homestay kuala terengganu in Kuala Terengganu
Homestay

Find the Top 10 Popular Homestay in Kuala Terengganu

Here is a list of the best Homestay in Kuala Terengganu, Malaysia, which have been rated and get positive reviews by users on Google My Business.

Homestay Kuala Terengganu By Radazos

  • Address: NO 20 , TAMAN, Kampung Padang Nenas, 21020 Kuala Terengganu, Terengganu, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.9 (83)
  • Phone: +60 13-797 6158
  • Website:

homestay kuala terengganu in Kuala Terengganu
homestay kuala terengganu in Kuala Terengganu

5 Replies to Find the Top 10 Popular Homestay in Kuala Terengganu

  1. Inap desa yang selesa, luas, berdekat dengan kedai makan, ada indoor games yg sesuai utk kids and adults bonus ada pool juga. Mmg terbaik lah untuk family yg ramai.

  2. Alhamdulillah..
    Kami amat berpuas hati menginap di homestay tuan..
    Servis dan semua fasiliti yang ada cukup utk kanak2 bermain..
    Kalau ade rezeki, in shaa Allah boleh menginap lagi Kat sini..
    Terima kasih kepada pemilik homestay ?

  3. Homestay yang terbaik yang saya pernah menginap so far, tak ada penyesalan melainkan perasaan yang sedih kerana perlu check out, rasa nak duduk sini lama-lama..Terima kasih Homestay by Radazos kerana menyediakan servis yang sempurna dan cemerlang! Saya bagi 10 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

  4. Alhamdulillah. Selesai percutian 2 hari 1 malam. Yg paling suka anak2 sebab ada kolam yg besar. Mainan2 yg banyak. Tempat pun selesa dan luas. Sesuai untuk percutian keluarga besar. Kelengkapan lengkap semua. Terima kasih tuan rumah

  5. Menarik homestay ni. Kanak2 riang cukup suka… byk mainan… size kolam pun sesuai… cukup luas utk keluarga besar… kelengkapan lengkap… lokasi pun berdekatan dgn kedai2 makan… parking cukup utk 5 kereta size sederhana… kalau size myvi boleh la 7 biji kot… tk blh prkg luar pagar sbb jalan sibuk… pengalaman yang menggembirakan…

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The 10 Best Homestay near Kuala Terengganu

homestay kuala terengganu in Kuala Terengganu
homestay kuala terengganu in Kuala Terengganu

Zeeyad Homestay Kuala Terengganu

  • Address: 857-B, Kampung Tok Adis, 20400 Kuala Terengganu, Terengganu, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.5 (68)
  • Phone: +60 13-504 5966
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: Buka 24 jam
    Selasa: Buka 24 jam
    Rabu: Buka 24 jam
    Khamis: Buka 24 jam
    Jumaat: Buka 24 jam
    Sabtu: Buka 24 jam
    Ahad: Buka 24 jam
  • Reviews:
    By Zura Rahim ✭✭✭✭✭
    seminggu yang lalu
    Da repeat 3x … Next julai pegi lagi .. mmg Homestay yg trase cm dok umah sendiri ..
    By Ezat Azim ✭✭✭✭
    2 bulan yang lalu
    Harga sangat berbaloi. Ruang luas, lengkap dan selesa. Dekat dengan tempat² pelancongan.
    By Mohd. Said Ismail ✭✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    Alhamdulillah.. Bilik dan katil yg banyak utk rombongan trip kami seramai 17 org Sungguh memuaskan semua Layanan baik dari Kak Umi walaupun secara wasap shj
    By Juriah Sabtu ✭✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    Stay 21/5/2022….alhamdulilah homsty yg sgt selesa,bersih,tenang,blh membasuh baju,masak,klu g lagi stay sni je la..sy bg 5bintang
    By Abdul Rahman Lee ✭✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    Ok lah…alhamdulillah. Tempat selesa. Harga berpatutan. Owner baik…terima kasih. Cuma nak kena jaga kebersihan sahaja…

