Texas Chicken Plaza Merdeka in Melaka
Fried Chicken

Find the Top 10 Popular Fried Chicken in Melaka

Discover the top-rated Fried Chicken in Melaka, Malaysia, recognized and praised by online customers.

KFC Plaza Melaka

  • Address: No. 555, Plaza Melaka, Jalan Gajah Berang, 75300, Malacca, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.9 (1121)
  • Phone: +60 6-281 0092
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 8:00 PG – 11:00 PTG
    Selasa: 8:00 PG – 11:00 PTG
    Rabu: 8:00 PG – 11:00 PTG
    Khamis: 8:00 PG – 11:00 PTG
    Jumaat: 8:00 PG – 11:00 PTG
    Sabtu: 8:00 PG – 11:00 PTG
    Ahad: 8:00 PG – 11:00 PTG

Texas Chicken Plaza Merdeka in Melaka
Texas Chicken Plaza Merdeka in Melaka

5 Replies to Find the Top 10 Popular Fried Chicken in Melaka

  1. Saya makan saya . Naik atas dah bau kepam bau badan sampai rasa nk muntah nak makan pun tak selera . Rupanya ada gelandangan dkt meja makan yg makan sisa2 makanan pelanggan . Saya ni tak pandang jijik pada gelandangan tp kita ni biar gelandangan tp jgn menyusahkan org . Dia nak ambil sisa makanan okay je tapi kebersihan tu . And pekerja kfc boleh biarkan sahaja padahal pkerja elok je kulu kilir . And keadaan tmpt tu kotor . Dgn sos takda . Dgn meja makan tak berkemas . Mmg tahu skrg dah makan kena kemas sendiri . Tapi ada customer taktahu dia tinggalkn je makanan tu . Bersepah . Kotor . Pkerja nampak je tapi buat taktahu .

  2. Lain kali ice dah habis bagi tahu la dulu, sblum customer proceed to order, kalau ramai guest sya faham, tapi guest tak ramai, sya order 930, mmg sorang dia customer je!

  3. The dish getting worse.. ayam dah lebam and dry. Idk how many times they keep heat the chicken. And no one inform about ice machine not functioning. Last last dapat air takde ice and didn’t inform as well.. perasan pun masa dah naik atas nak makan because we dine in.. and nak balik tu singgah cashier ask for ice baru la dorang “oh mesin ice rosak tu takde ice” hmm tah lah..

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The 10 Best Fried Chicken near Melaka

Texas Chicken Plaza Merdeka in Melaka
Texas Chicken Plaza Merdeka in Melaka

KFC

  • Address: No. 35 & 37, Jalan Bbp 1, Taman Batu Berendam Putera, 75350 Melaka, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.8 (853)
  • Phone: +60 6-552 8648
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 8:00 PG – 11:00 PTG
    Selasa: 8:00 PG – 11:00 PTG
    Rabu: 8:00 PG – 11:00 PTG
    Khamis: 8:00 PG – 11:00 PTG
    Jumaat: 8:00 PG – 11:00 PTG
    Sabtu: 8:00 PG – 11:00 PTG
    Ahad: 8:00 PG – 11:00 PTG
  • Reviews:
    By Bhuvaneswary G ✭✭✭✭✭
    sebulan yang lalu
    Staff yang bagus, walaupun kami dine in dah pukul 10.30mlm, tapi mereka tidak rush and masih melayan…bagus, ayam pun panas and sedap
    By seindah pelangi
    3 minggu yang lalu
    Staff dia agak kurang ajar. orang tanya jawab lah elok2. bila customer India, dia layan elok je. boleh pulak cakap elok2. nasib ayam ok.
    By Nurul Jannah
    10 bulan yang lalu
    Ni last beli dari cawangan batu berendam. Kecewa sangat2. Dapat roti mcm ni tak tahu la arang ke kulat. Takut nak makan. Kecewa.
    By Nani Rikau
    7 bulan yang lalu
    I went to kfc melaka baru semalam. Saya sangat pelik dgn kfc melaka baru. Sangat pelik kenapa ea tak bole bayar pay wave or debit card..??? 2 kali sy tanya kenapa ? Jawapannya dia kata kita ambi cash saja. Ke pekeje yg sy deal smlm tu malas nak key in? Ke mcm mna ea? I cannot brain. Da la sy cashless.. nasib baik ade jgk terselit selit jgk money kt wallet.
    By raena
    8 bulan yang lalu
    dah berapa kali order, selamba je bagi peha sekecik alam, order 3 set, semua dapat peha. bukan first time kena macam ni. order cheezy wedges, tapi dapat wedges je, no cheese. wth

