SmartHome Airbnb Homestay i-City Shah Alam in Klang
Homestay

Find the Top 10 Popular Homestay in Klang

Presenting a compilation of highly rated and positively reviewed Homestay in Klang, Malaysia.

Talents Motor Park Hotel – Pelabuhan Klang

  • Address: Lot 29700, Persiaran Raja Muda Musa, Kampung Raja Uda, 42000 Pelabuhan Klang, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (460)
  • Phone: +60 12-769 0052
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: Buka 24 jam
    Selasa: Buka 24 jam
    Rabu: Buka 24 jam
    Khamis: Buka 24 jam
    Jumaat: Buka 24 jam
    Sabtu: Buka 24 jam
    Ahad: Buka 24 jam

SmartHome Airbnb Homestay i-City Shah Alam in Klang
SmartHome Airbnb Homestay i-City Shah Alam in Klang

5 Replies to Find the Top 10 Popular Homestay in Klang

  1. 4 star for a very good service, location pun best, bilik just nice selesa untuk tido. But one less star is for the cleanliness. Bukan tak bersih. Cuma tak spotless. It would be good if you can change all the cadar, sarung comforter, sarung bantal and bagi proper alas kaki instead of tuala lusuh as alas kaki depan bilik air. Yang lain semua best dekat sini. Ada pangkin depan pintu, boleh borak dengan mak ayah yang duduk bilik sebelah sambil mengopi. Best betul.

  2. Hotel yang murah & selesa. Parking betol2 depan bilik. Check in, check out mudah & last sekali pekerja sangat baik & peramah.

  3. Bilik sangat berhabuk, mangkuk tandas tak diberus, bilik berbau rokok walaupun saya pilih non smoking room. Malam tak boleh tidur sebab bising. Refrigerator tak di lap.

  4. Tempat ni bersih nyaman, tapi ada sebagian icon dia tak rasa sejuk. 2 hari lpas sye pergi sana Ket bilik nomr 29 emg tak rase sejuk lngsung

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The 10 Best Homestay near Klang

SmartHome Airbnb Homestay i-City Shah Alam in Klang
SmartHome Airbnb Homestay i-City Shah Alam in Klang

The Canvas Hotel

  • Address: Persiaran Batu Nilam 16, Bandar Bukit Tinggi 2, 41200 Klang, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (364)
  • Phone: +60 3-3385 2355
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: Buka 24 jam
    Selasa: Buka 24 jam
    Rabu: Buka 24 jam
    Khamis: Buka 24 jam
    Jumaat: Buka 24 jam
    Sabtu: Buka 24 jam
    Ahad: Buka 24 jam
  • Reviews:
    By Nur Muhammad ✭✭✭✭✭
    5 bulan yang lalu
    Bilik agak kecik utk harga yg aku dpt..aku da lupa lak brapa actual harganya..rm160++ kot. But, lokasi sgt oke la sbb bsebelah dgn Aeon Mall (Jusco) Bukit Tinggi Klang,,siap ada access jejantas lg ke aeon mall. As a bonus? Ada service shutter bus yg bwk hg ke KLIA n KLIA2 dgn kekerapan trip setiap 2jam bermula jam 0300. Ya 3.00AM. So murah la sket compare to grab.
    By abahibu2430 Anjang ✭✭✭✭✭
    5 bulan yang lalu
    Hotel yg bagus dgn pemandangan cantik..staff yg frenly..pengawal keselamatan di pintu masuk SGT dipuji..kalahkan hotel 5 bintang.. cuma booking online.. minta queen bed dpt 2 single bed.. apa pon.. akan check in lg..
    By amilia fatini ✭✭✭✭
    5 bulan yang lalu
    Bilik yang selesa, receptionist yang baik, memang betul2 belakang aeon bukit tinggi.
    By gore GrinDDz ✭✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    Harga yg berpatutan, bilik sgt selesa, luas & bersih. Meja yg agak besar, ada peti ais & boiler air disediakan. Almari baju yg besar utk menyimpan pakai, peti simpanan pun ada disediakan. Bilik mandi yg luas & bersih. WiFi juga ada diberi & berfungsi amat baik. Lokasi hotel yg sgt strategik, berhadapan dgn Aeon Mall Bukit Tinggi
    By Nora Said ✭✭✭
    setahun yang lalu
    Dapat bilik twin bed.. ok lah bersih, selesa , cuma sempit sikit. Yg tak puas Hati nya ni, DALAM GUGEL SIAP ADE KOLAM BAGAI… SMPAI SANA HAMPEHHHH, TU KOLAM HOTEL SEBELAH.. APE PUN X BOLEH BUAT,.. AKU TERTIPU WEHHHHHHH 😂🤣😂🤣😂🤣😂✋

