Perodua Service Centre Glenmarie in Subang Jaya
Perodua Service Centre

Explore 5 Exceptional Perodua Service Centre in Subang Jaya

Here is a list of the best Perodua Service Centre in Subang Jaya, Malaysia, which have been rated and get positive reviews by users on Google My Business.

Pusat Servis Kereta Perodua cawangan Subang Jaya

  • Address: 678, Persiaran Subang Permai, Sungai Penaga Industrial Park, 47500 Subang Jaya, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (777)
  • Phone: +60 19-616 7026
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 8:15 PG – 5:00 PTG
    Selasa: 8:15 PG – 5:00 PTG
    Rabu: 8:15 PG – 5:00 PTG
    Khamis: 8:15 PG – 5:00 PTG
    Jumaat: 8:15 PG – 12:30 PTG, 2:30–5:00 PTG
    Sabtu: 8:00 PG – 1:00 PTG
    Ahad: Tutup

Perodua Service Centre Glenmarie in Subang Jaya
Perodua Service Centre Glenmarie in Subang Jaya

5 Replies to Explore 5 Exceptional Perodua Service Centre in Subang Jaya

  1. Nk buat appointment pakai apps, apps asyik rosak. Nk call pulak, boleh pulak dia main angkat pastu letak balik. Dasar pemalas! Kalau malas jangan datang kerja!

  2. The staff are very polite and cara bertutur dorng pun sangat ok.. service bagus, first time ke center ni for my first month car service.. staff tu ialah encik (lupa) dh tapi encik tu sangat sangat caring dan menepati janji, dia dh janji kalau saya tk dengar kaunter tu panggil akan cari saya.. ultimately yes he did!! Penjelasan bagi service kereta pun semua jelasss! Terbaikkk!!!!

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Perodua Service Center

Perodua is a prominent Malaysian automobile manufacturer specializing in producing a diverse range of vehicles, including compact cars and hatchbacks. To ensure optimal vehicle performance and customer satisfaction, they have established service centers across various cities and regions.

A Perodua service center serves as a facility where proud owners of Perodua vehicles can conveniently take their cars for routine servicing, maintenance, and repairs. These centers are authorized by Perodua and staffed with well-trained technicians who possess expertise in handling Perodua vehicles.

When you visit a Perodua service center, you can avail a wide array of services, such as oil changes, brake inspections, engine diagnostics, tire rotations, and other essential maintenance tasks. Moreover, these centers are well-equipped to handle more substantial repairs and address any issues that may arise with your vehicle.

To obtain the most up-to-date information regarding Perodua service centers, their locations, and the services they offer, I highly recommend visiting Perodua’s official website or contacting them directly through their provided business contact number. This will ensure that you receive accurate and relevant details tailored to your specific needs.

The 5 Best Perodua Service Centre near Subang Jaya

Perodua Service Centre Glenmarie in Subang Jaya
Perodua Service Centre Glenmarie in Subang Jaya

