Vibe Fitness in Sandakan
Fitness Gym

Find the Top 10 Popular Fitness Gym in Sandakan

Discover the top-rated Fitness Gym in Sandakan, Malaysia, recognized and praised by online customers.

Motion Fitness Center

  • Address: 90000 Sandakan, Sabah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.8 (45)
  • Opening hours:
    Isnin: 9:00 PG – 10:00 PTG
    Selasa: 9:00 PG – 10:00 PTG
    Rabu: 9:00 PG – 10:00 PTG
    Khamis: 9:00 PG – 10:00 PTG
    Jumaat: 9:00 PG – 10:00 PTG
    Sabtu: 8:00 PG – 9:00 PTG
    Ahad: 8:00 PG – 9:00 PTG

Vibe Fitness in Sandakan
Vibe Fitness in Sandakan

5 Replies to Find the Top 10 Popular Fitness Gym in Sandakan

  1. Salah satu gim dengan kelengkapan terbaik yang pernah saya lawati. 15RM untuk sekali senaman.
    Dua pagar gim boleh laras dan banyak beban. Bersih dan kemas.

  2. Tempat yang sesuai untuk aktiviti riadah. Mereka juga mempunyai gim dan kolam renang di mana kita boleh menggunakan kolam renang pada waktu malam juga dan menikmati pemandangan yang indah. Berenang di kolam selepas bersenam adalah antara perkara yang paling menyeronokkan ?

  3. Tiada mesin air atau wifi…. Jika anda membayar 15rm anda pasti akan mempunyai kedua-duanya ?

    Peralatannya bagus dan banyak pilihan tetapi tuhan saya memerlukan yang bersih!!! Berkarat seluruh pakaian saya sekarang. Pakai hitam ? juga pemberat pada mesin rintangan pasti dimatikan kerana dikatakan j mengangkat jauh lebih berat daripada yang biasa saya lakukan..

    Jika tidak, gimnasium yang serba lengkap untuk dikunjungi untuk sekali sahaja.

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The 10 Best Fitness Gym near Sandakan

Vibe Fitness in Sandakan
Vibe Fitness in Sandakan

Z GYM Fitness

  • Address: block B8, LOT 1, BANDAR LABUK JAYA, Bandar Labuk Jaya, 90000 Sandakan, Sabah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (28)
  • Phone: +60 17-897 6303
  • Opening hours:
    Isnin: 9:00 PG – 10:00 PTG
    Selasa: 9:00 PG – 10:00 PTG
    Rabu: 9:00 PG – 10:00 PTG
    Khamis: 9:00 PG – 10:00 PTG
    Jumaat: 9:00 PG – 10:00 PTG
    Sabtu: 9:00 PG – 10:00 PTG
    Ahad: 9:00 PG – 10:00 PTG
  • Reviews:
    By Khairi Aqil ✭✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    Walk-in price Rm10. One month member Rm100. Equipments and machines lengkap je. Very supportive surroundings. Kalau tak tahu tanya je siapa² dlm tu diorang akan tolong with your form. 4.30pm – 6.00pm takdelah crowded sangat maybe mcm 10 org kot.
    By azik macho ✭✭✭✭
    3 tahun yang lalu
    Gym ni ok, cuma mesin dia kena tambah lagi lah..di utamakan latihan bgian dada..
    By BASRI LALIAH ✭✭✭✭✭
    5 tahun yang lalu
    Gym yang baik.. sesuai untuk mereka yang mau besarkan otot dan mesra pelanggan
    By Jaydi Imbran ✭✭✭✭✭
    4 tahun yang lalu
    Ruang gym yg sangat luas dan peralatan yg mencukupi
    By Steff Littleford ✭✭✭
    sebulan yang lalu
    Tidak dapat pergi kerana mereka mempunyai masa buka yang salah di Google…

    9-12am buka 12-3pm TUTUP 3-9pm buka

    Kena update google maps!!! Duduk di luar pada pukul 12 malam dengan harapan untuk berlatih 🙄

The Warehouse Fitness Training Centre

  • Address: 90000 Sandakan, Sabah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.9 (25)
  • Phone: +60 89-215 777
  • Opening hours:
    Isnin: 7:00 PG – 9:00 PTG
    Selasa: 7:00 PG – 9:00 PTG
    Rabu: 7:00 PG – 9:00 PTG
    Khamis: 7:00 PG – 9:00 PTG
    Jumaat: 7:00 PG – 9:00 PTG
    Sabtu: 7:00 PG – 9:00 PTG
    Ahad: Tutup
  • Reviews:
    By Nordin Masta ✭✭✭✭✭
    4 tahun yang lalu
    Tempat yang sesuai utk bersenam ataupun ingin membentuk tubuh bdn yg berotot disini juga ada kelas latihan senaman utk mgekalkan btk bdn yg ideal bagi yg berat blebihan.. Tenaga pengajar yg profasional…dan mudah utk berinteraksi..dgn peralatan gym yg terkini dan berbagai.. Ruang yg luas pasti anda puas hati..
    By Kimberly Chong ✭✭✭✭✭
    2 tahun yang lalu
    Gimnasium terbaik di Sandakan 💪🏼 Kebersihan yang sangat baik, kakitangannya sangat mesra dan semangat yang hebat. Peralatan berkualiti tinggi untuk memenuhi semua keperluan kecergasan. Dibuka lebih awal daripada kebanyakan gim di bandar begitu bagus jika anda ingin mendapatkan sesh sebelum bekerja. Pasti akan mengesyorkan.
    By Lee Zii ✭✭✭✭✭
    12 bulan yang lalu
    Gim yang bagus, kakitangan yang sangat membantu dan mesra. Peralatan berkualiti tinggi dan banyak aktiviti boleh kami lakukan di sini. Sesuai untuk membawa rakan bersenam di sini pada hujung minggu. All the bestt 👍🏻
    By Wei Lim ✭✭✭✭✭
    2 tahun yang lalu
    sungguh luas.. berat percuma dan kawasan crossfit..
    By Peng Chok ✭✭✭✭✭
    Peng Chok)
    Gimnasium 5 bintang dengan kakitangan yang mesra dan jurulatih yang hebat! Tempat yang bersih dengan peralatan yang sangat baik, disyorkan!

Taman Indah Jaya

  • Address: Blok 75, 221, Lorong Indah Jaya 78, Taman Indah Jaya, 90000 Sandakan, Sabah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (24)

D’Orange Gym

  • Address: Jalan Airport, 90000 Sandakan, Sabah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.5 (19)

Dewan PDRM paduka Mat Salleh,

  • Address: Lor Satu, 90000 Sandakan, Sabah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.3 (13)

GRIT FX Functional Fitness

  • Address: Jalan Dataran BU 3, 90000 Sandakan, Sabah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (12)

IJM Playground

  • Address: Lorong Garden Villa, 90000 Sandakan, Sabah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.3 (12)

All Fit Express

  • Address: 90000 Sandakan, Sabah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.9 (8)

Utama Recreation Club

  • Address: 90000 Sandakan, Sabah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.8 (8)

Kalai brothers boxing legacy

  • Address: Jln N.V. School, 90000 Sandakan, Sabah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (6)

Thank you for reading! If you have any additional information on the best Fitness Gym in Sandakan, please leave a comment below. Teknotuf MY would love to hear from you!