Cendoldotcom in George Town
Cendol

Find the Top 10 Popular Cendol in George Town

Presenting a compilation of highly rated and positively reviewed Cendol in George Town, Malaysia.

Penang Road Famous Teochew Chendul

  • Address: 27-29, Lebuh Keng Kwee, George Town, 10100 George Town, Pulau Pinang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (6088)
  • Phone: +60 4-262 6002
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 10:00 PG – 5:00 PTG
    Selasa: 10:00 PG – 5:00 PTG
    Rabu: 10:00 PG – 5:00 PTG
    Khamis: 10:00 PG – 5:00 PTG
    Jumaat: 10:00 PG – 5:00 PTG
    Sabtu: 10:00 PG – 5:00 PTG
    Ahad: 10:00 PG – 5:00 PTG
Cendoldotcom in George Town
Cendoldotcom in George Town

5 Replies to Find the Top 10 Popular Cendol in George Town

  1. Kalau kamu sekalian pergi berdua cuba dulu membeli satu cendol kerana isinya sangat banyak dan diberikan mangkuk besar umpamanya satu mangkuk boleh makan dua orang. 3.8 star for cendol

    Kuey Tiaw Goreng 4 star sebab tak cukup untuk sorang, hahahahaha.

    Popia basah sentiasa baru digulung baru kalau ada order dan masih panas inti sayuranya, jadi saya bagi 3.8 Star.

    Cempedak Goreng 3 Star atas sebab a little bit pricey.

  2. Nak pergi sini kena parking jauh sedikit.. dari jejantas boleh nampak ramai yang beratur. Cendol dia sedap dia punya kacang merah tuh fuhh layan. Dalam kedai boleh order kuey tiaw

  3. Famous location.. attractive.. beli cendol kat luar je.. bukan peak season.. jadi tak ramai orang.. selesa.. meja makan kurang.. terhad.. kena minum berdiri.. kehalalan tak tahu.. takut kena kecam masyarakat

  4. Cendol sangat sedap, ask for extra kacang! Harga murah, very friendly and fast service. Recommend!

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The 10 Best Cendol near George Town

Cendoldotcom in George Town
Cendoldotcom in George Town

Ais Tingkap

  • Address: 2, Lebuh Tamil, George Town, 10100 George Town, Pulau Pinang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (1543)
  • Phone: +60 16-400 3310
  • Opening hours:
    Isnin: 11:00 PG – 7:00 PTG
    Selasa: 11:00 PG – 7:00 PTG
    Rabu: 11:00 PG – 7:00 PTG
    Khamis: 11:00 PG – 7:00 PTG
    Jumaat: 11:00 PG – 7:00 PTG
    Sabtu: 11:00 PG – 7:00 PTG
    Ahad: 11:00 PG – 7:00 PTG
  • Reviews:
    Ais tingkap @ Air Sarbat ni recommended and tourist yang datang kena try. Refeshing gila tambah2 timw tengahari. Pergi ni waktu weekdays and takyah beratur but surprisingly takde yg pekerja dia buat fresh, ada yg dah pack dalam botol. So kami beli: Ais Tingkap Ori – 2 botol Ais Tingkap Lemon – 1 botol Total harga rm 12.5, harga utk ori rm4, utk lemon rm4.5. act banyak menu dkt sini boleh try tapi kitorg dah kesuntukkan masa. Dia mcm air sirap biasa je cuma ada hint of citrus, dalam air ni ada biji selasih, agar-agar dengan isi kelapa. Sumpah balik tu tambah ais memang nikmat. For me suka yg lemon lagi sebab rasa masam2. Benefir bila dia buat packaging dalam botol siap2, boleh beli as ole-ole utk family. Utk yg nak mai try hameediyah dgn ais tingkap ni dekat sangat2. Boleg parking dkt multi-level parking chowrasta arked, cuma kena bayar pakai debit card. Bila park situ boleh access banyak tempat utk beli souvenir, makan semua lah, thank you!
    ✭✭✭✭✭ By Iman Shafie (8 bulan yang lalu)
    Sgt sgt sgt convenient sbb ais tingkap beku pon available, so senang utk korang yg nk jln jauh atau nk bawa balik rumah. Cendul Dan ais kacang Pon Ada pelbagai pilihan, korang nak campus dgn jagung cendul tuhh nak campur dgn pulut me kacang semua bole. Bekas cendul Dan ais kacang Pon sgt convenient, let sat korang nak mkn sikit then ta habis nak bawa masok dlm kereta sambong makan Pon bole. Tempat bergambar Pon best
    ✭✭✭✭✭ By Nurhafilah Jailani (11 bulan yang lalu)
    air dia aku tengok simple je. tapi refreshing & sedap berbaloi la untuk cuba. dia buka pukul 11. tapi 10.30 tu orang dah start beratur dah hahaha.. meja ada la dalam 3 je.
    ✭✭✭✭✭ By Dalila (9 bulan yang lalu)
    -Rasa tak berubah sejak dulu lagi. Still sedap. Bau wangi, manis2 sejuk. -Kalau malas beratur ,boleh beli yang botol punya, ambil je dalam fridge kat depan lepas tu bayar. Tak payah beratur. -Macam2 flavour aus tingkap ada yang dalam botol tu.
    ✭✭✭✭✭ By Axim (5 bulan yang lalu)
    Pekerja slow buat kerja. Q pun panjang jadinya. Mungkin boleh kurangkan pekerja, ramai” pun slow. Air ok, air sirap campur kelapa.
    ✭✭✭ By Kambeng (3 bulan yang lalu)