Artsense Play, Klang

  • Address: 28, Jalan Raya Timur, Kawasan 1, 41000 Klang, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.5 (118)
  • Phone: +60 19-369 8321
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 10:30 PG – 6:00 PTG
    Selasa: 10:30 PG – 6:00 PTG
    Rabu: 10:30 PG – 6:00 PTG
    Khamis: 10:30 PG – 6:00 PTG
    Jumaat: 10:30 PG – 6:00 PTG
    Sabtu: 10:30 PG – 6:00 PTG
    Ahad: 10:30 PG – 6:00 PTG
  • Reviews:
    By Ching Yieng Wong ✭✭✭✭
    seminggu yang lalu
    Hiasan unik yang bagus di dalam rumah seperti kedai yang diubah suai. Makanan dan minuman mahal dan begitu rasanya. Hidangan adalah kecil. Suka kopi campuran istimewa tetapi lagi mahal.
    By Chee Ivy ✭✭✭✭
    seminggu yang lalu
    Kafe yang diperkenalkan oleh Xiaohongshu, saya bergegas ke “Roti Bak Kut Teh”~ Roti itu rasa Bak Kut Teh, dengan cili kering di atasnya, rasanya istimewa, boleh cuba! Prestasi bahagian minuman adalah rata-rata, jangan terlalu berharap~
    By Andy Lee ✭✭✭✭
    5 bulan yang lalu
    Asrama dengan sentuhan peribadi. Suka dengan persediaan yang membolehkan interaksi. Hos muda mesra dan cuba sedaya upaya untuk membantu. Hostel adalah 5 minit berjalan kaki dari stesen kereta api. Tetapi lorong mungkin terlalu sunyi dan gelap untuk wanita solo pada waktu malam.
    By Jeff Wang ✭✭✭✭
    2 bulan yang lalu
    Sebuah kafe yang sangat selesa dan penuh dengan karya seni. . Persekitaran adalah baik deco. . Terkenal dengan roti perisa bah kut teh. Sangat gebu dan sungguh bah kut aroma teh. Berbaloi untuk mencuba. . Coklat pisang agak manis untuk saya secara peribadi tetapi persembahannya bagus. . Suka dengan persembahan Iced latte. Bijaksana rasa sangat begitu. . Secara keseluruhannya ialah kafe yang bagus, hiasan telaga, dan karya seni Desa. Makanan dan minuman adalah persembahan yang hebat tetapi rasa bijak begitu dan kerana ia datang dengan sisi yang mahal. Emu bijak agak kecil juga…tidak banyak pilihan untuk dipilih.
    By Casswin Lim ✭✭✭✭✭
    2 minggu yang lalu
    Kakitangan sangat baik dan mesra>>>Minuman dan keknya sedap!!!Saya sangat mengesyorkan tempat ini kepada sesiapa yang ingin berehat dan berehat!!! Di dalam ada aircond dan begitu banyak karya seni dan lukisan yang kreatif!!!

Bloommaze Boutique Hotel, Klang

  • Address: 33, Persiaran Pegaga, Taman Bayu Perdana, 41200 Klang, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (91)

Homestay Teratak Umi Klang

  • Address: 3CH2+2R, Jalan Wan Hassan, Jalan Kapar, Kampung Batu 4, 42100 Klang, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.6 (34)

ICity Homestay

  • Address: I-city, Jalan Multimedia, Seksyen 7, I-city, 40000 Shah Alam, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.4 (25)

Gallery@7 Homestay

  • Address: 46, Jalan Platinum 7/44, Seksyen 7, 40000 Shah Alam, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.7 (25)

In Homs 26

  • Address: Jln Kelicap 41, Kawasan 17, 41150 Klang, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.3 (23)

D’Gunduls Homestay

  • Address: icity isoho, persiaram multimedia, Seksyen 7, 40000 Shah Alam, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.9 (22)

Noah’s Homestay

  • Address: apartment baiduri persiaran masjid, shah alam, 40100 Shah Alam, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.6 (14)

SmartHome Airbnb Homestay i-City Shah Alam

  • Address: iCity, A-UG-42, Centralwalk i-City, Jalan Multimedia, Seksyen 7, 40000 Shah Alam, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.7 (14)

Thank you for reading. You can visit the Klang Homestay Directory to get more Homestay reviews and rating compilations troughout Malaysia’s city.

Tags