ASR TYRE SERVICE in Kuala Terengganu
Tyre Shop

Explore 10 Exceptional Tyre Shop in Kuala Terengganu

Here is a list of the best Tyre Shop in Kuala Terengganu, Malaysia, which have been rated and get positive reviews by users on Google My Business.

AKIM TAYAR

  • Address: 9778, T102, Kampung Binjai Bongkok, 21400 Kuala Terengganu, Terengganu, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.6 (107)
  • Phone: +60 13-664 4762
  • Opening hours:
    Isnin: 9:00 PG – 6:00 PTG
    Selasa: 9:00 PG – 6:00 PTG
    Rabu: 9:00 PG – 6:00 PTG
    Khamis: 9:00 PG – 6:00 PTG
    Jumaat: Tutup
    Sabtu: 9:00 PG – 6:00 PTG
    Ahad: 9:00 PG – 6:00 PTG

ASR TYRE SERVICE in Kuala Terengganu
ASR TYRE SERVICE in Kuala Terengganu

5 Replies to Explore 10 Exceptional Tyre Shop in Kuala Terengganu

  1. Banyak kali servis dan tukar tayar disini. Balik kampung isteri di bukit payong mesti servis sini. Harga berpatutan dan pekerja terlatih. Tak tipu customer,jujur. Sportrim pon murah.

  2. Recommended sangat. Terima kasih saidah dan akim untuk harga yang murah dan berpatutan. Sila datang beramai2

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The 10 Best Tyre Shop near Kuala Terengganu

ASR TYRE SERVICE in Kuala Terengganu
ASR TYRE SERVICE in Kuala Terengganu

TFZ Kedai Tayar

  • Address: 934 B, Jln Kuala Berang, Kampung Wakaf Beruas, 20050 Kuala Terengganu, Terengganu, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.7 (96)
  • Phone: +60 19-969 6871
  • Opening hours:
    Isnin: 9:00 PG – 6:30 PTG
    Selasa: 9:00 PG – 6:30 PTG
    Rabu: 9:00 PG – 6:30 PTG
    Khamis: 9:00 PG – 6:30 PTG
    Jumaat: Tutup
    Sabtu: 9:00 PG – 6:30 PTG
    Ahad: 9:00 PG – 6:30 PTG
  • Reviews:
    By Pemburu bayang ✭✭✭✭✭
    2 minggu yang lalu
    Terima kasih.. berpuas hati dengan service yg diberikan.. harga yg berpatutan .. siap dpat stiker doa lagi.. semoga bissness maju jaya bossku..👍👍
    By Shawn ✭✭✭✭✭
    4 bulan yang lalu
    Antara kedai tayar terbaik di Terengganu.

    ✓ Servis yg mantap ✓ Layanan staff yg bagus ✓ Produk yg berkualiti & dijamin selamat

    Terima kasih! 👍🏻👍🏻👍🏻

    By ibnu batota
    4 bulan yang lalu
    Cerita setahun lepas tukar rim sport,katanya rim aow thai flow forming,harga 2k lebih,tengok kedai lain rim aow dk smpai pun 2k,tu pun x pasti rim aow atau rim biasa,nnti nk tanya kedai lain cek untuk soheh betul ke dok rim aow hok pakai skrg ni,mari was2 dh ni,harga tayar pn tinggi dari kedai lain..klu betul rim aow kita edit balik,nk mari kedai pun benda dh lama,resit bayar pun x dok dh
    By Azamuddeen Azman ✭✭✭✭✭
    sebulan yang lalu
    Terbaikkk kdai TFZ,buat kerja dgn cepat,lyanan dgn baik,dan dpt sedikit ilmu,bab2 masalah kereta,i kasi 5star
    By WIRA XD DENDANG ✭✭✭✭
    5 bulan yang lalu
    Pertama kali ke sini, senang untuk ditemui.

    Keadaan luaran kedai agak sedikit huru hara kerna kawasan letak kereta agak terhad.

    Papan tanda perniagaan kelihatannya bagus, cantik, besar dan menarik.

    Kebiasaan bagi kedai servis kenderaan iaitu tiada penyambut tetamu atau jurupandu masuk.

    Kita kena ringan mulut untuk bertanya.

