Bus Elite - Bus & Van Rental KL in Petaling Jaya
Bus Rental

Find the Top 10 Popular Bus Rental in Petaling Jaya

Presenting a compilation of highly rated and positively reviewed Bus Rental in Petaling Jaya, Malaysia.

Transportation Service Kuala Lumpur. Van & Bus Charter/Hire/Rental/Airport Transfer – Thrill Adventures Travel & Tours

  • Address: 3 Towers T2A-11, 01, Jalan Ampang, 50450 Kuala Lumpur, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (190)
  • Phone: +60 12-340 7895
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: Buka 24 jam
    Selasa: Buka 24 jam
    Rabu: Buka 24 jam
    Khamis: Buka 24 jam
    Jumaat: Buka 24 jam
    Sabtu: Buka 24 jam
    Ahad: Buka 24 jam

Bus Elite - Bus & Van Rental KL in Petaling Jaya
Bus Elite – Bus & Van Rental KL in Petaling Jaya

5 Replies to Find the Top 10 Popular Bus Rental in Petaling Jaya

  1. Saya ambil 3 trip. Ke hotel air asia. Air asia ke klia. Klia balik ke rumah. Seriously mmg driver terbaik, peramah dan on time. Sangat berhati2 dan selamat je rasa. Van mmg selesa. Mmg tiptop. Yang paling best driver dia la. Tq for the very comfartable journey?

  2. Service bagus, kenderaan van 10 seater yang kami sewa dalam keadaan baik, bersih, selesa dibawa, aircond sejuk. Senang berurusan dengan En.Ash, maklum balas dari owner pon cepat, kerjasama dari syarikat service ini memang tip top. InsyaAllah, semestinya kami akan senaraikan company service transport ini bagi program lain dimasa akan datang. Semoga maju jaya

  3. Perkhidmatan terbaik?? Airport Transfer van yang bersih, luas dan selesa???. Pemandu pelancong Fitri dan Ashraf memberikan layanan terbaik dan mesra. Saya bagi 5 ⭐⭐⭐⭐⭐ untuk kedua-dua pemandu.InshaAllah ada rezeki kami sekeluarga akan menggunakan perkhidmatan van tuan lagi..Terima kasih.?

  4. Sangat memuaskan.. Tepat pada waktu.. No delay at all.. Alhamdulilah.. Driver pun friendly..in sha Allah boleh guna perkhidmatan ini lagi…

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The 10 Best Bus Rental near Petaling Jaya

Bus Elite - Bus & Van Rental KL in Petaling Jaya
Bus Elite – Bus & Van Rental KL in Petaling Jaya

Car Rental with Driver Kuala Lumpur | Van & Luxury Car rent with Driver | Chauffeur Services with Private Driver KL | Lafiy Transport

  • Address: Jalan Lingkaran Tengah 2 65-1, Jalan Melati utama 4 Taman Melati Utama, Melati Utama, 53100 Kuala Lumpur, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.9 (152)
  • Phone: +60 18-267 4661
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 9:00 PG – 11:30 PTG
    Selasa: 9:00 PG – 11:30 PTG
    Rabu: 9:00 PG – 11:30 PTG
    Khamis: 9:00 PG – 11:30 PTG
    Jumaat: 9:00 PG – 11:30 PTG
    Sabtu: 9:00 PG – 11:30 PTG
    Ahad: 9:00 PG – 11:30 PTG
  • Reviews:
    By Raja Nur Aina Raja Mohammad Noordin ✭✭✭✭✭
    6 bulan yang lalu
    travel from Bangi to Lumut; uncle driver sporting, let us do karaoke even tengah2 hari buta. dia layankan saja kami nak nyanyi ke, nk benti mkn ke.. kejap2 ada yang nk ke toilet, jumpa je, dia benti, kami turun..

    mkn pun dia ok, layankan je kt nk mkn mana…

    uncle pun selalu senyum, kita pun senang hati.

    bas VIP, premium, 5 star… aircond sejuk, seat cantik, tak de koyak.. ruang luas utk bawak beg2 sekali.

    bila uncler/abg driver sporting, semua nya pun ok. InshaALLAH, kalau ada rezeki kami nk ulang berjalan dgn Lafiy Transport lagi.. thank you

    By Nabilah Shafian ✭✭✭✭✭
    3 tahun yang lalu
    Highly recommended, services tiptop. Memang puas hati. Thank you 🙏🏻
    By zaid shukor ✭✭✭✭✭
    3 tahun yang lalu
    Berurusan dgn Munawar sgt memudahkan urusan sy. Cekap, cepat dan mudah. Sy akan cari Nawar lagi. Terima kasih uruskan trip saya di KL.
    By Suriatul Azwa ✭✭✭✭✭
    4 tahun yang lalu
    2 kali guna khidmat kereta sewa this company, memang tiptop dari segi layanan kepada customer dan condition kereta.. Recommended! 👍
    By Adirah Ahmed Rohani ✭✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    Driver sporting & friendly. Kenderaan pun baru. Boleh rekemen dgn kwn2

Aeroline Express Sdn. Bhd.

