Grand Chicken Rice Pasir Gudang in Pasir Gudang
Fried Chicken

Find the Top 10 Popular Fried Chicken in Pasir Gudang

Presenting a compilation of highly rated and positively reviewed Fried Chicken in Pasir Gudang, Malaysia.

KFC Pasir Gudang Land Drive Thru

  • Address: Plot 1, Block C, Jalan, Persiaran Dahlia 2, Taman Bukit Dahlia, 81200 Pasir Gudang, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.8 (1272)
  • Phone: +60 7-255 7013
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 8:00 PG – 12:00 PG
    Selasa: 8:00 PG – 12:00 PG
    Rabu: 8:00 PG – 12:00 PG
    Khamis: 8:00 PG – 12:00 PG
    Jumaat: 8:00 PG – 12:00 PG
    Sabtu: 8:00 PG – 12:00 PG
    Ahad: 8:00 PG – 12:00 PG

Grand Chicken Rice Pasir Gudang in Pasir Gudang
Grand Chicken Rice Pasir Gudang in Pasir Gudang

5 Replies to Find the Top 10 Popular Fried Chicken in Pasir Gudang

  1. SERVICE DRIVE THRU PALING TERUK ! Tunggu more than 10 minit siap round satu kedai and park dekat drive thru again STILL NO RESPOND. Tetiba cakap sistem down rosak bagai ! Dah tahu rosak kau letak lah cone ke apa dekat drive thru tu !!!!!!

  2. Dari last year tahan taknak review but this year mcm melampau lak eyh KFC kat bukit dahlia ni. Malas ke apa? Asyik machine rosakla takleh order drive thru la staff tak cukup la. mcm2 je alasan everytime nak drive thru. Tak pernah lagi dapat drive thru everytime nak drive thru. Baik takyah buka drive thru kalau nak suruh cust masuk.

  3. Servis yang baik dan pantas! Cuma ayam kurang crispy so-so la , perlu order di kiosk. Kadangkala Touch n Go tidak berfungsi di kiosk. ***Makesure bwk cash or card***

  4. teruk ah service skrg.. oder delivery ayam 9ktl air fresh oren yang sampai air coke. dah mak aku takleh minum. harga bkn sama lgi mhl dri coke dh byr.. poyo ah kfc skrg

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The 10 Best Fried Chicken near Pasir Gudang

Grand Chicken Rice Pasir Gudang in Pasir Gudang
Grand Chicken Rice Pasir Gudang in Pasir Gudang

Restoran Al-Khair

  • Address: No 27, Jalan Cendana 5/1, Taman Cendana, 81700 Pasir Gudang, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (1022)
  • Phone: +60 12-277 6500
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 8:00 PG – 12:00 PG
    Selasa: 8:00 PG – 12:00 PG
    Rabu: 8:00 PG – 12:00 PG
    Khamis: 8:00 PG – 12:00 PG
    Jumaat: 8:00 PG – 12:00 PG
    Sabtu: 8:00 PG – 12:00 PG
    Ahad: 8:00 PG – 12:00 PG
  • Reviews:
    By McK76 ✭✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    Antara kedai mamak paling value di Pasir Gudang. Menu, service, pricing semua berpatutan. Makanan sedap sedap belaka. Sentiasa ramai orang di sini. Boleh repeat bawak mertua 🙂
    By mz sm ✭✭✭✭✭
    3 minggu yang lalu
    nan cheese biasa & nan cheese double meleleh dia paling padu. Kedai mamak ni je yg boleh diterima nan cheese dia. Dah banyak kali repeat & setiap kali beli mesti akan minta kuah kari instead of kuah dhal sbb lagi suka kuah kari 👍🏼 kuah dhal pun sedap cuma setiap orang kan lain2 citarasa kan? Tapi semua mmg sedappp! Thank you sebab tak banyak soal bila minta kuah kari walaupun dah bagi kuah dhal 😂
    By nurhidayah azman ✭✭✭✭✭
    seminggu yang lalu
    Nan cheese tak pernah tak padu. Sekarang ni cheese dia pun makin sedap compared dgn tahun2 sebelum ni. Terbaik al-khair.
    By mimie amiezaaa ✭✭✭✭✭
    4 bulan yang lalu
    craving satisfied😍😍 mmg recommended utk naan cheese. nasi lemak ayam dia pon sedap.

    harga dah naik sikit tp masih lg affordable nasi lemak ayam , naan cheese (requested extra cheese ) + ayam tandoori , fresh orange & tembikai iced overall total nk dkt rm40.