Perodua Service Centre Glenmarie

  • Address: 14 & 16, Jalan Juruhebah U1/50, Temasya Industrial Park Phase 2, 40150 Shah Alam, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (620)
  • Phone: +60 3-5569 1913
  • Opening hours:
    Isnin: 8:15 PG – 5:00 PTG
    Selasa: 8:15 PG – 5:00 PTG
    Rabu: 8:15 PG – 5:00 PTG
    Khamis: 8:15 PG – 5:00 PTG
    Jumaat: 8:15 PG – 12:30 PTG, 2:30–5:00 PTG
    Sabtu: 8:00 PG – 1:00 PTG
    Ahad: Tutup
  • Reviews:
    By Ruzaini Rosli ✭✭✭✭✭
    seminggu yang lalu
    Tempat luas dan selesa. Customer lounge & cafe di tingkat 1. Book slot awal pagi tak crowded. Pergi untuk checking sahaja & fees cuma RM29. Tapi service yang diberikan sungguh memuaskan daripada En Najib dan foreman. Tandas bersih macam tandas hotel.
    By Natasha Najla
    sebulan yang lalu
    ⁩The WORST service center ! Don’t ever bring your car here. Kalau tak nak kereta korg LINGKUP jgn la hantar dkt sini. Kereta saya baru 8 bulan, milage tak sampai 20k tayar dah makan dalam sampai keluar dawai. Can you imagine kereta baru tayar dah keluar dawai ? 3 kali dtg checking, 2 kali service foreman tak check tayar. First checking dia suruh tukar steering rack. Then dtg service 10k service advisor tak recommend buat alignment balancing, tak check tayar. Bila tanya masa tukar steering rack buat alignment tak, dorg kata buat, tapi bila saya mintak report ckp takde report. How eh nak submit warranty takde report ?kalau ya pun nak bodohkan customer jgn la sampai nampak sangat bodoh sendiri. Staff bagi jawapan mcm tak pernah sekolah. Drpd sa, foreman sampai supervisor semua tak guna ! Report checking ke 3 pun takde tulis pasal tayar dah makan dalam, bila tanya kenapa tak tulis service advisor bagi jawapan dan close job. Wahhh customer belum dtg pickup kereta dia sa dah close job ! Mmg terbaik staff dkt sini. KERJA CINCAI ! Dah 3 minggu service center masih belum bagi jawapan bila saya tanya. Dah call customer service HQ, 3 kali call saya call tapi service center keras tak nak call saya balik utk settle. 3 MINGGU TAK SOLVE PROBLEM NI. MMG TAK GUNA PRODUA GLENMARIE !!! PUIHH. Melingkup la korg sekali staff tak guna.
    By Fairozakwan Faiz ✭✭✭✭✭
    dalam minggu lalu
    Selesa lepas renovate ni.
    By MOHAMMAD SYAFIQ NORZAKIFAH
    sebulan yang lalu
    sangat teruk . harga caj mahal dgn service dibagi sgt tak berbaloi . kereta sampai rosak service kat centre dah 2 kali minyak engine kering . beli kereta bukannya murah dirosakkan org mcm tu je
    By Seaphu Cascada
    sebulan yang lalu
    Teruk sangat bahagian customer service bahagian temu janji service..kita call boleh pulak letak..baik tak payah kerja kalau sikap macam tu.pergi kerja tempat lain kalau hati tu tak boleh nak jawab dengan seikhlas hati..SAYA BERHARAP PIHAK ATAS MENGAMBIL TINDAKAN YANG SEWAJARNYA,INI BOLEH MEMBURUKKAN REPUTASI SYARIKAT..

Perodua showroom usj 9

  • Address: 18 & 20, Jalan USJ 9/5r, Subang Business Centre, 47620 Subang Jaya, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.5 (143)
  • Phone: +60 16-447 2241
  • Opening hours:
    Isnin: 9:00 PG – 8:00 PTG
    Selasa: 9:00 PG – 8:00 PTG
    Rabu: 9:00 PG – 8:00 PTG
    Khamis: 9:00 PG – 8:00 PTG
    Jumaat: 9:00 PG – 8:00 PTG
    Sabtu: 9:00 PG – 8:00 PTG
    Ahad: 9:00 PG – 5:00 PTG
  • Reviews:
    By rozila ahmad ✭✭✭✭✭
    2 bulan yang lalu
    Salesman sini sgt peramah & sgt membantu walau pon hanye inquiry
    By Norhidayah Ismail ✭✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    Alhamdulillah, sgt puas hati. Happy sgt2. En. Mahmud uruskan yg terbaik utk urusan beli kereta dan personally attitude En. Mahmud pun baik. Happy2222….
    By Mohd Zulhafiz Zakaria ✭✭✭✭✭
    2 tahun yang lalu
    Terima kasih luqman sbb urusan selesai.. saya ni pekak walaupun x dengar apa2.. boleh luqman wssap saya paham n buat typing dalam wssap tu..
    By Dstl Global ✭✭✭✭✭
    4 tahun yang lalu
    Best service from en. Norriza. Terima kasih ke atas perkhidmatan yang mesra dan ikhlas. Sesiapa yg. nak cari kereta perodua ataupun apa apa jenis kereta, jangan lupa cari dia. Guarantee you will like his service. 💖
    By Mohd nur hakimin Abdul rahaman ✭✭✭✭✭
    3 tahun yang lalu
    Cukup berpuas hati dengan servis yang diberikan.Salesman yang sangat prihatin,cekap dan amanah dalam berurusan.Highly recommended…

Takzim Dinamik Perodua USJ

  • Address: 1, Jalan Putra Mahkota 7/4a, Seksyen 7 Putra Heights, 47650 Subang Jaya, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.6 (77)

Perodua Pusat Service Alat Ganti

  • Address: 677, Persiaran Subang Permai, Subang Light Industrial Park, 47500 Subang Jaya, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 2 (1)

Thank you for reading. You can visit the Subang Jaya Directory to get more Perodua Service Centre reviews and rating compilations troughout Malaysia’s city.