ANGSOKA SWIMMING CENTER in Teluk Intan
Swimming Pool

Explore 4 Exceptional Swimming Pool in Teluk Intan

Here is a list of the best Swimming Pool in Teluk Intan, Malaysia, which have been rated and get positive reviews by users on Google My Business.

Lower Perak Club

  • Address: Jalan Denai Intan, Bandar Baru Teluk Intan, 36000 Teluk Intan, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (94)
  • Phone: +60 5-621 1955
  • Opening hours:
    Isnin: 8:00 PG – 11:00 PTG
    Selasa: 8:00 PG – 11:00 PTG
    Rabu: 8:00 PG – 11:00 PTG
    Khamis: 8:00 PG – 11:00 PTG
    Jumaat: 8:00 PG – 11:00 PTG
    Sabtu: 8:00 PG – 11:00 PTG
    Ahad: 8:00 PG – 11:00 PTG

5 Replies to Explore 4 Exceptional Swimming Pool in Teluk Intan

  1. Memang terbaik mantop meletop mantul kipidap dongibap… Tempat yang selesa dan nyaman… Masakannya pon sedap… Perkhidmatan yang terbaik…

  2. Keramahan yang sangat baik; terutamanya kepada Arwind.
    Makanan yang sangat baik, sangat lazat.
    Harga yang sangat murah.

    Kami menyukainya (Saya, ibu bapa saya, adik perempuan saya & anak perempuan mereka)

  3. Tempat yang bagus untuk keluarga & rakan-rakan berkumpul untuk makan malam atau sekadar bersantai di bar.

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The 4 Best Swimming Pool near Teluk Intan

Rumah Tangga Merah with Private Pool

  • Address: Lorong Guru/Perwira, Kampung Raja Ahmad Hisham, 36000 Teluk Intan, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.5 (11)
  • Phone: +60 16-338 6801
  • Website:
  • Reviews:
    By cahaya qasseh ✭✭✭✭✭
    11 bulan yang lalu
    Menyeronokkan
    By Mohd Khairul GET ✭✭✭✭✭
    sebulan yang lalu
    Ia adalah pengalaman yang hebat di sini.. Tempat ini sangat bersih dan diatur dengan sempurna oleh pemilik dan juga kakitangan yang sangat membantu. Tempat yang menarik untuk berehat bersama keluarga.. Ia pasti akan tinggal di sini jika saya melawat Teluk Intan lagi..
    By Rufus Chen ✭✭✭✭✭
    8 bulan yang lalu
    Pengalaman seumur hidup tinggal di homestay yang kaya dengan warisan budaya yang terbuka kepada semua…dan mempunyai ruang tamu yang berasingan dengan kemudahan moden (cth. TV skrin rata yang besar dengan netflix dan permainan papan dll).
    By Jegan .G ✭✭✭✭
    sebulan yang lalu
    Homestay yang bagus
    By Pandak Kharshah ✭✭✭✭✭
    11 bulan yang lalu
    Aman dan Damai

Angsoka Hotel Teluk Intan

  • Address: No 24, Jalan Changkat Jong, 36000 Teluk Intan, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.6 (399)
  • Phone: +60 5-622 3756
  • Website:
  • Reviews:
    By Aeainsz:3 ✭✭
    dalam minggu lalu
    First of all , hotel paling teruk yang family and i duduk sepanjang hidup ya . Bruh coral bay pangkor , lexis hibicus , avillion admiral cove pun lagi better la . Come on , biar harga Mahal tapi service okay . Not like this . Ingat bayar guna air Liur ? Yang hotel hotel Mahal boleh je pakai jersey . Takkan hotel camni takleh pakai jersey kalau nak main pool bruh , seluar tracksuit pun tak boleh . Please la , hotel yang Mahal Mahal punya rules tak strict sangat pun . Dengan tandas takleh flush , aircond tak rasa . One more thing , lifeguard dia sangatlah kerek ye , and macam geli dgn kaum lain . Bilik berhabuk , tak bersih . Terima kasih .
    By Yazmeen Daniaaa
    dalam minggu lalu
    Management Sangat teruk, tandas Tak Boleh flush, bila Dah call tidak dilayan pulak. Tolong perbaiki service Hotel ye thx.
    By Aie Nazz ✭✭✭✭✭
    2 bulan yang lalu
    Ok aircond sejuk,bilik pn bersih harga berbaloi,ada kolam cuma tv kna pandai seting le klu idok dengo radio aje le . Sblh2 stesen minyak sng nk cari roti2 nk mkn2 sbb sini xde restoran cuma ada dewan yg biasa org sewa utk mjlis kawin2..
    By mohd faizal
    6 bulan yang lalu
    Bilik bersih tapi tak ada tingkap. kolam not recommended.very strictly rule. 1 year annual pass legoland pakai baju mandi ni boleh je.smpi sini kena bukak pulak. Tak boleh pakai pulak.apa pon tak boleh.
    By feza sarip
    4 minggu yang lalu
    Hotel yg tidak mesra pelanggan. Keadaan sekeliling kolam renang berserabut.

ANGSOKA SWIMMING CENTER

  • Address: 24, Jalan Changkat Jong, 36000 Teluk Intan, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.4 (11)

Thank you for reading! If you have any additional information on the best Swimming Pool in Teluk Intan, please leave a comment below. We would love to hear from you!