Grace Homestay Tawau in Tawau
Homestay

Find the Top 10 Popular Homestay in Tawau

Presenting a compilation of highly rated and positively reviewed Homestay in Tawau, Malaysia.

ROOMS Tawau

  • Address: TB17376, Ground Floor, Lot 4, Kubota Square, Jalan Kubota, 91000 Tawau, Sabah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.4 (257)
  • Phone: +60 89-916 333
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: Buka 24 jam
    Selasa: Buka 24 jam
    Rabu: Buka 24 jam
    Khamis: Buka 24 jam
    Jumaat: Buka 24 jam
    Sabtu: Buka 24 jam
    Ahad: Buka 24 jam

Grace Homestay Tawau in Tawau
Grace Homestay Tawau in Tawau

5 Replies to Find the Top 10 Popular Homestay in Tawau

  1. Bilik yang baik, penghawa dingin yang kuat, tandas yang sangat besar. Suka saiz dan kemudahan yang baik. Watson ada di sebelah, makanan banyak.

  2. Segala-galanya adalah baik!! Bilik yang layak. Tetapi bilik terlalu gelap, tandas gelap, masalah ringan. Penyambut tetamu & kakitangan pengemasan adalah sopan santun & peramah! Akan kembali lagi ke hotel ini, semoga lebih banyak cahaya di dalam bilik & tandas.

  3. Benar-benar hebat!
    Perkhidmatan ini sempurna. Sambutan yang mesra dan sangat membantu, keselamatan. Bilik selesa, sangat bersih, aircond sejuk. Saiz hotel biasa yang kami perlukan.
    Pantry di sebelah adalah 5* juga! Kopi sebenar yang betul dan susu tanpa tenusu. Tidak percaya kami menemui tempat ini!
    Ia jauh dari air dan mungkin apa yang dikelaskan sebagai bandar utama tetapi terdapat banyak tempat makan di sekitar sini dan berjalan-jalan dan ambil air hanya 7RM.
    Penginapan yang sempurna.

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The 10 Best Homestay near Tawau

Grace Homestay Tawau in Tawau
Grace Homestay Tawau in Tawau

Eden Boutique Hotel

  • Address: TB 1878 LOT 4, JALAN MASJID, FAJAR COMPLEX, FAJAR, 91000 Tawau, Sabah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (156)
  • Phone: +60 89-757 999
  • Opening hours:
    Isnin: Buka 24 jam
    Selasa: Buka 24 jam
    Rabu: Buka 24 jam
    Khamis: Buka 24 jam
    Jumaat: Buka 24 jam
    Sabtu: Buka 24 jam
    Ahad: Buka 24 jam
  • Reviews:
    By Charles Kai ✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    Bilik kemas dan rapi.Tandas 5 Bintang tapi tiada kain lap kaki..dalam iklan 3 orang maksimum tapi boleh 4 atau 5 orang..service pun ok..ada tingkap setiap bilik
    By نور ✭✭✭
    2 tahun yang lalu
    It’s affordable. I bagi 3 sebab ada bilik yang pintu tandas rosak. Ada bilik lagi pintu tiada lock. Bukan sebab lock pintu tu rosak. Tp memang dorang design macam tu maybe? It’s not secure. Besides, there’s no lift, just the stairs. Well, it’s cheap as its look. But overall, ok je. Boleh lah kalau sekadar mahu escape sebentar dari tempat lain. Cuma sakit sikitlah kalau naik tangga tu.
    By sabrih sabturani
    2 tahun yang lalu
    Aku bagi 1 star sebab aku kecewa, non-smoking room, tapi bilik bau rokok, tidak slesa hidu bau rokok.. harap kamu kasi wangi2 bilik sebelum customer masuk..
    By Rosli Ibrahim ✭✭✭
    setahun yang lalu
    Murah dan selesa. Di kelilingi dengan kedai makan.. Harga bilik berpatutan.
    By Muhammad Masyhum ✭✭✭
    setahun yang lalu
    Boleh la.. tp byk lg option hotel yg lain lg best

SVOK Hotel

  • Address: 39-0 Block G Lorong kubota sentral 4, Jalan Chong Thien Vun, 91000 Tawau, Sabah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.4 (108)
  • Phone: +60 89-736 838
  • Reviews:
    By Ben Patrick ✭✭✭✭
    3 bulan yang lalu
    hotel kecil tapi bersih dan kemas. cuma time kami datang ada masalah teknikal staff kelam kabut sikit😅
    By Aldee Odie ✭✭✭✭✭
    4 bulan yang lalu
    terima kasih svok hotel.. layanan yg sgt baik ..hotel terbaik sy pernah menginap di sabah.. staff semua sgt2 membantu dan peramah ..
    By glam lam ✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    Hotel terbaek di kubota square.staf proaktif dan sentiasa membantu.kedai makanan dan minuman yg terbaek disekitar hotel.highly recommended for local and non local visitor.value for money.
    By pirzada khan ✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    Bilik yang selesa. Pekerja juga mesra pelanggan. Teruskan kecemerlangan
    By FirDaus esGarege ✭✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    Sanggat memuaskan lengkap cubalah klw ingin merasakan .

Homestay Sri Indah Tawau

  • Address: Lorong Sri Indah 5C 1/1, 91000 Tawau, Sabah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (73)

VISTA HOTEL

  • Address: Lot 40, H1, Kubota Sentral, Jalan Chong Thien Vun, 91000 Tawau, Sabah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.3 (40)

Balung River Eco Resort

  • Address: No. 30, Jalan Dr Yamamoto, 91009, Tawau, Sabah, 91000, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.4 (40)

Shangrila Park

  • Address: 3910, Lor Shangrila 2D, 91000 Tawau, Sabah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (39)

Elsa homestay

  • Address: 91000 Tawau, Sabah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (23)

Foresight Hostel

  • Address: TB 81 Lot Q6 Level 1 Kabota Sentral, Jalan Chong Thien Vun, 91000 Tawau, Sabah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.3 (16)

Walaitokou Tawau

  • Address: 1733, Jalan Masjid, Bandar Tawau, 91000 Tawau, Sabah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (12)

Grace Homestay Tawau

  • Address: TB4706, Jalan Haji Karim, Fajar Commercial Area, 91000 Tawau, Sabah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.9 (8)

Thank you for reading! If you have any additional information on the best Homestay in Tawau, please leave a comment below. Teknotuf MY would love to hear from you!

Tags