TAYARIA KT

  • Address: 36K, Jln Bukit Kecil, Bandar Baru, 21100 Kuala Terengganu, Terengganu, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (92)
  • Phone: +60 19-413 7868
  • Opening hours:
    Isnin: 9:00 PG – 6:30 PTG
    Selasa: 9:00 PG – 6:30 PTG
    Rabu: 9:00 PG – 6:30 PTG
    Khamis: 9:00 PG – 6:30 PTG
    Jumaat: Tutup
    Sabtu: 9:00 PG – 6:30 PTG
    Ahad: 9:00 PG – 6:30 PTG
  • Reviews:
    By WIRA XD DENDANG ✭✭✭✭
    3 tahun yang lalu
    Agak sibuk sikit hari ini, pelanggan pun ramai, pekerja agak kelamkabut.

    Apapun disini khidmat nasihat dan cadangan dari foreman amat baik untuk difikirkan. Perlu atau tidak terpulang.

    Harga servis adalah sama, namun alat ganti adalah berbeza. Beli dan pasang disini diterima, kadar upah agak sederhana.

    Layanan dari kakitangan premis ini dalam kategori baik. Tempat menunggu agak luas, walaupun tidak selesa.

    Anda boleh datang untuk khidmat nasihat, alat ganti berkualiti serta kakitangannya pun mesra.

    Terima kasih atas khidmat kalian

    By s mohd ✭✭✭✭
    3 tahun yang lalu
    Kerja kemas . Pasang tayar ikat screw pakai tangan dan torque wrench. Lepas kerja siap, ada free wax tayar sekali. Less 1 star sebab rasanya lama sangat tempoh masa buat rotation, balancing, alignment,tukar valve (dekat sejam ) & satu lagi upsale (mana2 kedai tayar pun akan upsale, lumrah biasa)
    By Faiez Hazam
    setahun yang lalu
    Ambik masa 4 jam baru siap untuk tukar tayar sbiji, balancing & alignment.
    By qadari Dzulkifli
    2 tahun yang lalu
    Very bad.. got promo for tyre but never said that old one 2017/18.. sudah pasang kita cek baru ckp old.. price to high for old tyre.. betul2 sudah kena.. pomen mmg A.. cakap mmg mcm salesman.. macam2 pulak tu tak kena… sapa kurang sen tak yah mari la sini..
    By Zainal bin Ibrahim ✭✭✭✭✭
    4 tahun yang lalu
    Bagus servis tayar kereta 4×4 di sini 😎 rajin usaha# ke jayaan 😎😃😂🤣💪👍

BG KEDAI TAYAR

  • Address: 12190, Kampung Buluh Gading, 21200 Kuala Terengganu, Terengganu, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.9 (88)

Hin Long Hang Sdn. Bhd.

  • Address: e 752, Jalan Durian Burung, 20050 Kuala Terengganu, Terengganu, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.4 (51)

Seng Fatt Tyre Service (Kedai Tayar Seng Fatt)

  • Address: 71, Jalan Sultan Ismail, Kampung Ladang Siha, 20200 Kuala Terengganu, Terengganu, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.4 (34)

CE Tyre & Auto Service

  • Address: Kampung Aur, 20400 Kuala Terengganu, Terengganu, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.4 (30)

Gs Multi (Pusat Servis Kenderaan Dan Tayar Terengganu)

  • Address: 36-S, Jln Bukit Kecil, TERENGGANU, 21100 Kuala Terengganu, Terengganu, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.4 (27)

GOMU TYRE AUTO SERVICES

  • Address: Lot 694, Jalan Sungai Rengas, KG WAKAF JELA, 20050 Kuala Terengganu, Terengganu, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.8 (24)

MZM MATJU TYRE & CAR SERVICES

  • Address: Lot 3357-B, Jalan Gong Tok Nasek, Kampung Bukit Depu, 21100 Kuala Terengganu, Terengganu, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.4 (23)

ABX TAYAR & SPORT RIM

  • Address: 493, Jalan Sultan Mohamad, 21100 Kuala Terengganu, Terengganu, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.6 (21)

Thank you for reading! If you have any additional information on the best Tyre Shop in Kuala Terengganu, please leave a comment below. Teknotuf MY would love to hear from you!