Wonderful Fried Chicken in Petaling Jaya
Fried Chicken

Find the Top 10 Popular Fried Chicken in Petaling Jaya

Here is a list of the best Fried Chicken in Petaling Jaya, Malaysia, which have been rated and get positive reviews by users on Google My Business.

K Fry Urban Korean

  • Address: LG 221A 1 Utama Shopping Center, Bandar Utama, 47800 Petaling Jaya, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.6 (2903)
  • Phone: +60 3-7624 0027
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 11:00 PG – 10:00 PTG
    Selasa: 11:00 PG – 10:00 PTG
    Rabu: 11:00 PG – 10:00 PTG
    Khamis: 11:00 PG – 10:00 PTG
    Jumaat: 11:00 PG – 10:00 PTG
    Sabtu: 11:00 PG – 10:00 PTG
    Ahad: 11:00 PG – 10:00 PTG

Wonderful Fried Chicken in Petaling Jaya
Wonderful Fried Chicken in Petaling Jaya

5 Replies to Find the Top 10 Popular Fried Chicken in Petaling Jaya

  1. Firstime masuk kfry .. Dan rasa “WOW” sangat dengan servis kfry 1utama sediakan.. Makanan pon sedap.. Sesuai dgn citarasa.. Terutama sekali bingsoo.. Memang best sgt.. Akan repeat lagi… Terima kasih “DAYAH” layan kerenah kami dan husband sy.. ❤❤❤ saranghae.. Pengalaman yang mengujakan kami utk berkunjung lagi.. ?

  2. Makanan semua sedap. Dan paling penting servis cepat. Tak sampai 10 minit duduk makanan dah siap. Staff semua friendly. Terbaik kfry 1U

  3. Datang hari weekend, walaupun ramai orang sistem tetap teratur. Awal² die bagi no utk kte duduk n tunggu dulu. Bila ada table ready, die panggil. Makanan semua ok. Cuma kalau makan berdua, order Fried chicken MINI bumbuk dah ok. Tak payah order yg besar tu. Kalau tak, kena bungkus bawa balik ?

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The 10 Best Fried Chicken near Petaling Jaya

Wonderful Fried Chicken in Petaling Jaya
Wonderful Fried Chicken in Petaling Jaya

Texas Chicken

  • Address: 1G, Jalan SS 21/1a, Damansara Utama, 47400 Petaling Jaya, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (2009)
  • Phone: +60 3-7496 6119
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 8:00 PG – 10:00 PTG
    Selasa: 8:00 PG – 10:00 PTG
    Rabu: 8:00 PG – 10:00 PTG
    Khamis: 8:00 PG – 10:00 PTG
    Jumaat: 8:00 PG – 10:00 PTG
    Sabtu: 8:00 PG – 10:00 PTG
    Ahad: 8:00 PG – 10:00 PTG
  • Reviews:
    By Hamba Allah ✭✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    Pergi weekend parking senang dan selesa.
    By Amirul Lakarkhan ✭✭✭✭✭
    dalam minggu lalu
    Texas sentiasa di hati. Sedapp
    By Kamsul Surun ✭✭✭✭✭
    Soul’s)
    Tempat makan 2 tingkat yg luas dan selesa serta quality makanan yg bagus dgn harga berpatutan.
    By Zhen Han Ong ✭✭✭✭✭
    4 minggu yang lalu
    Fast food lah. Apa lagi.
    By Yazid Yazid ✭✭✭✭✭
    2 minggu yang lalu
    Servis ok

KFC

  • Address: 5, Jalan Barat, Pjs 8, 46200 Petaling Jaya, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (1112)
  • Phone: +60 3-7932 2641
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 8:00 PG – 11:00 PTG
    Selasa: 8:00 PG – 11:00 PTG
    Rabu: 8:00 PG – 11:00 PTG
    Khamis: 8:00 PG – 11:00 PTG
    Jumaat: 8:00 PG – 11:00 PTG
    Sabtu: 8:00 PG – 11:00 PTG
    Ahad: 8:00 PG – 11:00 PTG
  • Reviews:
    By nurulhaniza ahmad hamidi ✭✭✭✭✭
    4 bulan yang lalu
    very good service.. ayam dapat yang besar. staf polite and suka la pegi sini. haa
    By Mohamad Fauzi ✭✭✭✭✭
    2 tahun yang lalu
    Tak ramai orang di sini. Servis terbaik. Tenang.
    By Aifa Rais
    setahun yang lalu
    Aku nak mencarut dh ngn service kau ni, dua kali tau, ritu air tumpah semua, ni suke hati mak bapak kau tuka order aku, baik tayah letak butang “call me if anything” jgn jadi bodoh la
    By Abdul Jamil Mohd Hassan
    2 tahun yang lalu
    petang tadi order 2 snack plate dan 1 dinner plate… beritahu staf perempuan yang ambil order semua tak nak dada dan dia cakap ok… siap bungkus tanya lagi sekali tak ada bahagian dada ya… dan sekali lagi dia cakap ya… tetapi bila balik nak makan tengok ada 2 bungkus dengan dada… hampeh… pihak pengurusan tolong ajar pekerja apa itu bahagian dada… atau ada pekerja sengaja nak burukkan nama perniagaan ini
    By Mohamad Fauzi bin Yusop ✭✭
    3 tahun yang lalu
    Saya order 2 set ayam spicy dan 2 set ayam original dan bawa balik ke rumah. .semasa ambil makanan dr cashier sy sudah minta confirmation dari staff KFC sendiri dan staff mengakui dia sudah siapkan 2 set spicy dan 2 set original tersebut. .sampai di rumah, kami sekeluarga membuka keempat-empat set tersebut ternyata semuanya original. .agak mengecewakan kerana staff tersebut tidak amanah ,tidak teliti dan sambil lewa membuat kerja. .lokasi KFC JALAN BARAT, PJ

Lim Fried Chicken Petaling Jaya

  • Address: 46, Jalan SS 2/24, SS 2, 47300 Petaling Jaya, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (1085)

Texas Chicken @ Jaya Shopping Centre

  • Address: LG-25, Jaya Shopping Centre,, Jalan 14/17, Seksyen 14, 46100 Petaling Jaya, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (693)

4Fingers Crispy Chicken @ Petronas NKVE

  • Address: 2, Jalan PJU 1a/51b, Taman Putra Damai, 47410 Petaling Jaya, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.6 (489)

Seoul Chicken Sunway Giza Mall

  • Address: B9-G, Sunway Giza, Kota Damansara, 47810 Petaling Jaya, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.8 (319)

KFC VSQ Petaling Jaya

  • Address: Level Ground Floor, Tower 1, V Square @ PJ City Centre, Jln Utara, Section 52, 46100 Petaling Jaya, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.9 (237)

Chicken Plus @ 3 Damansara

  • Address: Tropicana City Mall, Jalan SS 20/27, Seksyen 20, 47400 Petaling Jaya, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.9 (117)

Lim Fried Chicken @Kota Damansara

  • Address: 32A, 1, Jalan PJU 5/9, Dataran Sunway, 47810 Petaling Jaya, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (74)

M Fried Chicken @ Paradigm Mall

  • Address: LG-40-1, The Paradigm Mall, 1, Jalan SS 7/26a, Ss 7, 47301 Petaling Jaya, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.4 (19)

Thank you for reading! If you have any additional information on the best Fried Chicken in Petaling Jaya, please leave a comment below. We would love to hear from you!