Texas Chicken Plaza Merdeka

  • Address: NO. 1336C & 1336c, 1, Jln Merdeka, 75000 Melaka, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (553)
  • Phone: +60 6-240 0693
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 10:00 PG – 11:00 PTG
    Selasa: 10:00 PG – 11:00 PTG
    Rabu: 10:00 PG – 11:00 PTG
    Khamis: 10:00 PG – 11:00 PTG
    Jumaat: 10:00 PG – 11:00 PTG
    Sabtu: 10:00 PG – 11:00 PTG
    Ahad: 10:00 PG – 11:00 PTG
  • Reviews:
    By cik ankh
    4 bulan yang lalu
    Don’t deserve any star at all Ayam tak sedap. Berbau hanyir. Mintak spicy tp dpt Macam x spicy je Rude staff . Amik order laju2 nak kejau apa ,mangkuk? First and last beli kt sini. Lahabau
    By Jaiyana Flower ✭✭✭✭✭
    3 tahun yang lalu
    Sedap & air minuman bole tambah jika dah abis minum (refill) dpt harga rm 6.90 pada hari Malaysia 16/9/2019 yg lalu
    By Ahmad Faiq Mohd Shaifudin ✭✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    servis yg pantas dan makanan masih panas, ayam juga besar-besar 👍😁
    By Mohd Shahrul Azlan Abdullah ✭✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    Better than KFC..ayam spicy dia betul2 pedas..utk kanak2 xsesuai.. recommended
    By Monty Pythonz ✭✭✭
    3 tahun yang lalu
    Always datang sini untuk bungkus but most of the time staff tk letak pun sos packet dlm plastik.. mmg kena stiap kali mintak ke? Kfc bgi je tk perlu pun mintak.. btw staff sana mmg suka lepak dpn kaunter ye? Rmai2 dpn kaunter sorg je lap meja.. rmai2 dpn kaunter berborak, bkn la nk ckp tk boleh nk berborak langsung tpi customer tngh order kt kaunter, staff lain boleh gelak2 kt belakang.. kalau staff tu sndiri sbgai customer kt kedai lain pastu staff kedai tu buat mcm tu tk ke sakit hati?

Hot Chicken Chop -Melaka

  • Address: No 23, Jalan Ttc 26A, Taman Teknologi Cheng, 75260 Cheng, Melaka, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (349)

My Chicken Rice

  • Address: Jalan Hang Jebat, 75200 Melaka, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.7 (304)

THE BEST CHICKEN RICE

  • Address: G14, Jalan Rahmat 1, Taman Malim Jaya, 75250 Malim Jaya, Melaka, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.4 (261)

Old Town Chicken Rice

  • Address: No,.9, Jalan Laksamana Cheng Ho, Air leleh, 75050 Melaka, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.8 (68)

Melaka Best BBQ Chicken Wings

  • Address: Jalan Kampung Lapan, Taman Kenanga, 75250 Melaka, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.7 (46)

Restaurant Wilson Chicken Rice

  • Address: 34, Lorong Bukit Cina, Kampung Banda Kaba, 75100 Melaka, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (44)

Chicago Chicken City

  • Address: 96, Jalan Tokong, Kampung Tiga, 75200 Melaka, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.3 (16)

Restoran Shin Shin Chicken Rice

  • Address: 21, Jln Taman Kota Laksamana 7, Taman Kota Laksamana, 75200 Melaka, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.5 (13)

Thank you for reading. You can visit the Melaka Business Directory to get more business reviews and rating compilations troughout Malaysia’s city.

Tags