Golden Bowl Kopitiam 绿园凤城美食阁 in Kluang
Breakfast

Find the Top 10 Popular Breakfast in Kluang

Here is a list of the best Breakfast in Kluang, Malaysia, which have been rated and get positive reviews by users on Google My Business.

Kluang Rail Coffee

  • Address: KTM, Jalan Station, 86000 Kluang, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (7597)
  • Phone: +60 12-553 1938
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: Tutup
    Selasa: 7:00 PG – 6:00 PTG
    Rabu: 7:00 PG – 6:00 PTG
    Khamis: 7:00 PG – 6:00 PTG
    Jumaat: 7:00 PG – 6:00 PTG
    Sabtu: 7:00 PG – 6:00 PTG
    Ahad: 7:00 PG – 6:00 PTG

Golden Bowl Kopitiam 绿园凤城美食阁 in Kluang
Golden Bowl Kopitiam 绿园凤城美食阁 in Kluang

5 Replies to Find the Top 10 Popular Breakfast in Kluang

  1. Saya cuba lontong, laksa johor, law xu fen, bun bakar dan kopi o ais. Paling sedap laksa johor. Bukan rasa standard laksa johor yang saya pernah makan. Kuah memang lain. Highly recommended. Kopi O ais mmg signature. Sedap, kaw, creamy and salty. Parking guna TnGo card. Minimum RM5 diperlukan untuk masuk. Toilet ada, bayar 20 sen.

  2. Roti bakar, nasi lemak & kopi wajib order kat sini. Cuma kena sabar tggu nak dpt tempat duduk. Service terbaikkkk ??

  3. Dah lama tak g.sekarang pergi nak parking kena caj rm2.12.kena pakai touch n go makan sedap dan service laju

  4. Bodo kopitiam sini. Aku dah kate makanan aku x dpt. dia caj jugak. Perempuan pakai tudung merah dekat kaunter caj aku. 28/05/2023 pukul 1.58pm. Igt eh ko caj aku. Walaupon murah tp tetap tu duit aku. Aku x halal dunia akhirat duit aku

  5. Saya datang hari sabtu, hari minggu dan cuti sekolah. Macam biasa waktu ni ramai. Nak masuk kena beratur tapi tak lama, dalam 10-15 minit. Order senang. Masa menunggu makanan tak lama. Makanan yang kami makan,
    1. Rojak mee 4⭐️ Kuah kacang manis, tapi rasa kacang ada.
    2. Laksa Johor 4⭐️ sedap. Cukup rasa. Kuah rasa pekat.
    3. Rojak tauhu 3.5 ⭐️ rasa sama dengan rojak mee, bezanya takde mee
    4. Roti bun 5⭐️ Paling suka sebab ade crunchy dan manis.
    5. Kopi o Ais (sedap!), Kopi Ais, Kopi C (manis)

    Kesimpulan untuk saya dan kawan-kawan, kesabaran kami berbaloi. ?

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The 10 Best Breakfast near Kluang