Nur Homestay Kuala Terengganu

  • Address: 154-A, Kampung Padang Negara, Jalan Haji Abdul Rahman Limbong, Jalan Sultan Mahmud, 20400 Kuala Terengganu, Terengganu, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (51)
  • Phone: +60 19-913 6889
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: Buka 24 jam
    Selasa: Buka 24 jam
    Rabu: Buka 24 jam
    Khamis: Buka 24 jam
    Jumaat: Buka 24 jam
    Sabtu: Buka 24 jam
    Ahad: Buka 24 jam
  • Reviews:
    By Nur Syafiqah ✭✭✭✭✭
    7 bulan yang lalu
    Recommended. Rumah luas, kebersihan terjaga, cuma rekomen upgrade skit utilities untuk jadi lebih mantap. Terima kasih staff kerana memudahkan urusan kami sekeluarga.
    By Nur Sabrina ✭✭✭✭
    2 tahun yang lalu
    rumah besar dan tidak rasa tersepit dalam mana2 ruang. kebersihan dalaman sangat okay, takde rasa kotor atau rimas. environment sangat senyap dan selesa pada waktu malam. cuma masa tengkujuh ni memang ada bunyi hujan sedikit boleh dengar di dalam tapi tidak menjejaskan kualiti tidur kitorang. tukang bagi kunci ringan tulang, datang cepat, dan share location restoran dan kedai jadi sangat senang urusan personal. rekomended.
    By Zakaria Suden ✭✭✭✭
    2 tahun yang lalu
    Rumah sangat memuaskan. Servis staff ok dan bagus. Rumah overall sangat bersih bahagian dalaman. Luaran memuaskan. Overall rumah ni sangat luas dan selesa untuk menginap tapi ini rumah kayu jadi kena naik tangga sedikit. Tapi rumah sejuk tiada masalah pasal tuan rumah bagi aircond pasang abis 24 jam, kira suhu takde masalah.

    Cuma lebih bagus kalau tambah satu lagi bilik. Dengan punya luas rumah tu boleh 4 bilik sebenarnya.

    By Sulaiman Hassan ✭✭✭✭✭
    3 tahun yang lalu
    Memuaskan. Harga berpatutan. Overall condition rumah 4/5. Friendliness 4/5. Kawasan sekeliling 4/5. Masa hujan 3/5 bising sikit pasal dengar bunyi hujan agak kuat. Tapi overall masih 5/5 untuk harga yang diberikan dan berpuas hati dengan rumah ni.
    By Aini Aina ✭✭✭✭✭
    2 tahun yang lalu
    Selesa klu bawa ahli fmly yg ramai. Kedudukan h/stay yg strategik utk pergi kemana2. Dah 2kali sewa h/stay yg sama bila dtg ke KT ni. Recommended😉✌️👍.

Ivana Homestay Kuala Terengganu

  • Address: Pt 30878, Jalan Taman Yayasan Terengganu, 21300 Kuala Terengganu, Terengganu, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (49)

Twin Homestay A Kuala Terengganu

  • Address: Jln Buluh Gading, Kampung Teluk Pasu, 21200 Kuala Terengganu, Terengganu, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (37)

Marisa Villa Homestay

  • Address: Jalan Lapangan Terbang, Kampung Wakaf Tembesu, 21300 Kuala Terengganu, Terengganu, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (26)

Homestay Aaminin Kuala Terengganu

  • Address: Kampung Bukit Berangan, 21060 Kuala Terengganu, Terengganu, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.5 (25)

STUDIO K HOMESTAY (Kuala Terengganu)

  • Address: pt 33866, Taman Tembesu Perdana, Kampung Gong Badak, 21300 Kuala Terengganu, Terengganu, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.8 (16)

Tok Adis Homestay,Kuala Terengganu

  • Address: 1603, Jln Tok Adis, Kampung Tok Adis, 20400 Kuala Terengganu, Terengganu, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (13)

Homestay Kakton, Homestay di Kuala Terengganu, Terengganu.

  • Address: 1046, Kampung Tok Adis, 20400 Kuala Terengganu, Terengganu, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.8 (5)

Maju Homestay Kuala Terengganu

  • Address: Jln Tok Adis, 20400 Kuala Terengganu, Terengganu, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.3 (4)

Thank you for reading! If you have any additional information on the best Homestay in Kuala Terengganu, please leave a comment below. We would love to hear from you!