Taman Purnama, 05050 Alor Setar, Kedah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.8 (6)

AB Pesona Travel & Tours Sdn. Bhd.

  • Address: No. 149-1, Tingkat Bawah, Kompleks Alor Setar,, Lebuhraya Darul Aman, 05100 Alor Setar, Kedah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (6)

NKE TRAVEL & TOURS SDN. BHD.

  • Address: 216A, Jln Datuk Kumbar, Kampung Alor Menong, 05460 Alor Setar, Kedah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.6 (5)

Thank you for reading. You can visit the Alor Setar Directory to get more Travel Agency reviews and rating compilations troughout Malaysia’s city.