Joo Hooi Cafe

  • Address: 475, Jln Penang, George Town, 10000 George Town, Pulau Pinang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.8 (773)
  • Phone: +60 14-903 3561
  • Opening hours:
    Isnin: 9:30 PG – 5:30 PTG
    Selasa: 9:30 PG – 5:30 PTG
    Rabu: 9:30 PG – 5:30 PTG
    Khamis: 9:30 PG – 5:30 PTG
    Jumaat: 9:30 PG – 5:30 PTG
    Sabtu: 9:30 PG – 5:30 PTG
    Ahad: 9:30 PG – 5:30 PTG
  • Reviews:
    The char kuey teow was over rated. Fried using gas burner. Duck egg fried kuey teow is RM7.50
    ✭✭✭ By Cindy Leong (5 tahun yang lalu)
    Love the chendol !! Serves a good char koay teow as well
    ✭✭✭✭ By Michael Lee (5 tahun yang lalu)
    Ordered the otak otak, fried oysters omelette and Asam laksa. Otak otak was tasteless. Oyster omelette was good and asam laksa wasn’t too bad.
    ✭✭✭✭ By BRYAN LEE (2 tahun yang lalu)
    Great laksa and oh jien. Feels like cendol is overhyped and char kuey teow has terrible service.
    ✭✭✭✭ By Commander Mittens (5 tahun yang lalu)
    Asam laksa was so good
    ✭✭✭✭✭ By Jin Hui Poh (4 tahun yang lalu)

Penang Road Famous Laksa

  • Address: 5, Lebuh Keng Kwee, George Town, 10100 George Town, Pulau Pinang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.4 (733)

Hock Seng Rojak

  • Address: Gat Lebuh Cecil, 10300 George Town, Pulau Pinang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (695)

Penang Road Famous Teochew Cendol

  • Address: 294-G-7, Sunshine Farlim Shopping Mall, Jalan Thean Teik, Kampung Melayu, 11500 Ayer Itam, Pulau Pinang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.9 (631)

Swatow Lane Ice Kacang

  • Address: E, 102, 1, Jalan Burma, George Town, 10050 George Town, Pulau Pinang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (443)

Nasi Dalca Rahim

  • Address: Lebuh Queen, George Town, 10450 George Town, Pulau Pinang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.3 (235)

Penang Road Nyonya Cendol

  • Address: 27, Lebuh Keng Kwee, George Town, 10100 George Town, Pulau Pinang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.9 (163)

Rojak Ho Wei Jeng

  • Address: Medan Renong, 11, Jalan Tun Syed Sheh Barakbah, George Town, 10200 George Town, Pulau Pinang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.6 (74)

Penang Road Famous Ice Kacang Cendol

  • Address: George Town, 10300 George Town, Pulau Pinang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.4 (64)

Thank you for reading! If you have any additional information on the best Cendol in George Town, please leave a comment below. We would love to hear from you!|Thank you for reading! If you have any additional information on the best Cendol in George Town, please leave a comment below. Teknotuf MY would love to hear from you!|Thank you for reading. You can visit the George Town Directory to get more business reviews and rating compilations troughout Malaysia’s city.