    By ah s ✭✭✭
    3 bulan yang lalu
    Roti tosai garing tapi tak berapa garing Rasa kuah cicah kelapa tu sedap

    Ayam tandoori sedap, mintak bahagian dada baru juicy. Bhg lain kering. Cheese nan sedap.

    Nasi goreng ayam k.o (nasi lembik) Kuah dal tak sedap, mintak kari awal2. (Sbb waiter mcm nk cr gaduh bila minta slps dpt mknn)

    Air manis sgt, murah sikit dr mamak biasa.

KFC Taman Cahaya Masai

  • Address: 17-19, Jalan Intan 13, Taman Cahaya Masai, 81700 Pasir Gudang, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (619)
  • Phone: +60 7-262 1834
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 9:30 PG – 11:00 PTG
    Selasa: 9:30 PG – 11:00 PTG
    Rabu: 9:30 PG – 11:00 PTG
    Khamis: 9:30 PG – 11:00 PTG
    Jumaat: 9:30 PG – 11:00 PTG
    Sabtu: 9:30 PG – 11:00 PTG
    Ahad: 9:30 PG – 11:00 PTG
  • Reviews:
    By Mazlan Majid
    2 bulan yang lalu
    Layanan kurang memuaskan.hidangan ayam goreng yang kecil dan nugget yg digoreng hangus.
    By Mohd redzuan Abdullah ✭✭✭✭
    3 tahun yang lalu
    KFC Restaurant kebanyakan orang gemarkan dari baby 3@3 tahun hingga yang dah senja pon sukakannya.. termasuklah keluarga saya…😌🙂😊
    By Zul Aizat ✭✭✭✭✭
    2 tahun yang lalu
    Bulan puasa elok la order guna apps KFC dan pickup je. Kalau x jenuh la menunggu lama.
    By capNOD
    10 bulan yang lalu
    hampeh punya makcik cashier, sombong nau, agak biadap layan customer. sorang lagi manager kot ( baju hitam ) ingat bila awak pakai mask, orang tak perasan awak buat riak muka😂😂😅(riak annoying bila layan cust ). camne ni? dudk depan, tapi x suka layan customer, baik duduk dapur. terutama mak cik cashier tu, sakit hati bila tengok awak buat perangai cam tu.
    By Atika Saad
    3 bulan yang lalu
    Order ayam original bagi spicy juga aiyoooo.

Marrybrown

  • Address: 1, Jalan Tembikai 2, Taman Kota Masai, 81700 Pasir Gudang, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.8 (382)

4Fingers Crispy Chicken

  • Address: 51, Jalan Sejambak 14, Taman Bukit Dahlia, 81700 Pasir Gudang, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.9 (285)

Bola-bola Chicken Chop

  • Address: Jalan Semerbak 20, Taman Bukit Dahlia, 81700 Pasir Gudang, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.9 (247)

LEEZO RESTAURANT KOTA MASAI, PASIR GUDANG

  • Address: No 14A, Jalan Ekoperniagaan 12, Taman Kota Masai, 81700 Pasir Gudang, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.9 (212)

KFC

  • Address: Level 3-27B, Level, 3, Jalan Kompleks, Pusat Bandar, 81200 Pasir Gudang, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.7 (101)

GEPREK PAK BOSS

  • Address: 3 A, Jln Ekoperniagaan 7, Taman Kota Masai, 81700 Pasir Gudang, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.9 (100)

Kedai Ayamas@Pasir Gudang

  • Address: 43, Jalan Sejambak 14, Taman Bukit Dahlia, 81700 Pasir Gudang, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (82)

Fryday korean restaurant

  • Address: No. 18a, Jalan Eko Perniagaan 12, Taman Kota Masai, 81700 Pasir Gudang, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.7 (46)

Thank you for reading! If you have any additional information on the best Fried Chicken in Pasir Gudang, please leave a comment below. We would love to hear from you!