Golden Bowl Kopitiam 绿园凤城美食阁 in Kluang
Golden Bowl Kopitiam 绿园凤城美食阁 in Kluang

Kluang Rail Coffee, Taman Tasik

  • Address: 20 & 21 Pusat Perniagaan Tasik, 86000 Kluang, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (732)
  • Phone: +60 12-553 1938
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 7:00 PG – 6:00 PTG
    Selasa: 7:00 PG – 6:00 PTG
    Rabu: Tutup
    Khamis: 7:00 PG – 6:00 PTG
    Jumaat: 7:00 PG – 6:00 PTG
    Sabtu: 7:00 PG – 6:00 PTG
    Ahad: 7:00 PG – 6:00 PTG
  • Reviews:
    By Hobby Bobby ✭✭✭✭
    sebulan yang lalu
    Tempat terhad hari minggu atau hari cuti, kena pi awal, makanan byk habis sebelum tengah hari sampai 2-3 Kali ubah order, parking banyak, free parking. Harga tak rahmah, tapi taklah mahal. Rasa makanan ok.
    By Khairul Amal ✭✭
    2 bulan yang lalu
    Order dah tulis elok di kertas,staff key in salah. Order nasi lemak sampai lambat. Macam buat ala carte. Makanan 30 minit tak sampai lagi. Lambat. Sistem kelihatan tak membantu kelancaran operasi. Order roti bakar,nasi lemak,nasi goreng je.
    By Ida Firdausi ✭✭✭
    dalam minggu lalu
    Chaotic. Nak masuk makan pun kena que panjang gilaaa.. kalau nak datang makan sini pastikan jangan datang time lunch hour or time weekend.
    By Sa Ibrow&lashes Beauty spa ✭✭✭✭✭
    Makan semua sedap²..rekomen👌 Mee kari marvelous roti butter kaya lembut nasi lemak sambal power dan sedap sgt..kopi kaw gila 100% ⭐ i bagi
    By Remy Padil ✭✭
    5 bulan yang lalu
    Order lain dapat lain. Makanan, cepat ,sejuk, asal boleh. Branch ni not recommended . Duduk 6 orang meja kecik. Org lain duduk 2 org meja luas. Tandas berebut beratur. Pergi branch lain guys

Hoover Restaurant 豪华茶餐室

  • Address: 24, Jalan Ng Pi Ton, Taman Kluang Baru, 86000 Kluang, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (558)
  • Phone: +60 17-725 7722
  • Opening hours:
    Isnin: Tutup
    Selasa: 7:30 PG – 5:30 PTG
    Rabu: 7:30 PG – 5:30 PTG
    Khamis: 7:30 PG – 5:30 PTG
    Jumaat: 7:30 PG – 5:30 PTG
    Sabtu: 7:30 PG – 5:30 PTG
    Ahad: 7:30 PG – 5:30 PTG
  • Reviews:
    By Golf Golf ✭✭✭✭✭
    11 bulan yang lalu
    A popular Kopitiam in Kluang.
    By Karfield Pang 馮家輝 ✭✭✭✭
    3 tahun yang lalu
    Popular coffee shop with kuih muih
    By Ali Ali ✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    Sangat memuaskan hati semua
    By Snow Fox ✭✭✭✭
    4 tahun yang lalu
    Nice Kopi
    By Thomas Lew ✭✭✭✭
    8 bulan yang lalu
    Tempat ini betul-betul di kawasan kejiranan. Anda perlu pergi ke kaunter untuk memilih makanan yang anda mahu, bee hoon ekonomi, karipap, tart telur, dll. Kedua-dua karipap dan tart telur adalah baik. Harus mencubanya. Anda kemudian memesan kopi atau teh daripada kakitangan. Jangan lupa roti mentega Kaya dan telur rebus lembut. Kedua-dua ini adalah setiap kebaikan. Kopinya juga agak pekat.

MyKluang Coffee @ Taman Sri Kluang

  • Address: No 2&4, Jalan 10, Taman Sri Kluang, 86000 Kluang, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.8 (542)

My Kluang

  • Address: No 1, Jalan Aman 1, Taman Aman, 86000 Kluang, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.7 (401)

MyKluang Coffee @ Taman Kluang Indah

  • Address: NO 2, Jalan Indah 1/1, TAMAN KLUANG INDAH, 86000 Kluang, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.7 (377)

Hailam Toast 1935 @Kluang

  • Address: No 6, 8, Jalan Lambak, Kampung Masjid Lama, 86000 Kluang, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.9 (275)

Golden Bowl Kopitiam 绿园凤城美食阁

  • Address: 8, Jalan Indah 1/1, Taman Kluang Indah, 86000 Kluang, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.8 (186)

Gerai Makan Botak

  • Address: Jalan Panggung, Kampung Masjid Lama, 86000 Kluang, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.7 (156)

Kluang Corner Cafe Restaurant (NO PORK NO LARD)

  • Address: 13, Jalan Langsat, Kampung Masjid Lama, 86000 Kluang, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (87)

BW Garden Cafe

  • Address: 28, Jalan Mengkibol, Taman Sunrise, 86000 Kluang, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (80)

Thank you for reading! If you have any additional information on the best Breakfast in Kluang, please leave a comment below. Teknotuf MY would love to hear from you!

Tags