Pusat Badminton 148 in Kuantan
Badminton Court

Find the Top 10 Popular Badminton Court in Kuantan

Here is a list of the best Badminton Court in Kuantan, Malaysia, which have been rated and get positive reviews by users on Google My Business.

PlayGround No. 6

  • Address: Lot 89, Jalan Industri Semambu 7, Kawasan Perindustrian Semambu, 25350 Kuantan, Pahang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.3 (1050)
  • Phone: +60 9-567 8910
  • Opening hours:
    Isnin: 10:00 PG – 12:00 PG
    Selasa: 10:00 PG – 12:00 PG
    Rabu: 10:00 PG – 12:00 PG
    Khamis: 10:00 PG – 12:00 PG
    Jumaat: 10:00 PG – 12:00 PG
    Sabtu: 9:00 PG – 12:00 PG
    Ahad: 9:00 PG – 12:00 PG
Pusat Badminton 148 in Kuantan
Pusat Badminton 148 in Kuantan

5 Replies to Find the Top 10 Popular Badminton Court in Kuantan

  1. Saya selalu main bowling disini. Everything okay saya suka tapi kenapa satu bintang ? Ada satu staff beri alasan harga yang tidak munasabah. Promotion weekend seperti yang dipaparkan 3 game RM18 tapi staff maklumkan bahawa harga ini hnya untuk walk in sahaja. Tetapi jika booking RM21. Worst!!!! Saya nak cancelkan booking tu tak boleh pula ? Minta ubah ya

  2. Kebodohan court futsal ni tgh main ttup lampu x abis main lg ttup lampu .ckup time ngam2 ttup lampu..lansung xde bg isyarat bgthu seperti Legend Futsal dan Arena Polo buat .diorg akan bgthu masa anda ada lagi 10 minit dan Diorg akan lebihkan lg masa kpd 5 atau 8 minit lg..

    kat Playground ni bodoh..

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The 10 Best Badminton Court near Kuantan

Pusat Badminton 148 in Kuantan
Pusat Badminton 148 in Kuantan

Pusat Badminton Semambu

  • Address: Lot 903, Jalan Haji Ahmad, Taman Tunas Jaya, 25300 Kuantan, Pahang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (430)
  • Phone: +60 19-689 0900
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 10:00 PG – 12:00 PG
    Selasa: 10:00 PG – 12:00 PG
    Rabu: 10:00 PG – 12:00 PG
    Khamis: 10:00 PG – 12:00 PG
    Jumaat: 10:00 PG – 12:00 PG
    Sabtu: 10:00 PG – 12:00 PG
    Ahad: 10:00 PG – 12:00 PG
  • Reviews:
    Leceh kena pakai stokin dulu before try kasut sample.. Gi bata pun tak payah pakai stokin.. pastu suruh beli stokin dia
    By Armayya Fitri (4 bulan yang lalu)
    Kedai racket tak boleh masuk covid pun dah beransur pulih satu2 kedai tk boleh masuk main kat court boleh pulak masuk kedai tak boleh … kedai bagus dah banyak barang tp tk boleh masuk
    By Penuntut (setahun yang lalu)
    Tempat nya best teratur tak crowded tapi management terok selalu nak main sini call tak dapat, kene sidai nak tunggu, office selalu takde org.
    ✭✭ By Wan Luqman (setahun yang lalu)
    owner unfriendly, kuat tipu court takde orang cakap ada orang. makan duit orang
    By Muhd Azrif Bin Mohd Hadri (8 bulan yang lalu)
    tmpt luas…dengan harga berpatutan…
    ✭✭✭✭✭ By Dexter 1166 (2 tahun yang lalu)

Dewan Badminton Taman Polo Badminton Court Jalan IM8/1

  • Address: 830931,103.307954, 3, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (122)
  • Phone: +60 12-981 3993
  • Website:
  • Reviews:
    Terbaik sangat dewan badminton ni sebab facilities banyak termasuk kedai serbaneka and kedai makan ada disekitar dewan.
    ✭✭✭✭✭ By Azlan Shah (10 bulan yang lalu)
    Antara dewan badminton terbaik di Kuantan. Gelanggang yang selesa. Pengudaraan yang baik. Harga yang berpatutan. Cuma bilangan gelanggang yang terhad, namun selesa kerana jarak antara gelanggang tidak terlalu rapat.
    ✭✭✭✭✭ By Muhammad Naufal (7 bulan yang lalu)
    Court best! Ada 8 court. Guna court getah. Dekat dengan UIA Kuantan. Lorong masuk dia menghala nak masuk ke Masjid UIA, kemudian terus lagi sampai nak kawasan perumahan sikit sebelah kiri. Betul betul tepi jalan.
    ✭✭✭✭✭ By Sir Puyu (4 tahun yang lalu)
    Ada kipas pun rasa berkuap. Maybe ventilation kurang kat sini.
    ✭✭✭✭✭ By Siti Noraini Rosman (3 tahun yang lalu)
    Ada nasi kerabu Pattani… sedapnya
    ✭✭✭✭✭ By LUKMAN HAKIM (setahun yang lalu)

Kuantan Synergy Sports Centre (KSSC)

  • Address: Lot 11235, Sungai Isap Pusat Komersial Batu Tiga Jalan, Jalan Gambang, 25150 Kuantan, Pahang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.8 (112)

Teo Badminton Court

  • Address: Lorong Air Putih 103, Taman Semabok, 25300 Kuantan, Pahang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (64)

Dewan Indera Mahkota 2

  • Address: 15, 15, Lorong IM 2/19, Bandar Indera Mahkota, 25200 Kuantan, Pahang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.9 (47)

Pahang Badminton Association

  • Address: Dewan Persatuan Badminton Pahang, Lorong IM 1/1, Indera Mahkota 1, Bandar Indera Mahkota, Pahang, 25200 Kuantan, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (43)

Dewan Badminton Rahazqim

  • Address: 13/634, Kampung Sungai Karang Pantai, 26100 Kuantan, Pahang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.4 (18)

DEWAN SERBA GUNA KAMPUNG SRI FAJAR

  • Address: Lrg. 2, Kampung Sri Fajar, 26300 Gambang, Pahang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (16)

MK BADMINTON CENTRE

  • Address: Jln. Indera Mahkota 2, Bandar Indera Mahkota, 25200 Kuantan, Pahang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (15)

Pusat Badminton 148

  • Address: Lot 148-B, Jalan Industri Semambu, Kawasan Perindustrian Semambu, 25350 Kuantan, Pahang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.8 (12)

Thank you for reading! If you have any additional information on the best Badminton Court in Kuantan, please leave a comment below. Teknotuf MY would love to hear from you!

Tags