  • Address: LG, Sunway Pyramid Shopping Mall, Jalan Pjs 11/15, Taman Bandar Sunway, 46150, Petaling Jaya, Selangor, 46150, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (99)
  • Phone: +60 3-5631 1313
  • Website:
  • Reviews:
    By Carlos Rashid ✭✭✭✭✭
    4 tahun yang lalu
    Suatu kepuasan dlm perjalanan yg mencabar dng ketenangan yg d berikan ♥️👍🇲🇾🇹🇭
    By قناة عبودي خلاف Khallaf ✭✭✭✭✭
    9 bulan yang lalu
    Sangat cemerlang.Setiap kali ke Malaysia, saya mesti tempah, selesa dan mewah, dari tahun 2015 hingga sekarang. Saya tengok dan buka akaun online.
    By haya saleh ✭✭✭✭✭
    4 tahun yang lalu
    Bas adalah lebih baik daripada yang dijangkakan. Luas, selesa, peti sejuk, skrin, soket elektrik, fon kepala, air, makanan, selimut, bantal kecil Tempat duduknya adalah kulit dan bersandar
    By K R ✭✭✭✭✭
    3 tahun yang lalu
    Perkhidmatan bas yang hebat. Mereka mempunyai ruang istirahat di tingkat bawah bas di mana anda boleh mempunyai meja kerja. Anda boleh menyelesaikan banyak kerja dalam perjalanan anda dari KL ke Singapura atau sebaliknya. Kakitangannya baik. Terdapat tandas kecil dan pantri di sebelah ruang istirahat yang juga mempunyai tv.
    By Stephen Abraham ✭✭✭✭
    7 tahun yang lalu
    Salah satu kaedah paling selesa untuk masuk ke Singapura. Bas yang sangat selesa dengan tempat duduk yang besar dan termasuk makanan juga. Tandas ada dalam bas juga. Ia lebih mahal sedikit daripada bas ekspres biasa, walaupun untuk keselesaan, ia agak berbaloi dengan sedikit wang tambahan. Disyorkan.

Lembah Subang

  • Address: Jalan PJU 1a/46, Taman Putra Damai, 47301 Petaling Jaya, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (54)

Jay C Tours Sdn Bhd

  • Address: A-16-2 Level 2 Block A Galleri, Jalan Klang Sentral 14/KU5, Klang Sentral, 41050 Klang, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.9 (52)

Bus Elite – Bus & Van Rental KL

  • Address: No. 2-3-4 WISMA KLH Jalan Kasipillay Off Jalan Ipoh Batu 2 1⁄2, 51200 Kuala Lumpur, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.7 (50)

TR TRANSPORT SERVICES / Van Rental/ Sewa Van / Bus Rental/ In kL Klang Valley Malaysia

  • Address: No 90-2, Gombak Court, Jalan Cengal Selatan, Taman Setapak, 53300 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.8 (36)

Bas & Van Persiaran Sewa Kuala Lumpur | Bus Van Rental with Driver KL | Lafiy Transport

  • Address: No 65, 1, Jalan Melati Utama 4, taman melati utama, 53100 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.9 (31)

New To View Travel & Tour Sdn Bhd

  • Address: No. 5-1, Jalan KS7/ Klang Sentral, Bukit Raja, Selangor Persiaran Klang Sentral 2/Ku5 Klang Sentral, Pekan Meru, 41050 Klang, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.9 (27)

私人司机 Brendan | 吉隆坡交通和导游服务 | 汽车/面包车/巴士/Vellfire/Starex 出租 | 机场接送 | KLIA

  • Address: 1, Lingkaran Syed Putra, Mid Valley City, 59200 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (11)

Joel Travel & Tours Sdn Bhd

  • Address: 609, Block B, Mentari Business Park, Jalan PJS 8/5, Bandar Sunway, 46150 Petaling Jaya, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.5 (11)

Thank you for reading! If you have any additional information on the best Bus Rental in Petaling Jaya, please leave a comment below. We would love to hear from you!